Левски
Модератори: ники, Methuselah
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Re: Левски
А отборът от Подуене не е побеждавал в ЕКТ откакто бях на 16 
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Аз не се радвам, когато цска пада. Гледам си моя отбор и се радвам, когато побеждава, а когато губи пак го подкрепям.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Да живей словото
Fletcher Lind написа:А отборът от Подуене не е побеждавал в ЕКТ откакто бях на 16
България над всичко
Аз по-голям късмет от това да играеш квалификации за ШЛ като втори в родното ни първенство и да се паднеш с отбор като Бате, не виждам.babangida написа:...На отбора е нужен само малко късмет, потенциала го има.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
Имам предвид късмет в реализирането на положенията. Аз не съм ви виновен, че плащате безбожно високи заплати на неблагодарни футболисти с пари, които не притежавате и ви отнемат лиценза. Левски играе, за да не го накажат от УЕФА, както сториха с цска.
- NiksY
- В началото бе словото
Не виждам защо се заяждате - и двата отбора са повече от трагични. Иначе подкрепям Левски.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
babangida написа:Имам предвид късмет в реализирането на положенията. Аз не съм ви виновен, че плащате безбожно високи заплати на неблагодарни футболисти с пари, които не притежавате и ви отнемат лиценза. Левски играе, за да не го накажат от УЕФА, както сториха с цска.
При реализирането се иска класа и умение, а не толкова късмет. БАТЕ имаха две атаки и следствие на едната отбелязаха гол.
БАТЕ не са слаб отбор. Играха класическо катеначо със съветска дисциплина. Търпеливо, спокойно чакаха своя миг и съдбата ги възнагради. Много грамотен отбор от тактическа гледна точка. Единствената им слабост беше оставянето на големи дупки между нападателите и дефанзивните халфове. Защитата им не е кой знае какво, но вратарят им е изключително класен. Има както чувство за пласиране, така и добър рефлекс. И още нещо. БАТЕ не са слаб отбор, но са напълно преодолим, може би най-преодолимият от вариантите, които Левски имаше.
Левски не бяха толкова по-добри. Фактът, че атакуваха почти непрестанно докъм 60-тата минута не показва по-голяма класа. Просто тактиката на белорусите беше дефанзивна. Нападението на Левски беше под всякаква критика. Слаби цетрални нападатели и почти никаква активност на крилата. Тиберканин беше най-добрият играч през първото полувреме, а точно него смени Овчата глава. Все си мисля, че ако за дефанзивен халф беше пуснал някой защитник, щеше да е по-добре отколкото да мъчи Гонзо. Друг е въпросът, че Георги Иванов може само да се блъска и ръга, но при наситената защита на БАТЕ сякаш щеше да има положително въздействие. Мирослав Иванов също не игра лошо. Като цяло бих казал, че действията на Левски бяха супер хаотични и затова не се увенчаха с успех Дузпата няма да коментирам.
Като цяло шансовете на Левски значително намаляха, но нека изчакаме реванша. Аз мисля, че Левски ще играе в УЕФА, а и честно казано така е по-добре, тъй като с този отбор ще пада не с по 0:5, а с по 0:9-10 сигурно. Единият бай Ганьо си тръгна, но докато не си тръгне и другият, Левски няма да направи нищо значимо.
Последно промяна от THE_PARASITE на 14 Авг 2008, 14:00, променено общо 1 път.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Май повечето метъли сме от ЛЕВСКИ 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Вчера в "Б" сe мяркаха някви метъли...allshallperish написа:Май повечето метъли сме от ЛЕВСКИ
нявсякъде сте! -]
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
надминава го само късмета на чорбата, които не са при аматьорите !sedrik написа:Аз по-голям късмет от това да играеш квалификации за ШЛ като втори в родното ни първенство и да се паднеш с отбор като Бате, не виждам.babangida написа:...На отбора е нужен само малко късмет, потенциала го има.
Ubi concordia, ibi victoria!
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Мале мале, пак чорбата ви е в устата, сини сюрмаси - ама така е, за чорба ще говорите щом ви осигуряват на 250 лв заплата 
Кой пък ни осигурява нас, теб кво те топли, когато вашите дебили вземат високи заплати- НИЩО. Заради това клубът ви затъва и страдат само феновете, а футболистчетата ви си гледат кефа по моренцето, докато се чудеха шефовете им: "Ще има ли отбор, няма ли да има?".
- Just PRIDE, OK?
- В началото бе словото
- Специалност: The fuzz is watching you!
- Обратна връзка:
Флечър поне не събираме жълти стотинки за да ни остане отборчето в А група нали
Ама така ще е, вече няма комунизъм, няма партия която да храни отрочето си.
ЦСКА и Кремиковци - абсурдите на комунизма.
ЦСКА и Кремиковци - абсурдите на комунизма.
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Винаги сте ме удивлявали сините фенове с учудващата си праволинейност.
И сами си знаете, че сте отбора на МВР, както ние сме отбора на централния софийски гарнизон, но продължавате да се самоуспокоявате с едни и същи митове и легенди
Някой ще ме светне ли за номера на указа, с който е създаден ЦСКА?
И сами си знаете, че сте отбора на МВР, както ние сме отбора на централния софийски гарнизон, но продължавате да се самоуспокоявате с едни и същи митове и легенди
Някой ще ме светне ли за номера на указа, с който е създаден ЦСКА?
С тази разлика, че вие сте отбор на партията двайсетина години преди нас да ни причислят към МВР. Именно през този период са поредните ви 9 титли. Просто е смешно. Отборче с 60 години история да има 30-ина титли, а отбор като Барселона, например, с над 100-годишна история да има по-малко от 20. Доста съмнително, а, или пак ще го оправдаеш с грандиозната ви слава.