ЗАПИСВАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
drowning man
- В началото бе словото
Re: ЗАПИСВАНЕ
Таксата се плаща по банков път, нали? Или...?
може и намясто в Паричния салонdrowning man написа:Таксата се плаща по банков път, нали? Или...?
-
amazonkata
- В началото бе словото
ПРивет на всички
бих искала да попитам от колко започват да работят в отдел Студенти (искам да си взема дипломата) Мерси и успех на всички на второ класиране 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
И дори да не е върл антифен, който да ти завре цигарките в дупето, от елементарна култура ще трябва да си излезнеш в коридора.Мърла написа:Аз пък се притеснявам, защото в документите за общежитие забравих да пиша, че съм пушач. Сега да не се натреса при някой върл антифен на никотина, ще се избием.
Да не говорим, че пушенето е забранено в общежитията, ама където има трима пушачи в стая едва ли може да стане.

- pi4
- Легендарен флуудър
Ти не очаквай от пушач елементарна култураБeтон написа:И дори да не е върл антифен, който да ти завре цигарките в дупето, от елементарна култура ще трябва да си излезнеш в коридора.Мърла написа:Аз пък се притеснявам, защото в документите за общежитие забравих да пиша, че съм пушач. Сега да не се натреса при някой върл антифен на никотина, ще се избием.

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Хей,това си беше подличкоpi4 написа:Ти не очаквай от пушач елементарна култураБeтон написа:И дори да не е върл антифен, който да ти завре цигарките в дупето, от елементарна култура ще трябва да си излезнеш в коридора.Мърла написа:Аз пък се притеснявам, защото в документите за общежитие забравих да пиша, че съм пушач. Сега да не се натреса при някой върл антифен на никотина, ще се избием.
Pak gluposti.....
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Мисля,че подписът ти отговаря най-точно на зададения от теб въпросz_lapa написа:ъъъъъ какъв е този "Именник"?
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Хаха,абсолютно си прав/а,но все пак ми обясни моля те за да съм наясноalthough написа:Мисля,че подписът ти отговаря най-точно на зададения от теб въпросz_lapa написа:ъъъъъ какъв е този "Именник"?
Pak gluposti.....
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Включен е в комплекта документи за записване! Като трябва да се попълни с твоята лична информация- трите ти имена,адрес,ЕГН,номер на личната карта,факултетът в който си приета,специалността ти,какво училище си завършиала и номер на дипломата,семейното ти положение,имената на родителите ти,както и техните адреси,дали работиш някъде,ако да - къде,дали получаваш стипендия от някъде! Общо взето това са графите! А да,щях да забравя най-важната - дали си служила в казарматаz_lapa написа:Хаха,абсолютно си прав/а,но все пак ми обясни моля те за да съм наясноalthough написа:Мисля,че подписът ти отговаря най-точно на зададения от теб въпросz_lapa написа:ъъъъъ какъв е този "Именник"?
Надявам се,да съм ти помогнал поне малко!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Да,мерси много,само че ми е мн чудно как ще си попълня номера на дипломата като тя остана при тях 
Pak gluposti.....
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Остави го празно мястото за номера,напиши само какво е училището,което си завършила! Аз като го подавах,не бях попълнил всичките графи и жената,която ги приемаше,го направи вместо мен,след това разбира се последваха една-две чаровни усмивки плюс няколко мили думи от моя страна за благодарност 
- malediction
- В началото бе словото
Може ли някой да ми каже от къде да си взема дипломата,тъй като на 1-во класиране бях приета История, а сега съм приета Европеистика. В Исторически факултет ли ми стои дипломата?
To err is human, to forgive - devine !
-
teddde
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
- Курс: първи
Приет съм Медицина!!!
Искам да ви попитам, ако някой е наясно да отговори на въпроса ми. Работя на постоянен трудов договор, трябва ли да го прекратя преди да отида да се запиша или мога да си подам документите, да се запиша и след това да си пусна едномесечното предизвестие за напускане? Много благодаря, предварително!!!
Искам да ви попитам, ако някой е наясно да отговори на въпроса ми. Работя на постоянен трудов договор, трябва ли да го прекратя преди да отида да се запиша или мога да си подам документите, да се запиша и след това да си пусна едномесечното предизвестие за напускане? Много благодаря, предварително!!!