СУ - Университет или Паркинг !?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Java написа:Аааа, Joker-чето правилно каза, че се псуваш. Ето ти темата и после да не кажеш, че не сме ти казали
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... ef6#192584
Доколкото знам, Joker има в предвид, че се псувам, че съм дошъл в София...
Java написа:
явор написа:П.П. И само да поясна, че във Виница
Аре нема нужда да поясняваш. За хората, които не знаят... Тва е едно село с пет къщи :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз бих казал, че нещо средно между Симеоново и Драгалевци!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
donatella
В началото бе словото

Re: СУ - Университет или Паркинг !?

Мнение от donatella »

Хей искам да ви питам в този паркинг на СУ може ли да паркират студенти или е само за преподаватели и работещите в университета?
Аватар
Antoaneta
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Antoaneta »

Много ми се харесаха тези мнения. Щях да ги нареча страхотни, но ще си мислите, че се подигравам. Иначе, наистина, какви са възможностите да се паркира на синята зона, а не в двора на фжмк? Всеки път, когато минавам през бариерата, трябва да имам очи и на гърба си за да не ме отнесе някой паркиращ, тъй като те са много добри шофьори и карат бързо.
Освен това, положението е такова, защото мястото около сградите е недостатъчно, което според мен се дължи на пренаселеност, позволявам си да кажа и дори препоръчвам политика за поощряване на намаляне на раждаемостта и създаване на нови работни места за нуждаещите се от тях.
Аз от известно време съм предоставила колата, която ползвах на баща ми, тъй като считам, че на него повече му е необходима и не съжалявам за това, като гледам как с всеки ден положението с обноските, трафика и познанията на шофьорите, както и с местоположението на институтите за плащане на наказателни глоби, както и обозначителните табелки и паркирането, се влошава.
Притеснявам ли те?

То не е така, а е еди как си.

Не съм съгласен.

Ти какво правиш тук?

Това не е наша практика.

Ние сме в сферата на помагането.

Защо не си фотокопираш този списък?

Искам да ви подаря тези книги.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Antoaneta написа:препоръчвам политика за поощряване на намаляне на раждаемостта
Това е най-мъдрото решение, което бях чувал. Антоанета, ти реши проблемите на човечеството! Ти си Месията! :alien:
Аватар
infy
В началото бе словото

Мнение от infy »

нахално е учителите да си паркират колите, а ние не!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Паркингът е служебен! Студентите не сме служители, нали не получаваме заплати... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”