Няма нищо по-яко от чувството, да завършиш първи курс и да си ходиш по улиците и тук таме да хващаш по някоя арабска дума, да гледаш телевизийка, да знаеш какво значат всички тия неща по джамиите, да знаеш защо...
Абе яко е да си арабист, спор няма
Модератор: Don Horhe
Добре де, я кажете нещо повече за този Салим, само някакви подобни коментари чета за него, ма въобще не мога да си изградя представа що за човек е; хем готин, хем проблеми, що така?constellator написа:салим е много готин човек, забавен, но не мисля, че е най-доброто, с което може да сблъска един млад арабист. много нерви ще изхабите с него! след първият месец май е по-добре.
Точно за такъв вид информация говоря - информация, която ще ни предпази от фатални грешки, защото всеки човек си има своите странности. За мен според мен е мн странно как някои хора не търпят възражения и не признават, че грешат; в крайна сметка в спора се ражда истината!Corlic написа:Само един съвет - никога не спорете със Салим и никога не го опровергавайте
Да, и на мен ми се стори странно, че почваме в петък, но секретакрака, при която се записах беше категорична - на 5 - ти в 9 часа да сме там. Даже ми даде и една бележка, която беше залепена на входа. Така пишеше и на нея.deedarz написа:Добри хора, помогнете! Уводният курс последно на 5-ти ли почва, защото 5-ти е петък и малко странно да почва тогава...В момента съм в Гърция и не мога да проверя кое-кога.