"Безплатните приставки" към гаджето?!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Malka veshtica
Драскач

"Безплатните приставки" към гаджето?!

Мнение от Malka veshtica »

Какво мислите за всичко, което си взимате "в комплект" с гаджето ви (и не ви харесва, ама адски много не ви харесва и с времето това нехаресване става ъъъм направо потискащо и демотивиращо)? Имам предвид всякакви "дразнители" - одушевени (родата!!!; приятелите - някои) и не (начина, по който винаги реагира в даден тип ситуация и се отнася към дадено нещо - важно за вас - например и др. такива). Дали тези "безплатни приставки" са невидими само в началото на връзката, а с времето изплуват пред вече не толкова замъгления и може би не толкова влюбен поглед на другия? Аз не съм сигурна, но по-скоро ми се струва, че дойде ли този момент, не че любовта я няма, ама не е толкова красива и силна, някак "отслабена" е. Тя по принцип е странна любовта (поне при мене): мога да обичам някой, с който знам, че ми е трудно и не понасям повечето от неговите "безплатни приставки"; което сигурно си е чист мазохизъм?! Който обаче е с доста кофти последици и за двете страни по моите наблюдения... И дали това, че се дразните от тези неща един на друг (доста) е белег, че (вече) не сте един за друг, или просто преглъщате и правите често спряганите взаимни компромиси и отстъпки, дори те да са мноооого, много. И как всъщност се справяте с гадините, наприемр роднини на половинката?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: "Безплатните приставки" към гаджето?!

Мнение от Търговецът на кристал »

Печелиш ги безапелационно и безвъзвратно, това е. Тъй като си падам по дългите връзки, се предполага, че няма да сме на "здравей-здрасти" с най-близката му рода (или, още по-лошо, че няма да ги познавам дори), затова си улеснявам живота, като ги карам да се влюбят в мене. Което, погледнато обективно, не е много трудно - баби, мами, лели и прочее много си падат по мен (и, обикновено, чувствата са взаимни).

И после при евентуални разправии вината е негова, а не моя. Как? Аз, такова ангелче... :mrgreen:

Сериозно - опитвам се да улесня живота на всички, в т.ч. - и моя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

С моя човек имаме доста различия. Например аз мразя да е разхвърляно, а той мърля като за световно, малко е темерут също, но такъв си го обичам. Осъзнах го една вечер, след като беше слънчасал, а за капак най-добрият му приятел бе заминал за Испания за 2 години. Депресията беше пълна и като с магическа пръчка той се превърна точно в това, което аз мрънках, че не е. То беше една романтика, едни обяснения в любов, едни цветя, ресторанти , лудници- направо бях в стрес цяла вечер :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И какво разбрах? Аз всъщност съм се влюбила в човека, който си мята чорапите по средата на стаята и ако не му ги поместиш там ще останат. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Обичам го такъв какъвто е с всички негови недостатъци и с цялото му семейство ( 2сестри и мама и тати + куче), който за разлика от мойто правят голяма лудница на едно място.
Изводът, който може да се извади, е, че ако човек обича истински някой и иска да прекара живота си с него, то го обича не заради положителното, а и заради отрицателното в него.Ако трябва да съм честна, ако започне да си прибира чорапите, ще се притесня сериозно. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Мда.....това е то любовта.
Ако "приставките" не бяха "безплатни", аз лично щях да си платя за тях.

Толкова е чаровно гаджето ти да е пълна свиня, да мърля, да се напива, да псува, да се прави на маймуна по улиците (за да респектира хората в радиус от 5 км.), да пуши като комин, да не си спазва обещанията, да се бие, да преобръща кошчета и да чупи бутилки от бира в нечии глави :P И само като си помислиш, че това животно е влюбено в теб, ти става едно такова мило :wink:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от lo_flo »

JudyRamone написа:Мда.....това е то любовта.

Толкова е чаровно гаджето ти да е пълна свиня, да мърля, да се напива, да псува, да се прави на маймуна по улиците (за да респектира хората в радиус от 5 км.), да пуши като комин, да не си спазва обещанията, да се бие, да преобръща кошчета и да чупи бутилки от бира в нечии глави :P И само като си помислиш, че това животно е влюбено в теб, ти става едно такова мило :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и направо ти се приисква и ти да станеш животно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D То даже гаджето трябва да си направи и ценова листа на недостатъците :D :D :D :D
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

JudyRamone написа:Мда.....това е то любовта.

Уооу, надявам се да нямаш опит с такива същества :shock:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

lo_flo написа:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и направо ти се приисква и ти да станеш животно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D То даже гаджето трябва да си направи и ценова листа на недостатъците :D :D :D :D
Абсолютно, а после викат, че на нас ни било по-лесно да изкарваме лесни пари :lol:
allshallperish написа:Уооу, надявам се да нямаш опит с такива същества :shock:
:| :cry:

Наистина са доста далеч от изискванията ми за принц или рицар, но...
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от lo_flo »

JudyRamone написа:
lo_flo написа:
Абсолютно, а после викат, че на нас ни било по-лесно да изкарваме лесни пари :lol:
А на всичкото отгоре ни обвиняват, че много харчим. Е, как няма да харчим, като те са си надули цените на недостатъците :D :D :D :D :D
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

ми то това не са приставки,тези черти си съществуват,просто той (тя) ги крие в началото на връзката,защото не може да се отпусне съвсем пред чужд човек. с времето колкото повече се опознавате,толкова по-свободно и даже понякога грубо започвате да се държите. с някои навици може да се свикне,но с лошите черти в характера трябва да се борим,ако искаме да имаме пълноценна връзка.
и на мен ми е кофти като ми затвори някоя врата под носа с риск да ми го счупи (нещо,което не правеше преди,но сега вече за какво да любезничи....). зависи от човека.има малоумници,които могат само 1 седмица да са добри и учтиви,има и такива,които са истински... но къде са....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

"Истинските" са точно тези, за които говоря.
Не предявяват претенции да са нещо, което не са. Дори напротив -
показват същността си, така че на останалите да им е ясно за
какво иде реч. И не само - гордеят се с нея.
Защото, съгласете се - на грубияните им е лесно да бъдат и внимателни понякога,
докато на внимателните хич не им е лесно да бъдат грубияни понякога.
Така че какво бихте предпочели - защото аз лично без никакви колебания избирам първото. :wink:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Определено второто, при така зададени условия - за какво ми е грубиянин изобщо? Да ходя да извинявам постъпките му пред други хора ли? На мен ми трябва достоен човек, не ща грубияни, благодаря...

Дето викаше една позната, "по-добре гардероба, отколкото мене..." :cry:
Е, не, не ща такъв симпатяга. И лошите момчета никога не са ми били по вкуса.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
lo_flo
Драскач

Мнение от lo_flo »

Най-добре е този, който понасяме :D :D :D До вкус е, иначе нямаше да има такава песен http://vbox7.com/play:624e2734 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Аз като едно несъмнено лошо момче може ли да кажа нещо? :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

camel написа:Аз като едно несъмнено лошо момче може ли да кажа нещо? :mrgreen:
Кажи, че ми стана интересно :bounce: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final

Мнение от SixkilleR »

баси колко се дразня, ма мисля да не навлизам в една чисто женска тема...
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”