ЗАПИСВАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Re: ЗАПИСВАНЕ

Мнение от FMI »

Yazo написа:Току що се обадих в администрацията и там ми казаха ,че никакви документи не дават при потвърждаването.
Ми то това листче дето ти го дават в никакъв случай не може да бъде наречено документ :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
cookieee
В началото бе словото

Мнение от cookieee »

Имам въпрос към бъдещите си колеги... :) като се записвахте дадоха ли ви студентската лична карта ???
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

Би трябвало всеки да я има още от комплекта с документите - книжката и картата вървят заедно.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
cookieee
В началото бе словото

Мнение от cookieee »

Да де ....но нали прибират всичко. Студентската книжка,именника ,дипломата и т.н докато не почнеш учебната година.И исках да попитам и студентската карта ли прибират защотото моята не я взеха а си остана при мене.да не стане някакво недоразумение.Гони ме параноята :D
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

Хмм... Не си спомням как беше... Имаш ли печат в картата?
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
cookieee
В началото бе словото

Мнение от cookieee »

Даааааааааам имам
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

cookieee написа:Да де ....но нали прибират всичко. Студентската книжка,именника ,дипломата и т.н докато не почнеш учебната година.И исках да попитам и студентската карта ли прибират защотото моята не я взеха а си остана при мене.да не стане някакво недоразумение.Гони ме параноята :D
Личната карта остава в теб. На моите документи им удариха само печатите без да четат нищо и готово.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
cookieee
В началото бе словото

Мнение от cookieee »

АААА добрем.Мерси за инфото :mrgreen:
Аватар
windinthetank
В началото бе словото

Мнение от windinthetank »

Хей, на вас колко ви отне записването? Аз очаквах да вися поне един час (най-малко!), а успях да свърша всичко за половин - естествено имах си другарче в лицето на сестра ми, която ми плати таксата, докато в същото време аз си попълвах долу документите за общежитието.
Само дето се наложи и тя малко да ми попише в студентската книжка, тъй като леко бях забравила да си напиша факултета и специалността. В резултат в главната страница на книжката ми (която няма главата на Климент Охридски, прецакаха ме!) има два вида почерк и два вида химикал.
Но кой ги гледа тея неща изобщо...
Wind is bisexual because it blows everyone!!!
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

windinthetank написа:Хей, на вас колко ви отне записването? Аз очаквах да вися поне един час (най-малко!), а успях да свърша всичко за половин - естествено имах си другарче в лицето на сестра ми, която ми плати таксата, докато в същото време аз си попълвах долу документите за общежитието.
Само дето се наложи и тя малко да ми попише в студентската книжка, тъй като леко бях забравила да си напиша факултета и специалността. В резултат в главната страница на книжката ми (която няма главата на Климент Охридски, прецакаха ме!) има два вида почерк и два вида химикал.
Но кой ги гледа тея неща изобщо...

Моето записване пък отне два дена! Първо отидох до Ректората за да си платя таксата,купих си документите за записване (btw тоя ИМЕННИК е изключително тъпо измислен) и се запътих към ЦИЕК-а! Когато отидох там,започнах да попълвам споменатите вече документи и тамън приключих с тях и от отдел Студенти излезнаха в обедна почивка,следователно трябваше да изчакам още един час,нещо което нямах намерение да правя и си се отправих директно към вкъщи! На следващия ден още в 10.00 бях в ЦИЕК-а и за няма и 5 минути приключих със записването си!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

На мен ми взеха само студентската книжка. Личната карта ми е подпечатана и си е в мен, но именникът изобщо не ми го поискаха :?
Мърла
В началото бе словото

Мнение от Мърла »

Не може да не са ти взели и дипломата?
Изображение
Изображение
If I was emotion I would be intense
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

А, взеха я, за дипломата е ясно. Но нещо почвам да се притеснявам, че може да се получи неприятна ситуация с именника. :/
Мърла
В началото бе словото

Мнение от Мърла »

Аз пък се притеснявам, защото в документите за общежитие забравих да пиша, че съм пушач. Сега да не се натреса при някой върл антифен на никотина, ще се избием.
Изображение
Изображение
If I was emotion I would be intense
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

Хаха, аз пък забравих да отбележа, че не съм пушач :D
Боже, как съм ги попълвала тия документи :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”