Поправителен по ЛА/ВА

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
Gagatron
В началото бе словото

Поправителен по ЛА/ВА

Мнение от Gagatron »

Гледам си аз значи датите за септемврийската сесия... и забелязвам, за АГ има 2 дати а за ЛА и ВА има по 1 (колко съм наблюдателен само :D ), при положение че и за 3те изпита беше в 2 части (задачи и теория).
Някои ходил ли е на такова животно като поправка по линиейна или висша при Ненов (много ясно че все някои е ходил... те по 50 човека късат на семсестър и по 2те :| ), та мисълта ми е по принцип по различен ли е изпита от този в редовните сесии(предполагам че просто задачите и теорията са в един ден ама пак да питам :) ) или това само за тоя път са го измислили.
Изображение
Работата - проклятието на пиещата клса !!!
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Re: Поправителен по ЛА/ВА

Мнение от Kai »

ЛА и ВА на поправката са същите като в редовните, но сутринта отиваш на задачи, предаваш и някъде към 13.00 казват кой минава на "устен" и съответно минаваш на теорията същия ден, но следобяд.
Същия номер е и при ДИСовете - дават се 10 задачи, само задачи, решаваш за определен брой точки да вържеш 3, веднага ти го проверяват и после казват кой минава, кой не на теория същия ден, 2-3 въпроса.
А по АГ изпитът е по-дълъг от останалите, за това единия ден са ви задачите, а после теста, ако сте минали - като на редовната сесия.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”