Избори- за парламент (21.02.2005)

Архив на всички останали категории.
Аватар
Mitaka
В началото бе словото

Избори- за парламент (21.02.2005)

Мнение от Mitaka »

Не,не за студентския съвет-за тия, дето идват лятото.След като сме във форум просто ми е интересно какво мислят колегите за предстоящите избори.Толкоз от мен.Засега.
Смърт за Че Гевара!
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Чудя се, защо ли като се сетя за тях се усмихвам горчиво...Защото знам,че половината народ няма желание и няма да гласува,а другата половина дълго и напрегнато ще се чуди кое ще е по-малкото зло та да го избере- нали все пак трябва да се изпълняват гражданските задължения !
Другият неприятен момент,който мен особено ме дразни,е това че започва великото надлъгване- започват едни обещания,хвърля се прах в очите на хората и партиите и политиците започват взаимно да се оплюват и да измъкват едни срещу други тайни из дебрите на тъмния политически живот...
Жалко е,но все пак това си е чистата истина и тя доста бавно би се променила..Дано все пак да стане!
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Има и една, трета част - която ще разбере за изборите може би седмица преди самото събитие(ако въобще разбере). Например аз. Ако не беше тази тема, щях да си живея в неведение кой знае още колко. За какво ще гласуваме този път?
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

В случай че някой от Вас вчрва, че някоя политическа сила действа подтиквана от някакви подбуди различни от чисто прагматичните - специално за тези избори ще трябва да Го разочаровам. Силите са изравнени и никоя партия няма потенциала да излъчи самостоятелно правителство, така че всеки търси обединение с когото му е най-изгодно. Е, може би единствения невъзможен за момента вариант е коалиция между СДС и БСП - иначе има мегдан за бая куриози - шоуто тепърва започва (ех, ще ми се да си имах къща в някое ромско село)
Публикувай отговор

Обратно към “Други”