то и аз бях, лошото беше, че всички бяхмеtihi написа:Аз пък в училище бях отличничката на класа и съответно най-непопулярната... та къде се пускат обявите?![]()
обявите, след 1 октомври
Модератори: Methuselah, thegirl
то и аз бях, лошото беше, че всички бяхмеtihi написа:Аз пък в училище бях отличничката на класа и съответно най-непопулярната... та къде се пускат обявите?![]()
porednata написа:![]()
![]()
Прекланям се пред ваше височество и очаквам с нетърпение да се срещнем.
Ти от ПМГ ли си, аз съм от английската?porednata написа: shayne Ти както си от Бургас нищо чудно да сме се срещали, ама как да се сетя за яркия блясък светлина огрял ме при вида на твоята фигура на хоризонта...
Ааа къде такаТодорът написа:засега само И и СИ хубави жени..къде са тези от ИС?!?!?!
Добре сте вие, при мен мистерията е пълнаquanchi написа: Ааа къде такаЗабравяш Angel и Kitty
Очакваме нови попълнения много скоро
Предположих, че си от ПМГ. От нашия випуск от там познавам само Мартин Запрянов (с него сме ходили заедно на SAT и TOEFL) и близнаците Боби и Христо. Може да ги познаваш. Добре сте вие от математическите, какво да кажа аз, когато знаех повече математика и от учителката ми. Е, на мен математиката предполагам, че няма да омръзне, защото наистина ми харесва и колкото по-трудно става, толкова по-добреporednata написа:От ПМГ съм да. А ти че си от езикова е логично щото само някой който не е изучавал 5 години математика ще иска да изучава това във висшето си образованиеНе че е лошо, но не е така запленяващо колкото си го представяме. Преди да вляза в ПМГ и на мене ми се учеше математика
) 5 години ми избиха тази мисъл от главата, не че сега към съвсем по различно поприще съм се насочила, ама ще видим
А ще се радвам да се запозная с твоята светла личност