казусът Антоанета

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: казусът Антоанета

Мнение от pora_e_priqtel »

Неофициална информация:

Дотук един от известните мотиви за бан е, че Антоанета сама е пожелала да бъде банната. Също така тя ползва два акаунта, но ако се потвърди, че се е отказала от първия и има желание да пише от втория, банът й може да бъде премахнат.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Говори, говори! Аз затварям очи и те слушам..., беше казал някой си....
Всъщност, като че слушам себе си! Не е тайна, че и в този случай модовете не са съвсем единни, защото не са били спазени правилата.... Сега се колебаят между две позиции - лоялност към екипа и тяхното чуство за справедливост! Тъй като и двете са морални категории, колебанието ще продължи дълго. Винаги е така, когато се прави изключение и не се действа по правилата, а те са ясни и доста точни.
Май има и двама които не се колебаят. Единият/ата продължава да защитава позицията, а другият/та си мълчи, което значи че вероятно вече се колебае...
Тъй виждам аз нещата. Но с интерес ще проследя борбата между текстовете - мотиви и контрамотиви. Само нека да бъде в по-приличен език! :roll:
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Joker написа:Говори, говори! Аз затварям очи и те слушам..., беше казал някой си....
Всъщност, като че слушам себе си! Не е тайна, че и в този случай модовете не са съвсем единни, защото не са били спазени правилата.... Сега се колебаят между две позиции - лоялност към екипа и тяхното чуство за справедливост! Тъй като и двете са морални категории, колебанието ще продължи дълго. Винаги е така, когато се прави изключение и не се действа по правилата, а те са ясни и доста точни.
Май има и двама които не се колебаят. Единият/ата продължава да защитава позицията, а другият/та си мълчи, което значи че вероятно вече се колебае...
Тъй виждам аз нещата. Но с интерес ще проследя борбата между текстовете - мотиви и контрамотиви. Само нека да бъде в по-приличен език! :roll:
Тоест сеир да има - краиният резултат няма значение.Написах едно мнение към Кристо, приличен език, мислих, мислих и измислих, че има по-добър адресат. Дали адресатът ще го сподели оставям нему да реши.

Всъщност няколко от мненията ми направиха впечатление тук. Няма да казвам чии, но замисляики се над тях и използваики, че утрото е по-мъдро от вечерта осъзнах, че за тях не е важна Антоанета - през оня им орган е. Важното е те да са контра и да има сеир за гледане. Само не осъзнават, че чрез този сеир буквално опъват нервите на търпеливи хора, които си губят свободното време, за да може този форум да съществува в този си вид, да е чист, подреден (доколкото е възможно) и на потребителите да им е приятно да пишат. Продължаваите - в един момент може да се усети нечия липса, но ще е късно :roll:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Резултатът е важен! Иначе ще застанем на някакви бернщайниански позиции: Движението е всичко, целта - нищо! Вероятно всички, дори и Че Гевара, си даваме сметка за рамките на възможностите при създалото се положение... То е стара тактика: по-слабата позиция интернационализира конфликта.
Сеирът също не е за изпускане си мисля и който не си го мисли..... моите съболезнования!
Колкото за опънатите нерви: Ноблес оближ! Убийте ме, не мога да го напиша на френски, нека го направи pi4!
Написах повече, отколкото смятах да напиша... :blackeye:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

1. Модератори не могат да налагат бан на потребител, а само да го предложат на администраторите.
2. Ако банвахме всеки, който ни дразни, в този форум щяхме да сме само модераторите и още 10 човека.
3. Имаме доста висока поносимост към просотия, спам и флуд, но лично аз нямам към агресивно, нагло, самовлюбено поведение, лишено от елементарна логика.
4. Лични отношения се изясняват с лични съобщения, а не в темите, което за мен е ексхибиционизъм.

Изчетох цялата тема. Още много неща бих искала да кажа, но от добро възпитание ще се въздържа. Само за едно ще ви помоля: спрете да сънувате някакви конспирации, диктатури и тирании. Най-лесното нещо на света е да се остави форумът без модерация, само с техническа поддръжка... Искате ли да се хванем на бас за колко време точно той ще се превърне целия в Зона 18+ ?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Модераторите НЕ МОГАТ да слагат БАН??? :shock: :shock: :shock:
Ей, тва вече е новина! Не знаех :shock:
Ibiza DJ
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Тогава нещата са значително по-лоши, отколкото предполагах. :|
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Не знам дали са по-лоши, но със сигурност в повечето форуми и модератори могат да слагат бан.
Бай дъ уей, някой от администрацията пробвал ли е да си сложи бан на самия себе си?
Ibiza DJ
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

Бан могат да слагат модератори на форуми, които са IPB. phpbb2 могат само след модификация (forums.data.bg например), а phpbb3 - глобалните модератори.

Както казах и преди - явно в главите ви се въртят страхотни фантазии относно това какви конспирации кроят модераторите. Има една приказка - "Всеки луд с номера си, някои с цяла програма". И един въпрос - нямате ли си по-важни неща за вършене?От мнение на мнение все повече си мисля, че наистина сеира е важен. Търсите "телета" в зеленчукова градина.... :roll:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Който търси, той намира! Така беше и в случая с Антоанета... :idea:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Казано с други думи - никой няма идея, защо сте бамнали Антоанета...некви правила, нещо, ала-бала...

или решението на Казуса "Антоанета" е "Абре не подозирайте конспирации бре..." :mrgreen:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Ице, ти на чия страна си? :wink:
Ibiza DJ
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Уважавам чувството за справедливост проявено
от някои, но не мислите ли, че всякакви такива
случки се взимат твърде насериозно?! Власт, тирания,
конспирации, ровене в дълбините на отношенията
между администратори и модератори... wow. Ако
всеки влизаше тук да бъде полезен с нещо и да се
ползва от информацията или каквото там има по темите
нямаше да има казуси 'Антоанета', нито последвалите
пледоарии. И щяхме да сме си много по-симпатични.
Но аз знам, важното е да има с какво да си правим
сутрешната гимнастика на пръстетата. Ей тва е! Като
е банната, а изгаря от липсата на форомо, да ходи да
си направи нов акаунт отнякъде и да си пише, какво толкова?!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Както казва един приятел с уклон към по-точните науки: "А е вярно и обратното твърдение..."
Бих добавил, че същото се отнася и за "другата" страна...
п.п. Не мога да възприема всички модове като "друга" страна!
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Принципно подозирам конспирация, само като ми кажат "Не подозирай конспирация"... :lol: 8)

Въпрос: Какво значи "И щяхме да сме си много по-симпатични." - да бамнем тези кои не са ни чак толкова симпатични?

Въпрос: Ако перифразирам "важното е да има с какво да си правим сутрешната гимнастика на пръстетата" - може да стане така "важното е да има с какво да си начешем егото сутринта" - нали?

И отговоро на "Като е банната, а изгаря от липсата на форомо, да ходи да си направи нов акаунт отнякъде и да си пише, какво толкова?!"
- Ами примерно да и' махнете бана, да я уведомите, че може да посещава отново форума и да получи извинение.
Мисля, така ще сме си най-симпатични... :mrgreen:
ровене в дълбините на отношенията
между администратори и модератори...
О, повярвай ми бил съм свидетел на такива отношения помежду им че...

И да чакаме ли мотиви за бана (което ще реши казуса) - не за друго, да знам дали да следя темата, все пак трябва да ходя да поливам цветята... :roll:

пс: в момента се чувствам като Волен Сидеров, нямах идея, че е толкова приятно всъщност...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “Мнения”