За фехтовката мога да ти кажа, че аз лично бях много доволна. Провежда се на стадион Академик в Гео Милев, много е близко до Плиска, има удобен транспорт до там. Залата е сносна, през зимата й правиха ремонт, има си съблекални. В началото на тренировката се прави загрявка (тичане, упражнения), след това всички се подреждат и преподавателят обяснява, показва, разказва. Разделяте се по двойки, правите заучените движения. Той оглежда всеки един, поправя ти грешките. Един от недостатъците обаче е, че хората идваха доста рядко, затова се налагаше човекът да обяснява всеки път едни и същи неща и не постигнахме много голямо развитие. От друга страна пък беше спокойно, не сме били повече от 15 човека. Той обясни, че ако някой иска да се занимава по-сериозно, може да идва допълнително, има отбор на университета и т.н. Аз лично съм доволна от нещата, които научих

Иначе преподавателят, при който аз бях, е точен; на тези, които ходехме редовно, ни даде заверка без никакъв проблем, без изпит. Иначе той е професионалист, честичко го натяква

Тренирал е национален отбор, коментира състезания по ТВ и т.н. Ако имам време тази година, също бих ходила, макар, че вече не съм задължена. Ако имаш някакви въпроси, питай