3 КЛАСИРАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Re: III КЛАСИРАНЕ

Мнение от quanchi »

Значи ще заредя с вода на път към ФМИ, защото точно срядата ще записвам :mrgreen:
Аватар
bon jovi
В началото бе словото

Мнение от bon jovi »

FMI написа:Е колко по рано да отида, като ако отида сутринта, нали ще се връщам чак на обяд :) Излязох от нас чак 14:30 и тукощо се прибрах :) Там имаше само един колега също ПМ, ама той направо си я записваше и вика "за мен това е най добрата специалност". Та ми намали малко разочарованието от доста голямата вероятност и аз това да съм принуден да запиша :)

Иначе последните три дни съм изпил 20 литра вода, аз толкова не съм изпил общо от началото на годината до сега...
ако това ще те успокои, познавам едно момче, което е сега КН (6.00 на изпита), който казваше ,че ако бала не бил толкова нисък за ПМ щял да се запише там...Просто според него щял да бъде с по-слаб клас. Сериозно мислише върху варианта др година да се премести там :) Но няма да го нарпави :)
You ask me if I known love
And what it's like to sing songs in the rain
Well,I've seen love come
And I've seen it shot down
I've seen it die in vain
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

А сега какво става, пак почваме да чакаме, да се молим, да хвърляме боб и леща и да гледаме на Таро :lol:
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

bon jovi написа:
FMI написа:Е колко по рано да отида, като ако отида сутринта, нали ще се връщам чак на обяд :) Излязох от нас чак 14:30 и тукощо се прибрах :) Там имаше само един колега също ПМ, ама той направо си я записваше и вика "за мен това е най добрата специалност". Та ми намали малко разочарованието от доста голямата вероятност и аз това да съм принуден да запиша :)

Иначе последните три дни съм изпил 20 литра вода, аз толкова не съм изпил общо от началото на годината до сега...
ако това ще те успокои, познавам едно момче, което е сега КН (6.00 на изпита), който казваше ,че ако бала не бил толкова нисък за ПМ щял да се запише там...Просто според него щял да бъде с по-слаб клас. Сериозно мислише върху варианта др година да се премести там :) Но няма да го нарпави :)
Ако по някаква причина размисли, веднага му отстъпвам мястото ми. В смисъл да се сменим. Не казвам че ПМ е лошо, просто аз смятам само с програмиране да се занимавам и точно КН е моята специалност!

А такива неща, като по "слаб клас", по "престижна специалност", това е просто една малоумна снобарщина. Мен дори най умрялата специалност да ми беше на сърцето и да имах бал 30, а да се влзиа там с бал 10.50, пак там щях да запиша !!!
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Re: ТРЕТО КЛАСИРАНЕ

Мнение от FMI »

Изключително мноо медразнят някой модератори тук. Събират по 5 теми в една, защото заглавията им са близки. И малко след това ги заключват защото били станали големи. То бива бива да си тъп, ама... Най хубавите теми са или омазани, или заключени или и двете...

Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

FMI написа:Изключително мноо медразнят някой модератори тук. Събират по 5 теми в една, защото заглавията им са близки. И малко след това ги заключват защото били станали големи. То бива бива да си тъп, ама... Най хубавите теми са или омазани, или заключени или и двете...
В случая май аз съм ти виновна :)

Темите имаха абсолютно идентичните заглавия "3-то класиране!","ТРЕТО КЛАСИРАНЕ" и "III КЛАСИРАНЕ" :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
SiSko
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Обратна връзка:

Мнение от SiSko »

Аиде де , някой няма ли да каже дали се е отказал от информатика да чака 3то някоя по горна специалност :))) , че още си мисля дали ще падне този бал с 5 стотни , да ме примет .
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Отпускам място в ИС ако някой даде едно в СИ :lol:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Pisobella написа:
FMI написа:Изключително мноо медразнят някой модератори тук. Събират по 5 теми в една, защото заглавията им са близки. И малко след това ги заключват защото били станали големи. То бива бива да си тъп, ама... Най хубавите теми са или омазани, или заключени или и двете...
В случая май аз съм ти виновна :)

Темите имаха абсолютно идентичните заглавия "3-то класиране!","ТРЕТО КЛАСИРАНЕ" и "III КЛАСИРАНЕ" :)
Ти си си добре. Няма лошо да ги събереш в една тема, нямам против, но когато това стимулира останалите да заключват, вече има проблем! Най хубавите теми са заключени под предлог че отдавна вече нямало кандидат-студенти или пък най голямата простотия с която най често се аргументират "била станала много голяма темата". Та ти хубаво ги събираш в една сходните теми, но моля обясни на Crematory и другите, че не го правиш с цел да им дадеш повод да я заключат после!

ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ МАСОВОТО И БЕЗПРИЧИННО ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ТЕМИ, ЗАЩОТО ВИДИШ ЛИ БИЛИ СТАНАЛИ МНОГО ГОЛЕМИ - ЗНАЧИ СА ИНТЕРЕСНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКЛЮЧВАТ

Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

SiSko написа:Аиде де , някой няма ли да каже дали се е отказал от информатика да чака 3то някоя по горна специалност :))) , че още си мисля дали ще падне този бал с 5 стотни , да ме примет .
Аз се записах в последния момент, точно за да питам това и ония кухи лейки само вдигнаха рамене, сякаш не могат просто да ми кажат дали вече са заети всички места в информатика или не - сякаш им зададох супер сложен въпрос. Ама така ги мързеше горките, че им беше много трудно да погледнат в монитора и да ми отговорят... Те 3 дни това са правили, те са ги регистрирали, трябва да знаят това и без да гледат, но викам айде няма да се заяждам че има още 5 години да имам взимане даване с тях, нищо няма да ми стане да изчакам още няколко дни официалните резултати :)

SiSko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SiSko »

Аз се записах в последния момент, точно за да питам това и ония кухи лейки само вдигнаха рамене, сякаш не могат просто да ми кажат дали вече са заети всички места в информатика или не - сякаш им зададох супер сложен въпрос. Ама така ги мързеше горките, че им беше много трудно да погледнат в монитора и да ми отговорят... Те 3 дни това са правили, те са ги регистрирали, трябва да знаят това и без да гледат, но викам айде няма да се заяждам че има още 5 години да имам взимане даване с тях, нищо няма да ми стане да изчакам още няколко дни официалните резултати :)
Записах? Леле започвам да се обърквам.Едните ми казаха че записване(подаване на декларация) за 3то не ти трябва , понеже ако не си приет на 2ро , а на 1во си приет ти се пази от първото и другите автоматично участваш :) ... ти казваш аз се записах , но доколкото помня ти също чакаш 3то понеже не си приет в информатика на 2ро :) ...
little confused:) Така или иначе не съм подал декларация надявам се автоматично системата да ме намести на 3тото ако разбира се падне бала.
Аватар
TheXFiles
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от TheXFiles »

SiSko написа: little confused:) Така или иначе не съм подал декларация надявам се автоматично системата да ме намести на 3тото ако разбира се падне бала.
Аз пък се надявам да е трябвало всички да подадат декларация и няколко човека от СИ, чакащи трето за КН например, да не са подали :twisted: :mrgreen:
SiSko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SiSko »

Аз пък се надявам да е трябвало всички да подадат декларация и няколко човека от СИ, чакащи трето за КН например, да не са подали :twisted: :mrgreen:
Bloody bastard ... :)
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Подава се само ако си сменил специалността на второ и пак ще чакаш за друга,а идеята на TheXfiles я одобрявам напълно :lol:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

SiSko написа:
Записах? Леле започвам да се обърквам.Едните ми казаха че записване(подаване на декларация) за 3то не ти трябва , понеже ако не си приет на 2ро , а на 1во си приет ти се пази от първото и другите автоматично участваш :) ... ти казваш аз се записах , но доколкото помня ти също чакаш 3то понеже не си приет в информатика на 2ро :) ...
little confused:) Така или иначе не съм подал декларация надявам се автоматично системата да ме намести на 3тото ако разбира се падне бала.
Грешка на езика(писах там нещо на едно листче, значи съм се записал :albino: ). Та исках да кажа че съм потвърдил:
На първо бях приет Химия и потвърдих за второ
На второ бях приет Приложна математика и потвърдих за трето
Точно защото се надявам да се докопам до Информатика на трето
Ще запиша на двайсти. Искам да се похваля че все пак намерих пари и ще запиша! И освен това искам да се похваля че това сега са последните дни от моя живот през които работя като общ работник! :whax:

Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”