Спешно е!!!

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Спешно е!!!

Мнение от Scarface »

Преебала се е жестоко, брат :(
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Kai написа:Значи, извинявайте, ама тази твоя приятелка е невероятно... тъпа - поради липсата на по-подходяща дума. Тръгнала да ми кандидатства и да пише на първо място нещо, което не иска. Приемат я по първо желание и не се записва и сега изведнъж преди трето класиране се сеща, че е пропуснала нещо. Не знам, но ако аз бях човекът, който ще разглежда молбата й щях да се изсмея и да скъсам молбата, защото човек, който не знае какво иска, какво прави, как да го направи, а и не знае как и кога да попита какво трябва да се направи... еми няма място нито в СУ, нито където и да било.

Шейн, спомняш ли си какво си говорехме за поколенията? Ето ти го живото доказателство.
Напълно си права, Kai. Аз се опитах да бъде по-тактичен, за да не съм толкова директен колкото теб, но в подобен случай няма как. За мен най-глупавото е да слушаш родителите си какво да учиш. Това никога няма да го разбера. Колкото и да е млада, не може да си няма и най-малка представа с какво иска да се занимава. А що се отнася до поколенията, то ние сме живи за оплакване, какво остава за следващите, не ми се мисли направо.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

Когато проблемът е вече факт, безсмислено е да се умува.Не съм поставил въпроса, за да се упражнявате в дискусии, а ако имате някакво реално предложение, някакъв личен опит или пък сте чували за такава ситуация и можете да помогнете със съвет,моля да споделите.Ще ви бъдем много благодарни.
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

Има и друг вариант- т.нар. допълнително (четвърто) класиране, което се прави някъде в началото на септември. То е за незаетите места и ако и тогава не се запълнят отиват за магистри. Обикновено е за специалностите от ФзФ и ХФ. Но имам някакви спомени, че миналата година и в БФ имаше допълнително класиране, но беше за педагогическите специалности ( БиХ и ГиБ), а те не се радват на голям интерес от страна на кандидатите.Но за допълнителното класиране трябва много внимателно да следите развитието на събитията, за да не пропуснете сроковете. Сигурно ще излезне инфо на сайта, но пак казвам това е практика за ФзФ и ХФ. Дано да имате късмет, но голяма каша сте забъркали.
ИзображениеИзображение
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

Europa, благодаря много, разбира се, че ще следиме.Ние сайта не го затваряме, ама...късничко е.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Простотията ходи по хората!
Мамата не може да е по-виновна. Някой си е сложил подписа под документите и това не е мамата, а щерката и тя ще е прецаканата, не че мамата ще го понесе по-лесно....
Препоръчвам да се заведе дело срещу Университета за отказа да я запишат като се пледира временна невменяемост на ищцата в момента на попълване на молбата и полагането на подписа! Поради силна обич към родителката...
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

Che stronzate!!!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Felino,
Да не би ти да си мамата? :roll:
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

Не, не съм.Олекна ли ти?
На мен ми идва да я смажа, но какво ще променя?

А пък ако мислите, че сте много оригинални - не, не сте.И ако нямате някакво разумно разрешение на проблема ни, не си запълвайте времето с писане на недообмислени неща.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

А бе какво ви става на всички? Какво само плюете и наричате този или онзи "тъп"? Всеки прави грешки, така че ако имате информация, която може да бъде полезна на момичето, споделете я и толкоз.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

felino написа:Не, не съм.Олекна ли ти?
Ако на тебе ти олекна, и на мене ми е олекнало...
Просто след третото класиране ако има незаети места, слагате наколенките и при Ректора...При добър бал и свободно място, трябва да предпочете мястото да бъде запълнено от изкаралата добре изпитите вместо от някой отявлен тъпанар....
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”