Смятате ли,че е отживелица или напротив,на всичко отгоре наскоро ми казаха"Кажи ми какво радио слушаш,за да ти кажа какъв си?"
Radio?!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Radio?!
е,слушате ли изобщо?!
Смятате ли,че е отживелица или напротив,на всичко отгоре наскоро ми казаха"Кажи ми какво радио слушаш,за да ти кажа какъв си?"

The empires of the future are the empires of the mind.
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
- Kenzo
- В началото бе словото
Радио слушам най-редовно.Отделям внимание на 2 честоти-Ретро Радио и Джаз FM.Допада ми това,че Ретро Радио отделят специално внимание на почти всеки един от музикалните стилове и се опитват да задоволят потребностите на повечето слушатели.Определено не пропускам Пиано бар,всяка Неделя от 20:00-24:00.Джаз FM си го слушам почти по всяко време и особено,когато пускат Smooth Джаз.Действа ми отпускащо,доста често се приспивам с него.

a ghetto love is the law that we live by...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Слушам предимно радио
Радио Нова
- никакви досадни водещи, само качествени неща, партита на 3ма от бест ДиДжейс евър
Макар че Роджър Санчез ме дразни понякога
Ако усетя, че почвам да оглупявам от Chill Out, завъртам на Атлантик или Ретро или Мила Голд или ФМ+. В последното са и до ден днешен най-добрите водещи, но рядко съм в настроение да слушам човешки говор

Ако усетя, че почвам да оглупявам от Chill Out, завъртам на Атлантик или Ретро или Мила Голд или ФМ+. В последното са и до ден днешен най-добрите водещи, но рядко съм в настроение да слушам човешки говор

-->