Какъв спорт смятате да запишете?!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
BG_Girl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Какъв спорт смятате да запишете?!

Мнение от BG_Girl »

Lacrima Pura написа:аз лично съм навита за стрелба с лък... :) макар че и туризъм не ми звучи зле...
Нас ни бяха посъветвали да не се записваме на туризъм. Било кофти...

Аз мисля да се запиша на самоотбрана за жени :) Ако не стане - може би плуване, макар че не умея да плувам :oops: Пък ако и това не може - ще го измислим :lol:
Аватар
nonsense
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от nonsense »

Плуване и спортно катерене смятам аз.. ;]
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

emalfy написа:Тенис някой ??? :roll:
Аааааааааааз!!! :D
Не си спомням от колко време не съм стъпвала на тенис корт, но ако може и петте години само това да си играя в унито - перфе :love4:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

Аз разучих за спортовете какви отзиви има и въз основа на това направих своя избор . Ако трябва да бъда честна , много ми се плуваше (помага за мозъчната дейност и убива изкривяванията на гръбначния стълб), обаче са били 6 коридора и в тях 30 човека (мен лично не ме вдъхновява) , от тенисът не се били оплаквали (аз съм тренирала 2 лета като бях по малка , но бях много нахъсана ) , мисля ,че не е проблем и без да си спортувал да се запишеш , всичко се научава .За катеренето ми беше съмнението и на мен - много бързо се стяга тялото и е забавно , но пък няма борба с противник , агресия някъде трябва да се гори . Ако някой знае нещо за стрелбата с лък да се обади с разяснение!
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

е2-е4! :D
Местенето на пешките развива мускулите на ръцете и спомага за координацията между пръстите. ;-]
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

Мда , но за да се присъединиш към шах клуба , трябва да си имал предишни изяви иначе не става ...
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

едит:Няма проблем. :)
Последно промяна от Norwegian Wood на 14 Авг 2008, 09:18, променено общо 1 път.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

Нямам идея точно какво , но не мисля ,че ще е кой знае какво изискване . Причината да го поставят това е ,че всеки ще иска там да отиде да го бият два пъти и да си ходи , защото ще спести време . На никой не му се спортува , всички на спорт ходят ,за да отбият номера , защото не им остава време .Е, сигурно има и някакои , които си се кефят .
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Аха,е вярно,че и такъв момент има. :D
Иначе искам тенис,ама не знам дали ще ми се занимава...
Аватар
candice
В началото бе словото

Мнение от candice »

Кажете ( за последно ) колко на брой са спортовете, защото се колебая между плуване и танци... :dontknow: ?!
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Много са. :P
ед:виж миналогодишната тема;май имаше анкета с всички - изброени
Аватар
Merry-go-round
В началото бе словото

Мнение от Merry-go-round »

Колеги, не бързайте толкова със спорта. Тези спортове, които са написани в справочника, са абсолютно всички, които се предлагат в Университета по принцип. Това обаче не означава, че всяка година ги има всичките. Доколкото си спомням (но са мътни спомени:), стрелбата с лък например много трудно се осъществява. Не е вярно, че трябва 2 спорта да записвате, 1 е задължителния, май не за всички специалности дори. Някъде около 2-рата седмица след началото на учебната година по факултети ще изнесат списък с всички спортове, за които ще се събират хора, и съответно срока и местата за записване. Моят съвет към всички е: след като си харесате спорт, отидете по възможно най-бързия начин да се запишете, защото за много спортове местата свършват бързо. Ако не ви се ходи редовно, изберете си спорт, в които дават лесно заверка, за да нямате проблеми после. Аз мога да споделя лични впечетления от туризъм и фехтовка, ако някои се интересува, да каже:)
Аватар
Ragnel
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ragnel »

Merry-go-round, аз се интересувам от фехтовката и ще ти бъда много благодарна, ако ми разясниш малко за нея... :)
Guncho
В началото бе словото

Мнение от Guncho »

100 % без никакво съмнение футбол.Хайде футболяги , къде сте ?
Аватар
Merry-go-round
В началото бе словото

Мнение от Merry-go-round »

За фехтовката мога да ти кажа, че аз лично бях много доволна. Провежда се на стадион Академик в Гео Милев, много е близко до Плиска, има удобен транспорт до там. Залата е сносна, през зимата й правиха ремонт, има си съблекални. В началото на тренировката се прави загрявка (тичане, упражнения), след това всички се подреждат и преподавателят обяснява, показва, разказва. Разделяте се по двойки, правите заучените движения. Той оглежда всеки един, поправя ти грешките. Един от недостатъците обаче е, че хората идваха доста рядко, затова се налагаше човекът да обяснява всеки път едни и същи неща и не постигнахме много голямо развитие. От друга страна пък беше спокойно, не сме били повече от 15 човека. Той обясни, че ако някой иска да се занимава по-сериозно, може да идва допълнително, има отбор на университета и т.н. Аз лично съм доволна от нещата, които научих :) Иначе преподавателят, при който аз бях, е точен; на тези, които ходехме редовно, ни даде заверка без никакъв проблем, без изпит. Иначе той е професионалист, честичко го натяква ;) Тренирал е национален отбор, коментира състезания по ТВ и т.н. Ако имам време тази година, също бих ходила, макар, че вече не съм задължена. Ако имаш някакви въпроси, питай :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”