1 КЛАСИРАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
gretka
В началото бе словото
Курс: първи

Re: 1 КЛАСИРАНЕ

Мнение от gretka »

hernan написа:да питам..подадох документи за второ класиране, но се отказах и понеделник ще ходя да си взимам дипломата...нали няма да има проблем да си я взема? :?
не мисля,че ще ти я дадат :roll: аз попитах това като ходих да си запазвам място и споменах точно понеделник като примерен ден да отида да си я взема,но ми отговориха,че няма да може,защото това означавало да освободя 1 място,което няма да имат време да реагират и запълнят,защото вторник трябва да обявят класирането...но след обявяването може :wink:
No me AmeS...
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

Освобождава се място за геология, приятелката ми реши, че не й харесва, а беше първото й желание.Просто няма да учи в СУ. :(
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

felino написа:Освобождава се място за геология, приятелката ми реши, че не й харесва, а беше първото й желание.Просто няма да учи в СУ. :(
...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

Айде и ако може 20 момичета да освободят място в стопанското управление с немски. :lol:
Вече не вярвам, че ще стане, ама пък почнах да се навива за информационните системи :)
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

Lama написа:Айде и ако може 20 момичета да освободят място в стопанското управление с немски. :lol:
Вече не вярвам, че ще стане, ама пък почнах да се навива за информационните системи :)
идвай, ще ставаме колежки :D ;)
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
hernan
В началото бе словото

Мнение от hernan »

gretka написа:
hernan написа:да питам..подадох документи за второ класиране, но се отказах и понеделник ще ходя да си взимам дипломата...нали няма да има проблем да си я взема? :?
не мисля,че ще ти я дадат :roll: аз попитах това като ходих да си запазвам място и споменах точно понеделник като примерен ден да отида да си я взема,но ми отговориха,че няма да може,защото това означавало да освободя 1 място,което няма да имат време да реагират и запълнят,защото вторник трябва да обявят класирането...но след обявяването може :wink:
е как няма да ми я дадат...не съм се записал за университета нямат право да ми я държат ако искам да си я взема
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

hernan написа:
gretka написа:
е как няма да ми я дадат...не съм се записал за университета нямат право да ми я държат ако искам да си я взема
Аз пък мисля, че няма никакво значение дали ще му я дадат сега или пък веднага след второ класиране.И в двата случая мястото се освобождава и не виждам смисъл да задържат дипломата.
Meldor
В началото бе словото

Мнение от Meldor »

Аз съм Право (редовно), при записването на всички документи писах, че ще се обучавам за "магистър", както и при молбата за общежитие. Като гледах класацията за общежитие за студенти от горни курсове от ЮФ видях, че почти навсякъде пише "бакалавър". Някой може ли да обясни за какво става въпрос, да не ме изхвърлят преждевременно за неправилно попълнени документи :D
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

И аз магистър писах. Нали е 5 години?! Би трябвало да е магистър... Пък и лелката уж изчете документите или поне си даде вид, че го прави.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

хах, на моята пък нищо не пише

- то тея книжки са просто ваше да им се радват, не са нещо важно
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

отпразнувахме го това 1во класиране :shock:
amazonkata
В началото бе словото

Мнение от amazonkata »

мога ли да си изтегля дипломата от FMI в събота?
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Магистър е година и половина, бакалавър е 4 години и за него сме се записали. То и аз имах съмнения за някои неща в документите, но проблемът е техен, ако не са ги проверили, вече сме регистрирани и с факултетни номера :P

Ta аз никъде не се похвалих, че вече съм студентка в Софтуерно инженерство :)
Аватар
gretka
В началото бе словото

Мнение от gretka »

hernan написа:
gretka написа:

Не знам,на мен така ми го казаха ... ти пробвай,може и да тия дадат ;)
No me AmeS...
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

Просто някой който много яко го мързи ти го е казал. Толкова пък 5 свободни места да не могат да актуализират...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”