Левски
Модератори: ники, Methuselah
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Левски
Лесно е да направиш връзката. ЦСКА - БКП - РУСИЯ - БЕЛАРУС...нещо ги свързва тия неща. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Когато няма какво да кажеш, най-добре е да си замълчиш
БАТЕ Борисов не е кой знае какъв отбор, но Левски играха много слабо, факт.
medicate, medicate
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В случая не коментирам мача, а коментара на Гугъл. А относно коментара на Гугъл мога да кажа много неща.phoebe написа:Когато няма какво да кажеш, най-добре е да си замълчиш![]()
Иначе какво да му коментирам на мача. Чист хикс си беше. БАТЕ не бяха по - добрият отбор, но имаха шанса да вкарат гол от статично положение (а и в интерес на истината те бяха доста по - високички от нашите) и победиха. Аз лично не смятам да се самоубивам поради този факт. Има още един мач. Ако бием - супер, ако отпаднем...ок...животът продължава. Никога няма да направя трагедия заради някакъв футболен мач.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Нищоооо. Ще им скъсаме трътките на реванша 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
That's what i meant.castelo написа:Нищоооо. Ще им скъсаме трътките на реванша
- Of course not!
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
Мене ми писна. Всяка година едно и също - и сър Алекс да стане треньор с тия п*тки на терена няма да стане. Футболягите са слаби и са лекета. Има едно две изключения, ама останалото е сволач.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
- Да живей словото
еми за да растат и ваште, то Боратков така или иначе не дава пари за селекция, поне да даде некой лев за Нескуикcamel написа:В случая не коментирам мача, а коментара на Гугъл. А относно коментара на Гугъл мога да кажа много неща.phoebe написа:Когато няма какво да кажеш, най-добре е да си замълчиш![]()
БАТЕ Борисов не е кой знае какъв отбор, но Левски играха много слабо, факт.![]()
Иначе какво да му коментирам на мача. Чист хикс си беше. БАТЕ не бяха по - добрият отбор, но имаха шанса да вкарат гол от статично положение (а и в интерес на истината те бяха доста по - високички от нашите) и победиха. Аз лично не смятам да се самоубивам поради този факт. Има още един мач. Ако бием - супер, ако отпаднем...ок...животът продължава. Никога няма да направя трагедия заради някакъв футболен мач.
България над всичко
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Някой ако падне от отбор като БАТЕ,трябва много сериозно да се замисли къде е тръгнал...
Аз мислех да викам за белорусите,понеже не обичам родните отбори,но като ги видях колко са зле,реших за никой да не викам.
Май Овчата глава подал оставка...
Нескуик...
Може да им се паднат от ония компютърни игри - футбол с кокошки,барем от тях се научат. 
Аз мислех да викам за белорусите,понеже не обичам родните отбори,но като ги видях колко са зле,реших за никой да не викам.
Май Овчата глава подал оставка...
Нескуик...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Най-мразя ей така някои чорбарчета да говорят за Левски.Абе гледайте си кирливия отбор и не се месете. Такива като теб имам чувството, че повече мразят Левски отколкото обичат цска. Много ясно, че няма да дава луди пари за селекция. Вие, като давате, не можете да си плащате данъците. Да не сте по-напред сега. Занимавай си се с твоя отборGoogle написа:еми за да растат и ваште, то Боратков така или иначе не дава пари за селекция, поне да даде некой лев за Нескуикеми за да растат и ваште, то Боратков така или иначе не дава пари за селекция, поне да даде некой лев за Нескуикcamel написа:В случая не коментирам мача, а коментара на Гугъл. А относно коментара на Гугъл мога да кажа много неща.phoebe написа:Когато няма какво да кажеш, най-добре е да си замълчиш![]()
БАТЕ Борисов не е кой знае какъв отбор, но Левски играха много слабо, факт.![]()
Иначе какво да му коментирам на мача. Чист хикс си беше. БАТЕ не бяха по - добрият отбор, но имаха шанса да вкарат гол от статично положение (а и в интерес на истината те бяха доста по - високички от нашите) и победиха. Аз лично не смятам да се самоубивам поради този факт. Има още един мач. Ако бием - супер, ако отпаднем...ок...животът продължава. Никога няма да направя трагедия заради някакъв футболен мач.![]()
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Борсиовски Автомобилен Електротракторен Завод.
Тия кретени са по-зле и от Тампере - минаха центъра 5 пъти. За жалост, Вуцов е абсолютен некадърник и заради такива като него и Боратков отново се посрамихте.
Не съм съгласен, че нямате играчи. Напротив, даже имате повече и по-добри, отколкото преди 3 години , но отбора куца. Кофти се получи с контузиите на Боян Илиев и Сърмов и като дефанзивни трябваше да играят дървари като Гондзю и Деко - пълна скръб...
. Ама това не е никакво оправдание!
Дано Левски се стегнат и постигнат едно геройско равенство в Беларус, че да прекъснат тая жалка серия от 9 загуби
Тия кретени са по-зле и от Тампере - минаха центъра 5 пъти. За жалост, Вуцов е абсолютен некадърник и заради такива като него и Боратков отново се посрамихте.
Не съм съгласен, че нямате играчи. Напротив, даже имате повече и по-добри, отколкото преди 3 години , но отбора куца. Кофти се получи с контузиите на Боян Илиев и Сърмов и като дефанзивни трябваше да играят дървари като Гондзю и Деко - пълна скръб...
Дано Левски се стегнат и постигнат едно геройско равенство в Беларус, че да прекъснат тая жалка серия от 9 загуби
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Ей много ви бива да злорадствате. Отборът е супер. Играем добре, само нямаме шанс в реализирането на положенията. Гонзо е голям играч и чорбарите винаги ще ги е страх от него, колкото и да приказват. Като го видят само и замръзват. А относно поста-той НЕ трябва да играе като халф, но това си е грешка на треньора. Ясно е, че беларусите изкараха късмет. За мен това не е игра-едно положение за цял мач. Никога не съм го приветствал и няма и да го направя. Ако печелиш, прави положения. Имали едно положение-вкарали го. Сега- да, друг път- не. Няма да е така винаги. На отбора е нужен само малко късмет, потенциала го има.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Вили вече не е треньор на "Левски" (според Нова ТВ), честито! 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Е то Кокала е треньор вече, което не е много по-добре, но да видим какво ще стане, жалко само,че може отборът да загуби самочувствие, но Гонзо е играч със сърце. Той умее да надъхва.
- Да живей словото
все едно вие нямаше да се ебавате, ако ние бяхме паднали
жалко, че махнаха Вилито

жалко, че махнаха Вилито
България над всичко