град СОФИЯ!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: град СОФИЯ!
Oт Бъкстон до Плиска - 20 минути. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- DADO
- Легендарен флуудър
Ако няма задръствания - рядко явление в днешната София, независимо от часа, вече по всяко време има задръствания.camel написа:Oт Бъкстон до Плиска - 20 минути.
Ibiza DJ
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Истината е в метрото. Ако чакаш, то е малко, може да е фраш в пиковите часове, но поне не висиш в задръствания, и стигаш до центъра за малко време.Като пуснат и другите станции, несъмнено ще е най-добрият начин за придвижване, поне за половината софиянци. Току-виж и въздухът се поизчистил малко...
I wanna fall from the stars straight into your arms
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
София ще продължава да расте и това много ме безпокои. Градът се нуждае убийствено много от подобрение на инфраструктурата в центъра и някои други артерии, които просто плачат за разширяване. Да не говорим, че вече по тротоарите няма място да се разхождаш от паркирани коли.
Всичко това може да се разреши с подлези, надлези и солени глоби за нагли шофьори. Като си си купил кола трябва да знаеш, че тя изисква поддръжка. Аз например нямам средства за кола до момента и ще си купя едва когато мога да я поддържам. А в София всеки втори пикльо е с кола.
Искам подлези, надлези...Ако няма общински пари една концесия да дадат за 1 подлез в центъра....Малко да се облекчи движението...Не се живее вече...половин България е в София.
Искам подлези, надлези...Ако няма общински пари една концесия да дадат за 1 подлез в центъра....Малко да се облекчи движението...Не се живее вече...половин България е в София.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Не само в центъра има нужда от подобрена инфраструктура. Да вземем Младост, вторият най-голям квартал в София след Люлин. В момента в Младост се строи като за световно. Всяко свободно пространство се загражда и се строят жилищни или офис сгради, а инфраструктурата не е проектирана за толкова голям наплив от хора.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

да, мисля, че след метрото е добре да се изгради и един лифт или въздушен трамвай и да се разкарат релсите от улиците ... 
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Те първо да изградят всички лъчи на метрото... Спирката на СУ трябваше в 12-ти клас да я ползвам, а то какво стана? Вече ще съм 3-ти курс студент, а те още копаят. 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- DADO
- Легендарен флуудър
Може пък да успеят да пуснат спирката до СУ, преди да завършиш 3 курс.castelo написа:Те първо да изградят всички лъчи на метрото... Спирката на СУ трябваше в 12-ти клас да я ползвам, а то какво стана? Вече ще съм 3-ти курс студент, а те още копаят.
И аз активно ползвам метрото
А втората линия, която според плана трябва да бъде Надежда-Лозенец Юг, засега е само в сънищата ни...
Ibiza DJ