1 КЛАСИРАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: 1 КЛАСИРАНЕ
windinthetank,разбирам те.И аз нямам идея какво всъщност искам да уча или да правя.за това-тая година-каквото такова:/:)

Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Когато няа да търчиш по коридорите като луд ми ще останеш да пием бира/айрян?Тодорът написа:вторник, 12тиbao_bongo написа:здрасти! кога излиза второ класиране ?

Рики (1990-2009)
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Добре де, само аз ли още на 15 знаех, че и преди това 
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Тогава знаех...и се записах на курсове за целта...и малко преди финала разбрах че...абе аз не съм за там:)Така и не отидох на изпитите:)FMI написа:Добре де, само аз ли още на 15 знаех, че и преди това

Рики (1990-2009)
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз и тогава можех да остана...ти не ме покани! 
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Писах ти ЛС.
В 11кл идваха едни мацки да ни пускат оферти да заминаваме на долбоволен труд в чужда държава на разменен принцип..мислех да ида след като завърша и да видя дали ще разбера какво наистина ми се прави ама...фирмата се покри:)
В 11кл идваха едни мацки да ни пускат оферти да заминаваме на долбоволен труд в чужда държава на разменен принцип..мислех да ида след като завърша и да видя дали ще разбера какво наистина ми се прави ама...фирмата се покри:)

Рики (1990-2009)
Здравейте на всички. Приета съм на първо класиране.Подадох декларация за второ класиране.Ако на второ класиране не съм приета на по-предно желание ,трябва ли пак да подам декларация за трето класиране? Търсих но не намерих подобен въпрос и отговор.Извинявам се ако все пак има ,а не съм го намерила .Благодаря !

-
shushi
- От дъжд на вятър
- Специалност: Химия
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
да, трябва да подадеш декларация. ето ти извадка от правилника
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 12 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 13 до 15 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 12 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 13 до 15 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.
Fear is only in our minds
Благодаря за отговора.Това съм го препрочитала доста пъти.Също и правилника Чл.34. Класираните кандидат-студенти от първия етап от 6 до 8 август включително имат възможност:
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ “Св. Климент Охридски” като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране.
Така ,че аз съм потвърдила желанието си от първо класиране.Депозирах си дипломата.И ако на второ класиране не съм приета друга специалност ,пак потвърждавам желанието си от първо класиране ли ? Извинявам се за това ,че пак задавам подобен въпрос.Но искам да съм сигурна . Благодаря.
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ “Св. Климент Охридски” като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране.
Така ,че аз съм потвърдила желанието си от първо класиране.Депозирах си дипломата.И ако на второ класиране не съм приета друга специалност ,пак потвърждавам желанието си от първо класиране ли ? Извинявам се за това ,че пак задавам подобен въпрос.Но искам да съм сигурна . Благодаря.
-
kirande
- В началото бе словото
Ако не си приета на по-горно желание, трябва отново да отидеш да потвърдиш за трето класиране, този път с листчето, което ти дават, когато си депозираш дипломата. Така ми каза дамата, която ме "обслужи", когато си депозирах дипломата.blackmoon написа:Така ,че аз съм потвърдила желанието си от първо класиране.Депозирах си дипломата.И ако на второ класиране не съм приета друга специалност ,пак потвърждавам желанието си от първо класиране ли ? Извинявам се за това ,че пак задавам подобен въпрос.Но искам да съм сигурна . Благодаря.
Ако не си приета на по-горно желание, трябва отново да отидеш да потвърдиш за трето класиране, този път с листчето, което ти дават, когато си депозираш дипломата. Така ми каза дамата, която ме "обслужи", когато си депозирах дипломата.[/quotekirande написа:blackmoon написа:Така ,че аз съм потвърдила желанието си от първо класиране.Депозирах си дипломата.И ако на второ класиране не съм приета друга специалност ,пак потвърждавам желанието си от първо класиране ли ? Извинявам се за това ,че пак задавам подобен въпрос.Но искам да съм сигурна . Благодаря.
Благодаря за бързия отговор.
Благодаря на всички които ми дадоха разяснение по въпроса. Но на мен не ми дадоха никаква бележка когато си депозирах дипломата.Така ,че вероятно ще се наложи да звънна до отдел "Студенти" да попитам . Успех на всички от първо класиране и на тези които се надяват за второ ......като мен 
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Е мен пък същите дами ми казаха че не било фатално ако не дойда, ако не съм се качил нагоре, но е желателно 
Иначе ако някой се откаже след трето класиране ми е интересно какво се случва?! А не може да няма и такива
Всъщност 4-то класиране има само когато има такива?
Иначе ако някой се откаже след трето класиране ми е интересно какво се случва?! А не може да няма и такива
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
А то дефакто като участваш на 3то класиране не си губиш мястото от 2ро нали? 
Pak gluposti.....