и си вземи повечко парички, да почерпишsilver_wings написа:Хммм,ще си помисля.Ако дойда,специално заради тебе ще е!Бавария написа:
Но ако дойдеш на форум среща, ще ве видиш.
м/У др ако е септември, тамън след лагера и ще знам яко корейски думи
и си вземи повечко парички, да почерпишsilver_wings написа:Хммм,ще си помисля.Ако дойда,специално заради тебе ще е!Бавария написа:
Но ако дойдеш на форум среща, ще ве видиш.
ами дай списък какво искаш да знаеш, да питамsilver_wings написа:Супер,тъкмо ще ми ги кажеш,че аз не знам нито една за съжаление.И че защо аз да черпя?
+ 1renesanz написа:phoebe е сладък както винаги
И аз съм го забелязала това,но мисля,че няма някаква определена причина.Май им е нещо като мода,защото наистина всички го правят.phoebe написа:Абсолютно. Адски много са японците и арабите, по едно време даже не се виждаха европейци
А между другото, може ли да ми обясниш, защо на всички снимки, японките така приклякат и правят този знак с ръце? Направихме си с тях 5-6 снимки и на всичките го правят това, но не успях да разбера защо
Днеска на Олимпиадата се загледах и действително всяка японка, която видях и се хилише пред камерата правеше така.silver_wings написа:И аз съм го забелязала това,но мисля,че няма някаква определена причина.Май им е нещо като мода,защото наистина всички го правят.phoebe написа:Абсолютно. Адски много са японците и арабите, по едно време даже не се виждаха европейци
А между другото, може ли да ми обясниш, защо на всички снимки, японките така приклякат и правят този знак с ръце? Направихме си с тях 5-6 снимки и на всичките го правят това, но не успях да разбера защо