Иначе аз съм фен на Левски от детенце, разбира се, по семейни причини
Левски
Модератори: ники, Methuselah
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Левски
Ми замисли се защо

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
А как мислите: дали Левски ще влезе в групите на ШЛ? 
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Google, и ти ли искаш като Бетона и кандидатстващия да ти се трият постовете?Каква работа имаш тук?И на кого от тези, за които е предназначена темата (тоест левскарите (темата се казва Левски)) му дреме за ЦСКА-рската логика
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =5&t=11145
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
ако има "неква" логика, то би трябвало цска да играе при аматьорите този сезон...Google написа:ако има неква логика, то би трябвало Андерлехт да се класира в ШЛ
Ubi concordia, ibi victoria!
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
Мориарти, бих те помолил и ти да се въздържаш. Спрете с простотията - ясно е, че винаги на нас ни е по-голям, а на другите е по-голям от нашия... Малко в кръг се въртим.

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
Исмаил Иса сте го дали под наем в Сливен - бива ли така, нарушава се етническият баланс в отбора на народа 
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Нямам думи...
УЕФА подозира договорка между отборите на БАТЕ и Андерлехт във втория предварителен кръг на Шампионската лига и ще разследва появилите се информации в беларуските медии. Шампионът на Беларус е уговорил срещата с Андерлехт , а УЕФА може да дисквалифицира двата отбора от най-престижния клубен форум в Европа.
Вчера пресслужбата на УЕФА потвърди новината, а комисията по Феърплей ще разследва обстоятелствата относно победата на БАТЕ като гост над Андерлехт с 2:1. При условие, че европейската централа намери доказателства за договорка, двата отбора ще бъдат изхвърлени от турнира, а Левски ще се класира директно в групите на Шампионската лига.
От УЕФА заявиха, че на реванша в Борисов на 6 август ще има специален представител на организацията, който да следи за честна игра. След това УЕФА ще излезе с официално становище относто подозренията и разследването.
В същото време, неофициална информация твърди, че в европейските букмейкърски къщи в Европа се приемат залози за точен резултат 2:0 в полза на белгийците. Също така от Андерлехт са учудващо спокойни преди срещата. Пример за тяхното спокойствие е огледът, който е направен в София за евентуалните срещи с Левски.
УЕФА подозира договорка между отборите на БАТЕ и Андерлехт във втория предварителен кръг на Шампионската лига и ще разследва появилите се информации в беларуските медии. Шампионът на Беларус е уговорил срещата с Андерлехт , а УЕФА може да дисквалифицира двата отбора от най-престижния клубен форум в Европа.
Вчера пресслужбата на УЕФА потвърди новината, а комисията по Феърплей ще разследва обстоятелствата относно победата на БАТЕ като гост над Андерлехт с 2:1. При условие, че европейската централа намери доказателства за договорка, двата отбора ще бъдат изхвърлени от турнира, а Левски ще се класира директно в групите на Шампионската лига.
От УЕФА заявиха, че на реванша в Борисов на 6 август ще има специален представител на организацията, който да следи за честна игра. След това УЕФА ще излезе с официално становище относто подозренията и разследването.
В същото време, неофициална информация твърди, че в европейските букмейкърски къщи в Европа се приемат залози за точен резултат 2:0 в полза на белгийците. Също така от Андерлехт са учудващо спокойни преди срещата. Пример за тяхното спокойствие е огледът, който е направен в София за евентуалните срещи с Левски.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Като имаме късмет, поне да е докрай
Иначе от вчерашния мач ми прегря..фен на Левски съм, ама..."Случва се и на Левски да вкарат дузпа!"
Иначе от вчерашния мач ми прегря..фен на Левски съм, ама..."Случва се и на Левски да вкарат дузпа!"
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
- Antikorper
- От дъжд на вятър
Само едно ще ви кажа - Етър Велико Търново е отборът 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
найс ;;-]Moriarty написа:ако има "неква" логика, то би трябвало цска да играе при аматьорите този сезон...Google написа:ако има неква логика, то би трябвало Андерлехт да се класира в ШЛ
Ей, я ми донеси 1 шал, че ми е мерак да им имам...Antikorper написа:Само едно ще ви кажа - Етър Велико Търново е отборът
все пак съм фен на лимонадата и етъра :-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Поредна срамна загуба в Европа. Започвам сериозно да се чудя защо всички ние решаваме, че българските отбори са фаворити срещу други отбори като Тулуза, Тампере, а сега и Бате... 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Да живей словото
ей са покрай тия Борисовци ни отварате работа - трябва да мислим и за тях няква песен
иначе честита победа

иначе честита победа
България над всичко
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Злорадствай ти, злорадствай. Сигурно се радваш, че "Левски" загуби този мач от отбор от Беларус.Google написа:ей са покрай тия Борисовци ни отварате работа - трябва да мислим и за тях няква песен![]()
![]()
иначе честита победа![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...