Какво правихте днес???
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
пра'их кво ли не.. ходих на пазар - с майка ми (!).. поне ми купи суитчър
после малко домакински/ремонтни дейности. следобяд ходих да ритам в квартала, много добър мач стана
и след това на кънки
и сега съм като пребит
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Станах сутринта както обикновено 10часа-седнах пред РСто да видя де,що...после си пуснах ДВДто на досиетата Х,след което обядвах(и пих бира),ходих с един приятел на кино да гледаме Saw II впечатлих се доста(и се убедих окончателно ,че това е най-добрия трилър на подобна тематика след Седем),прибрах се ядох чипс и пих бира...сега ще вечерям и познайте...правилно пак ще пия бира

- Док Холидей
- В началото бе словото
Crematory струва ми се че ти си в огромна грешка - целият форум до последното мнение е спам. Дори идеята на тази тема е спам... и флууд или както искаш го наречи. Такова обвинение е абсолютно смешно и струва ми се проява на некомпетентност. Когато се регистрирах тук ми направи впечатление и нямаше как да не ми направи отчайващо огромната вълна от спам и глупости. Все едно това е клон на форумите на дата.бг и фен.бг кой кво кафе пил и колко пъти чукал котката си сутринта. При което в най-спамерската тема на мен ми правят забележка. ОК няма проблем. Изтрих си мненията. Но ми се струва че аз не съм ви най-големият проблем. Явно е по-лесно да се заядете с мен отколкото с някой от сладурите с по 2000 поста всичките до един пълни с безсмислени глупости които спокойно могат да бъдат спестени на аудиторията. 
Толкова от мен.
Толкова от мен.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Ами като не искаш да четеш "лайната" за това кой колко пъти "чукал" домашния си любимец-не влизай във форума. 
Не виждам от постовете в тази тема някой да се е заяждал с теб персонално...А това ,че съм с близо 2000 мнения определено не ме прави специален или нещо подобно във форума-на мен също са ми правили забележки(даже са ми трили постове ако не се лъжа)е и какво...?Не съм се обиждал
Не виждам от постовете в тази тема някой да се е заяждал с теб персонално...А това ,че съм с близо 2000 мнения определено не ме прави специален или нещо подобно във форума-на мен също са ми правили забележки(даже са ми трили постове ако не се лъжа)е и какво...?Не съм се обиждал
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка: