1.Програмните езици на изучаване идентични ли са (C++,Java и т.н)?
2.Като качество на обучението(все пак СУ най...
Това е към кеото съм се ориентирал и сега избирам..
Модератори: Methuselah, thegirl
Повечето хора тук няма да ти препоръчат ИС. Това са впечатленията ми от мненията на по-големите студенти.not написа:Така...имам няколко въпроса въз основа на обучението в тези 2 специалности и поточно:
2.Като качество на обучението(все пак СУ най...) коя е по изявена?
Има ли нещо конкретно в сферата на ИТ, софтуерното инженерство, информатиката или програмирането, с което искаш да се занимаваш?not написа:Така...имам няколко въпроса въз основа на обучението в тези 2 специалности и поточно:
2.Като качество на обучението(все пак СУ най...) коя е по изявена?
Най-добрата специалност за програмиране е Информатика.not написа:Ами избрал точно тези две специалности според това на където съм се насочил...програмиране и web design затова питам натовареността и капацитета на обучение...
2. Мисля, че УП не може, защото всички специалности го имат като задължителен (ИС имат Програмиране и...... втория семестър, което мисля включва УП). Иначе има практикуми и по двете дисциплини.quanchi написа:Аз съм за сега ИС и чакам трето за СИ и имам няколко въпроса:
1. Има ли разлика между "Увод в програмирането" и "Основи на програмирането" и каква?
2. УП и ООП могат ли да се запишат избираеми първи курс?
3. Какъв успех евентуално ми трябва след първи курс ИС, за да се прехвърля в СИ?
4. Прочетох, че освен прехвърляне в нова специалност, може да се запише и втора. Това какво означава, че може да се учат примерно ИС и СИ едновременно ли?
Мерси предварително
Ами не знам, УП са наистина най-основните неща. Тях ще ги научиш бързо и няма значение как се казват.Има ли разлика между "Увод в програмирането" и "Основи на програмирането" и каква?
Много по-удобно и времеспестяващо е да имаш вкъщи компютър. В началото на 1 семестър нямах и се разкарвах до ФМИ да си правя домашните. Губех си времето да пътувам 2 часа до там и обратно, а в залите ако има занятия трябва да се изнесеш в повечето случаи и да отидеш в друга зала. Това го изтърпях точно месец и половина докато не си взех комп.Tonitka написа:Мерси многоИ едно друго въпросче-много ли ще ми е трудно,ако поне първия семестър съм без компютър или още от сега да си взема?Дайте съвет