Олимпийски игри Пекин 2008
Модератори: ники, Methuselah
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Re: Олимпийски игри Пекин 2008
Руми Нейкова на полуфинал
Честито 
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Тази сутрин щафетата 4x100 при мъжете беше много интересна. Направо си беше подигравка със световния рекорд, а и плуването накрая на Джейсън Лежак беше много добро.

- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Нещо става със спорта: не е нормално четири нации да са под световния рекорд. Интересно ми е колко още могат да се свалят резултатите с допинг; след няколко години май ще се установят рекорди за вечни времена, няма да има накъде повече...Nedyalko написа:Тази сутрин щафетата 4x100 при мъжете беше много интересна. Направо си беше подигравка със световния рекорд, а и плуването накрая на Джейсън Лежак беше много добро.
И аз мисля, че Китай ще са първи по медали. Дори като изключим това, че са домакини. Доста напреднаха в спорта през последните години.
Браво на Руми!
Знаете ли кога играе Йордан Йовчев?
Браво на Руми!
Знаете ли кога играе Йордан Йовчев?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- pink floyd
- Пишеща машина
на 18-ти
---
Единствена конкурентка на Румяна за златото е Карстен (чист мъж, ако питате мен, не знам какво прави в женския скиф
)
---
Единствена конкурентка на Румяна за златото е Карстен (чист мъж, ако питате мен, не знам какво прави в женския скиф
Честито класиране за полуфиналите и на братята Янакиеви!
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
Освен това трябва да се отбележи и световния рекорд на първия пост на Австралия - Емън Съливан, 47.24 на 100те метра.Nedyalko написа:Тази сутрин щафетата 4x100 при мъжете беше много интересна. Направо си беше подигравка със световния рекорд, а и плуването накрая на Джейсън Лежак беше много добро.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Когато и да пусна ТВ-то чувам - и нов медал за Китай -
тея подивяха...
тея подивяха...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Fed
- Летописец Виртуоз
Това е летящо време. Не се брои. Само първите постове имат шанс за световните рекорди.Nedyalko написа:До колкото разбрах времето на Лежак е било под 47 сек.
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Да, но това не пречи резултатът да е внушителен. До 15 метра преди края бях сигурен, че Франция печелят.
EDIT: Ще видим утре на индивидуалното дали рекорда ще падне пак. Все пак се съмнявам Лежак да успее да повтори плуването си.
EDIT: Ще видим утре на индивидуалното дали рекорда ще падне пак. Все пак се съмнявам Лежак да успее да повтори плуването си.

- Fed
- Летописец Виртуоз
Съгласен съм, плуването на Лежак не беше просто уникално, беше УНИКАЛНО.
От 4 години следя съзтезанията по плуване и не помня да съм виждал нещо подобно преди.
От 4 години следя съзтезанията по плуване и не помня да съм виждал нещо подобно преди.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Че беше здраво плуването му,беше,но не спирам да си мисля,за онези покъртителни последни 25 метра на Иън Торп преди осем години в Сидни! Може да видите самото състезание тук!Fed написа:Съгласен съм, плуването на Лежак не беше просто уникално, беше УНИКАЛНО.
Еймън Съливан - 47.24 new world record
Джейсън Лежак - 46.06 летящ старт
Лично за мен постижението на Съливан е много по-внушително от това на Лежак,но все пак аз съм си стар фен на австралийското плуване!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
За всеобщо учудване БНТ не правят добро предаване на Олимпийските игри. Кому беше нужно да гледа супер баскетболното дерби Китай - САЩ завършило при 30 точки разлика. При това имаше по-интересни мачове. Става дума за неделя. Най-интересния баскетбол го правят литовци и гърци.
Колоездене никакво няма, бокса е сведен до компетенцията на Пепи Петела, волейбола е неминуемо свързан със спеца Сашо Йовков, а баскетбола, както стана дума горе - от човека който може най-добре да избере срещата - мега разбирачът Камен Алипиев.
Да речем случващото се на гребния канал по дифолт попада в програмата на БНТ, тази година ги приветствам за решението си да дават скокове във вода въпреки че са придружени от коментара на нежната дама Василена Матакева. А плажния волейбол отпадна от програмата.
Женския беше доста атрактивен, въпреки че основният въпрос е - кои са в състояние да спрат бразилките.
И Фехтовка няма. Планинското колоездене е към края на Олимпиадата на 22-ри и 23-ти, обаче БНТ няма да дадат 1 секунда
Като се има предвид, че народа е плащал за ТВ правата...
Колоездене никакво няма, бокса е сведен до компетенцията на Пепи Петела, волейбола е неминуемо свързан със спеца Сашо Йовков, а баскетбола, както стана дума горе - от човека който може най-добре да избере срещата - мега разбирачът Камен Алипиев.
Да речем случващото се на гребния канал по дифолт попада в програмата на БНТ, тази година ги приветствам за решението си да дават скокове във вода въпреки че са придружени от коментара на нежната дама Василена Матакева. А плажния волейбол отпадна от програмата.
И Фехтовка няма. Планинското колоездене е към края на Олимпиадата на 22-ри и 23-ти, обаче БНТ няма да дадат 1 секунда

- pink floyd
- Пишеща машина
Е, мачът Китай-САЩ ако не качествена игра, притежава поне голям залог. Жълтите са страшно амбициозни типове и какво ли не биха дали да натрият носа на капиталистите
Дриймтиймът пък е дошъл да мачка наред чак до златото. Това дерби са го гледали 2 млрд+ човека