Бихте ли емигрирали?
- DADO
- Легендарен флуудър
Re: Бихте ли емигрирали?
Учете чужди езици бе хора, защото никой няма да ви обвинява в предателство ако отидете да живеете някъде другаде. И аз съм роден в България, и за мен Родината означава много, въпреки купища проблеми като икономическа криза която преживяваме сега и т.н. Бих живял някъде другаде само ако съм в достойно социално положение, не ща да мия чинии или да продавам хот-дог някъде в Германия, примерно. Въпреки, че ако не можеш да си намериш добра работа според квалификацията ти тук, можеш да опиташ черна работа в чужбина, поне ще взимаш повече пари.
Ibiza DJ
Наистина, някои възприемат нежеланието/мързелът да се учат чужди езици като проява на патриотизъм... 
-
Jenna
- От дъжд на вятър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
В България взаимоотношенията са по-формални, когато искаш да са приятелски и някак странно приятелски, когато искаш да са формални. Може би българите не пием достатъчно кафе за да има индустрия.
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. 
Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04
http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04
http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Еми аз работя по въпроса да знам 4 чужди езика, ама пак не бих отишла да живея другаде. В тава е идеята на патриотизма - да цениш това което имат другите, но да ОБИЧАШ с цялото си сърце това, което има само Родината.Joker написа:Наистина, някои възприемат нежеланието/мързелът да се учат чужди езици като проява на патриотизъм...
I wanna fall from the stars straight into your arms
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз бих отишъл в Мексико, че високия стандарт не ми понася.
- DADO
- Легендарен флуудър
ъъъъ... ние в България много ли сме по-напред от Мексико?GaVrosH написа:Аз бих отишъл в Мексико, че високия стандарт не ми понася.
Ibiza DJ
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Аз като се върнах от Бразилия, България ми се стори върха на цивилизацията.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- Lacrima Pura
- В началото бе словото
- Специалност: Италианска фил.
Вече го направих... преди 4 год. (Боже, как лети времето...), живях в Италия в продължение на 4 год. но ето че се върнах... Не ме разбирайте погрешно, не че не ми хареса... беше супер дори... но винаги си оставаш чужденец... Аз лично се чувствам добре в България. Да , има много неща които ме дразнят и не ми харесват, но никъде не е лесно, погледнато реално. С това не казвам, че и така сме си добре разбира се... но ако всички просто се изнесем, кой ще оправи тоя хаос?
just chillin'
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Точно така е. Всеки като каже: "Тук не се живее, махам се" ,как по-точно ще успеем да направим страната ни годна за живот...Lacrima Pura написа:но ако всички просто се изнесем, кой ще оправи тоя хаос?
а като сме една шепа, дали ще можем да изплуваме от миризливото блато ????fluffy cloud написа:Точно така е. Всеки като каже: "Тук не се живее, махам се" ,как по-точно ще успеем да направим страната ни годна за живот...Lacrima Pura написа:но ако всички просто се изнесем, кой ще оправи тоя хаос?
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Там е работата, не сме шепа хора, много сме, но всеки си мисли, че каквото и да направим, сме обречени, и точно по тази причина, наистина няма надежда да се оправим скоро.necrozis написа:а като сме една шепа, дали ще можем да изплуваме от миризливото блато ????