Има ли хубави жени в СУ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Re: Има ли хубави жени в СУ?

Мнение от radja »

Просто българките са много по-често красиви в сравнение с останалите.
личните ми впечатления са, че в България като цяло жените са по-красиви, което вдига летвата и не позволява на особено красивите дами да изпъкнат на фона на останалите.

Докато навсякъде другаде където съм бил жените или са ми тотално еднакви, или на няколко не особено красиви има по една, която е наистина зашеметяваща.

що се отнася до красивите жени...те са си красиви най-вече защото имат индивидуалност. не мисля, че има някакъв gathering spot за привлекателни госпожици. ако имаше такъв, то той щеше да е денонощно окупиран от пъпчиви чекиджии(х
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Дрън,дрън...пълни простотии,"където съм ходил,съм видял еди кво си".А къде си ходил?Средностатистическата българка е ужасно грозна и с трагичен манталитет за съжаление.
Всъщност цял свят знае,че латиноамериканките са най-красивите,най-вече венецуелките :!:
Като не сте ходили в Латинска америка не се изказвайте неподготвени :!:
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

според мен българките са много чаровни, но чак пък масови красавици... :?

истината е, че адски много се поддържат :!:
ей, това сигурно никъде другаде по света го няма -- 11-годишни пикли да се контят и фръцкат и клонират и нагримират и да се отдават на разват.... oops, that's another story
Аватар
elimeli
Драскач

Мнение от elimeli »

MERCES_LETIFER написа:според мен българките са много чаровни, но чак пък масови красавици... :?

ей, това сигурно никъде другаде по света го няма -- 11-годишни пикли да се контят и фръцкат и клонират и нагримират и да се отдават на разват.... oops, that's another story
То това не е поддържане ... поддържане е да се грижиш за добрата си форма ...
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

MERCES_LETIFER написа:според мен българките са много чаровни, но чак пък масови красавици... :?

Извинявай, ама никак не съм съгласна, това че се гримират не значи, че се поддържат. Точно българката се поддържа супер малко, но изглежда добре, за разлика от италянките например, които не са кой знае колко красиви, но се поддържат много повече от нас. И да българките са едни от най красивите жени, който е ходил по света може да го потвърди. Повечето жени от западна Европа са ниски и трътлести. Естествено не искам никого да обидя и в чужбина има хубави жени.

pi4 ако искаш мога да ти пратя подробен списък къде съм ходила. Явно в средите в които се движиш, манталитета е трагичен, аз не съм забелязала такова нещо, поне сред моите колеги и приятели. И тъй като съм ходила в Латинска Америка, ще ти кажа: да хубавите са много, но има и грозни. А за манталитета на латиноамериканките доста мога да ти разкажа.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

ъм... да, не се изразих особено добре :lol: прощавайте, няма да правя втори опити :lol:
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

pi4 написа:А къде си ходил?
еми...да кажем, че съм излизал веднъж-дваж. ей така, като за разнообразие(х
Средностатистическата българка е ужасно грозна и с трагичен манталитет за съжаление.
тя затова и не ти връзва, миличък {}

Що се отнася до Латинска Америка- кракът ми скоро не е стъпвал там, но като се имат предвид плановете ми, не мисля, че ще се случи в следващите 10 години.

pi4, нищо лично, но не мисля, че имаш някакво право да говориш за манталитет(х не заради друго...просто не ти отива.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

DADO написа:
Crematory написа:Явно гледаме с различни очи. В моя випуск бяха не бяха повече от 3-4 красиви момичета. :roll:
Ти как преценяваш, нали си момиче :lol:
И не мога да преценя дали една жена е хубава, само защото аз съм жена?
Хм.
:roll:
Аватар
Sandra
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sandra »

Аз пък бих казала, че дори ако една жена каже за друга жена, че е хубава... значи наистина Е хубава :mrgreen:
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Бях гледал някакво предаване на Сблъсък на подобна тема, доста луди изказвания имаше...

... но по темата - в СУ има хубавоизглеждащи момичета, въпрос на... факултет... нищо лично против останалите, но нали се сещате, че аз мога да говоря само за моя си и впечетленията си там...

но иначе един мъдър човек е казал "Не бъркай красотата с добрия външен вид" :mrgreen:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

pi4 написа:Дрън,дрън...пълни простотии,"където съм ходил,съм видял еди кво си".А къде си ходил?Средностатистическата българка е ужасно грозна и с трагичен манталитет за съжаление.
Всъщност цял свят знае,че латиноамериканките са най-красивите,най-вече венецуелките :!:
Като не сте ходили в Латинска америка не се изказвайте неподготвени :!:
Не мога да повярвам,че ще го кажа,но съм съгласна с Пи4 :lol: Не казвам,че българките са грозни,просто не са нищо кой знае колко впечатляващо,масата са добре изглеждащи и толкова...Рядко срещам някоя много красива,повечето са симпатични,хубавки,приятни за окото,но не и това,което аз си представям като красиво :) Предполагам е до вкус,но смятам,че по-тъмните мацки са по-красиви...Мургава кожа,тъмна коса,черни очи,ммм :oops: Излъчват огън :drunken:

ПП:А по темата :lol: Естествено,че има хубави момичета в СУ,а твърдението,че всичките са набутани в 1-2 факултета е пълна нелепост.Има разнообразие,а и всеки си преценява сам за себе си кое е красиво.От друга страна смисъла на темата ми убягва - ние там отиваме,за да учим,или да зяпаме и забиваме мацки?????Хора,не бъдете повърхностни,гледайте и акъла,не само обвивката! :mrgreen:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Благодаря ти за признанието все пак
Mira написа:Предполагам е до вкус,но смятам,че по-тъмните мацки са по-красиви...Мургава кожа,тъмна коса,черни очи,ммм :oops: Излъчват огън :drunken:
Точно обратното е.А ти това,което описа бие към негърка вече. :lol:
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

pi4 написа: Всъщност цял свят знае,че латиноамериканките са най-красивите,най-вече венецуелките :!:
pi4 написа:
Mira написа:Предполагам е до вкус,но смятам,че по-тъмните мацки са по-красиви...
Точно обратното е.
Ти тия два поста през колко време ги писа? :)
ed:не че нещо,ма не можах да разбера какво искаш да кажеш ;)
Иначе съм за светлите.Полякините,ех,полякините... :D
Последно промяна от Norwegian Wood на 14 Авг 2008, 08:48, променено общо 1 път.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Да, латиноамериканките, които гледаме по сериалите, са хубави :mrgreen:

Иначе, според мен във филологиите могат да се видят много красиви колежки по една проста причина, че двата филологически факултета са в една сграда и движението на хората е много голямо. В ЦИЕК примерно, вероятноста да срещнеш красиво момиче е много по-малка :P
Ibiza DJ
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Не се лъжете,няма красиви в СУ,има фейс контрол и пускат само пъпчиви,с трета вежда и шина :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”