Е при вас са малко, но са отбраниshayne написа:Добре сте вие, при мен мистерията е пълнаquanchi написа: Ааа къде такаЗабравяш Angel и Kitty
Очакваме нови попълнения много скоро
П.П. Къкъкъде е на kriskata снимката, пак ли пропуснах нещо важно
Модератори: Methuselah, thegirl
Е при вас са малко, но са отбраниshayne написа:Добре сте вие, при мен мистерията е пълнаquanchi написа: Ааа къде такаЗабравяш Angel и Kitty
Очакваме нови попълнения много скоро
Какво говориш, направо да ми завиди човек. Отбрани те, от кол и въжеquanchi написа: Е при вас са малко, но са отбрани![]()
нищо важно!quanchi написа: П.П. Къкъкъде е на kriskata снимката, пак ли пропуснах нещо важно
Аз тази любов към математиката като че ли започнах да я проявявам по-късно. През онези години бях толкова неориентиран, че не е истина направо. Определено много неща съм пропуснал от това, че не съм завършил ПМГ, но въпреки това изобще не съжалявам за избора си. Що се отнася до различните училища, не мога да не отбележа, че моята гимназия е на първо място в града и на пето в странатаtihi написа:shayne, с тази любов към математиката как се излъга да влезеш в езикова гимназия? И мен ме караха учителките като бях малка, но аз още от първите години си харесах математиката и не, та не, в ПМГ.
Разбира се, това че съм била отличничка не говори особено за нивото, на което съм, тъй като всяко училище си има различни върхове, така да се каже.
Както казаха вече някъде из форума, програмата излиза около поправителната сесия през септември, но окончателния й вид ще може да видим на 1 октомври. По принцип повечето преподавателите са едни и същи за дадената специалност и дисциплина всяка година.AngelOfDeath написа:със сигурност не е тука темата, но нищо аз все пак да напиша един гениален върпос като гледам от миналат година програмата и като гледах тука преподавателите и намерих едно познато лице от единия изпит, който беше най веселия учител някога но това е друга тема и гледма той преподава точно предмета дето ще уча пръви курс ама да питам програмата за тази година кога излиза и как ще разберем кй ще ни преподава или всичко на 1 ще си знаем
Ради, само кажи на Ректората ли чака или пред ФМИ да дойда да си полафимmoony написа:Уфф аз пък тази нощ даже сънувах, че сме 1 октомври и отивам за откриването, ама един час по рано и чаках ли чаках но това откриване така и не почна