Какво правихте днес???

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Станах рано (10ч. :!: ), изчистих си стаята( даже и направих 3-4 снимки, че кой знае кога пак ще е в такова състояние- сериозно! :) ), ходих да напазарувам за Голямата вечер :D и сега си кибича тука в трепетно очакване да тръгне да се смрачава.... :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Както виждам, намерила си си занимание докато чакаш...

иначе аз се ровя в интернета, затънал съм до шия (няма да казвам в какво)
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

аз играх футбол на студа... а сега събирам сили за писане на домашно :(
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Иха- ентусиасти! :D И к'во бихте ли поне?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

мани не питай :cry:

но че сме ентусиасти, ентусиасти сме :D
Изображение
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

Пък аз се сдухвам от циганското лято... Откачена работа! Като ще става зима, да става! К'ви са тия слънца - тъкмо се бях настроила зимно!!! :?

А, и гаджето се скарахме! :( Мн кофти - ще взема да напсувам и шефа, та да се свърши наведнъж! :evil:
Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

абе какво циганско лято :? ...аз се сдухвам от адския студ тук и не смея да изляза навън .брр :x едва ли има и 3 градуса..
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Нищо... :oops:
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

..ползвам нета ...с учебна цел.ех! :D
и продължавам... 8)
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

И аз като Принцеска хванах да почистя малко у дома. 5 поредни дни да не се налага да излизам преди 10 ч. си е цяло чудо, подобно на което само сесията може да ми се случи. И от поне 3 години насам не са ми се събирали толкова поредни дни. Така че хванах да проверя що за зверове се крият под леглото ми между кашони, пликове, сакове и какво ли още не. Учудващo за мен не намерих никакви зверове и гадинки под леглото - може би са били подготвени?!? Уви, не намерих и една от целите на цялото това подреждане - 2 кутийки шоколадови бонбони и осте някакви вкусотии, които последно седяха в един от саковете в очакване на повод да ги изяда. Къде ли са се скрили те? Дали гадинките от под леглото не са ги отнесли със себе си? Дали ще разбера...
Радвам се и, че и днес и вчера успях да си изгледам "Утрешен вестник" - все още имам спомени, че това филмче ме крепеше и веселеше в някои от скучните вечери през първите ми студентски години.
Към 12 балгополучно излязох от вкъщи. Отидох до едната работа - така и така ФМИ е затворено, хубаво е да се вясна там, така и така плащат на посещение. Взех от там тонерче едно, което още миналата седмица беше свършило. Аз принципно все чакам последния момент (преди да свърши другия) за да занеса да заредят празния тонер, но сега реших, че ще е хубаво да се поразходя за час и нещо до фирмата, където го зареждат. Доста е далечко, но разходката беше приятна - времето беше хубаво днес.
Тъкмо като го занесох се обади и един приятел (и работодател), че получил странен e-mail, който и аз съм получил, понеже заедно правихме сайтчето, за което става дума в писмото:

Здравейте,
за нас е удоволствие да ви съобщим, че вие сте победителят в категорията
е-съдържание на конкурса ИТ иновации 2005, организиран от вестник it
FORUM и Spisanie.com. Награждаването ще се състои на 3 ноември
/четвъртък/ от 18.00 часа на щанда на Saga Technology на БАИТ Експо зала
1, щанд 1А. Ще ви очакваме в 17,45 на входа на Експо центъра.

Интересна работа... Надявам се не го пращат на всекиго :).
След като се върнах на работа се позанимавах малко с "интересни" неща - обновяване на Spybot-a и Windowsa на компютрите на колегите тук, писане на ЦД на backup-и за няколко седмици назад (на теория всяка седмица трябва да ги пиша..., но данните им така или иначе се пазят на 2 места).
Шефа и единия колега доста се посмяха на мой гръб, като ме видяха, че чатя по ICQ - шефа рече, че съм се бил занимавал с grooming (това значело да сваляш малки момченца/момиченца по чат стаите). Аз му обясних, че си говоря само по работа, както е и истината в 98% от случаите. Но той се правеше, че не вярва.
Водих и временно пребиваващия тук французин колега да си купи LAN карта за лаптопа. Човека беше много доволен, че му пуснах Интернет и му разкарах тъпотиите на Wanadoo - бившия му dial-up доставчик.
Разбрах се и с един приятел, дето трябваше да се отбия до работата му и да му помогна нещо за един сайт, че по-добре утре да му помогна.
След мъничко ще ходя на срещичка с една приятелка на съквартиранта и шефа и, който ще става в скоро време и мой шеф - трябва едно доооста огромно сайтче да им направя.
Пък след това ще се върна още малко тук и ще ходя на срещичката на СУ най-вероятно.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

драскундрих
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
dimo
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Наваксвам малко :). Съвсем малко.
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Учудващo за мен не намерих никакви зверове и гадинки под леглото - може би са били подготвени?!? Уви, не намерих и една от целите на цялото това подреждане - 2 кутийки шоколадови бонбони и осте някакви вкусотии
Зверовете са се наплюскали до смърт и са отишли някъде да умрат на спокойствие :lol: :lol:
днес и вчера успях да си изгледам "Утрешен вестник"
Ама .. тва ОНЗИ Утрешен вестник ли е?? С Бари .. Гари или както там се казваше .. и котарака .. Обожааавах го тоя сериал!!! :love5: :notworthy:

Едит: (забраих да кажа аз какво правих :lol: )Аз няква работа имах да върша около обяд, и раничка си търсих, обаче както обикновено за моя незадоволим вкус няма нищо от стотици възможности .... Моделите, които ми харесват няма да ми вършат работа, а практичните неща са грозни и няма да ми отиват на нищо .... :? Досадна работа.. Само се изморих и не ядох нищо цял ден, което е всъщност доста хубаво (отказвам яденето).
После се видях с Жоро и го водих, където му бях обещала отдавна да го заведа, после се скролнахме към Шипката, където нямаше никой :shock: А отиваше към 7ч. .. След което решихме да навестим кака Крематори :P във Клубъ, където пък наминаха и peterdi и dimo и се заформи мини-среща, но Жоро и аз имахме разни други неща после (мойто се отмени в последния момент :? ) и ся си вися в къщи, вместо да съм с другите на среща .... :(
Изображение Изображение
Аватар
dimo
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Същия "Утрешен вестник" е. Уви, по AXN го дават в 9:30 сутрин - ще трябва или да закъснявам ежедневно за работа, или да се хвана да настроя ТВ тунера да записва всяка сутрин от 9:30 до 10:10, което май си е доста добър вариант - ще увековечим Гари :).
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ми бях на лекция...
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”