Учебници+лекции

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Учебници+лекции

Мнение от Търговецът на кристал »

Просто никога не съм се опитвала да се подмазвам. Даже ме е яд, че ме изкараха любимката на една преподавателка, а аз никога и с нищо не съм се опитвала да я "спечеля" (за разлика от някои други, които положиха чутовни усилия - някои от тях успяха, впрочем).

Преподавали са ми и първите, и вторите - просто съм се отнасяла към тях еднакво. А не мога да не се сетя за една колежка от PR, която ходеше да купува бонбонки и кафе на един преподавател (той я праща за кафе, примерно, тя му носи и бонбонки "подарък") и го гледаше влюбено, а 2 седмици по-късно се разписа в подписка срещу него, за да се подмаже и на асистентката му. Жалки са. После - що не си падам по ПРите. И не са единични случаи.

А на теб ти пожелах да се опиташ да подмажеш на първия тип, без да усетиш, чен е поддават, та да похвърчи малко перушина. Крайно време е. Предполагам, че ситуацията с теб в момента е "говори си, не ми пречиш...", но не ми дреме - просто нямам търпение аз да почна да преподавам. Те тогава ще е шоу, при условие, че имам добри учители в тази насока. :lol:

Както и да е, всеки намира начини - онези, които не могат да "избутат" с учене и акъл, пробват с подмазване. Един е добър в едно, друг - в друго. Не може всички да сме и хубави, и умни... :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

тцтцтцтцт...аз чета ден-два преди изпита...тука се заформя кръг от хора, които искат от лятото да почват...
OMG...OMG...OMG....So enthusiastic...
Споко...обзалагам се, че до Ноември...цялата тая енергия ще е впрегната в по- продуктивни неща :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
shikata
В началото бе словото

Мнение от shikata »

off topic:
Към форумците, които сега ще са втори курс - кога ви започна сесията тая година?
IN
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Тая учебна..тоя семестър...
За коя сесия говориш???
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Дичоу написа:Тая учебна..тоя семестър...
За коя сесия говориш???
Ако не се лъжа...Зимната сесия беше някъде към средата на Януари...до към средата на Февруари...или нещо подобно
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Търговецът на кристал написа:Просто никога не съм се опитвала да се подмазвам. Даже ме е яд, че ме изкараха любимката на една преподавателка, а аз никога и с нищо не съм се опитвала да я "спечеля" (за разлика от някои други, които положиха чутовни усилия - някои от тях успяха, впрочем).

Преподавали са ми и първите, и вторите - просто съм се отнасяла към тях еднакво. А не мога да не се сетя за една колежка от PR, която ходеше да купува бонбонки и кафе на един преподавател (той я праща за кафе, примерно, тя му носи и бонбонки "подарък") и го гледаше влюбено, а 2 седмици по-късно се разписа в подписка срещу него, за да се подмаже и на асистентката му. Жалки са. После - що не си падам по ПРите. И не са единични случаи.

А на теб ти пожелах да се опиташ да подмажеш на първия тип, без да усетиш, чен е поддават, та да похвърчи малко перушина. Крайно време е. Предполагам, че ситуацията с теб в момента е "говори си, не ми пречиш...", но не ми дреме - просто нямам търпение аз да почна да преподавам. Те тогава ще е шоу, при условие, че имам добри учители в тази насока. :lol:

Както и да е, всеки намира начини - онези, които не могат да "избутат" с учене и акъл, пробват с подмазване. Един е добър в едно, друг - в друго. Не може всички да сме и хубави, и умни... :mrgreen:
И аз това казвах на скоро, не си спомням на кой. Че предпочитам даже с преподавателите да се мразим,
но да ме научат на нещо. Щото другото е жалка работа. Да си вземеш висшето /като УНСС и НБУ/ и след
това какво??? Оставаш си със спомените, в които си се подмазвал и се радваш на себе си - сам, бездомен,
гладуващ ... И други такива асоциации...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
shikata
В началото бе словото

Мнение от shikata »

Дичоу написа:
Дичоу написа:Тая учебна..тоя семестър...
За коя сесия говориш???
Ако не се лъжа...Зимната сесия беше някъде към средата на Януари...до към средата на Февруари...или нещо подобно
Как уцели само.. точно нея имах впредвид :)
Благодаря за инфото :)
IN
Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

абе то на редовните студенти им е по едно и също време сесията :roll:
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”