Колеги по ЖУРНАЛИСТИКА,
Модератор: Шепот
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Re: Колеги по ЖУРНАЛИСТИКА,
Може би е малко рано за този въпрос, но какъв профил ви е на сърце за след първи КУРс: печат, радио, телевизия?
Кур- к'во ? печат ми е на сърце и чуждестранна журналистика
Не че нещо, но следите ли конфликта :
http://www.focus-news.net/?id=n1016213
Не че нещо, но следите ли конфликта :
http://www.focus-news.net/?id=n1016213
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
- Sick* Dreamer*
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/displ ... at=0&pos=0
Чудя се м/у печат и телевизия. И в двете има много неща, които ме привличат, но предполагам, че ще ми просветне по някое време, кое да бъде.
When skies are cloudy and grey
They're only grey for a day
So wrap your troubles in dreams
And dream your troubles away
They're only grey for a day
So wrap your troubles in dreams
And dream your troubles away
- proUSA
- Легендарен флуудър
И аз към печатната журналистика. Казаха ми, че най-голям наплив има за профил "телевизия", после "печат" и накрая - 'радио". В последните две лесно се вЛИЗАЛо.
Апропо следим го, така започна втората война в Чечения, руснаците прилагат един и същ метод както и в Афганистан в края на 70-те.
Апропо следим го, така започна втората война в Чечения, руснаците прилагат един и същ метод както и в Афганистан в края на 70-те.
- brum-brumm
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
Печатът сякаш ми е най-присърце на мене
В черквата на тази роза черен бръмбър е монах...
- proUSA
- Легендарен флуудър
Печатната журналистика си е класика. Макар че мама много ще се зардва да съобщавам за убийства всяка вечер като водещ на вечерните новини.
нямаш спирка,ейproUSA написа: вЛИЗАЛо.
Лесно ? Като в магазин за М-ебе ли?
- proUSA
- Легендарен флуудър
Играта на думи, скрит подтекст се харесват на хората.
Тука няма хора ... само ние сме си, отпусни сеproUSA написа:Играта на думи, скрит подтекст се харесват на на хората.
ASL ?
- proUSA
- Легендарен флуудър
Спомняш ли си костюмаря от устния изпит? Колко години му даваш?
Не съм забелязала костюмар ...но ще налучквам ... между 18 и 25 ?proUSA написа:Спомняш ли си костюмаря от устния изпит? Колко години му даваш?
Кажи, че съм познала, кажи, че съм познала
- proUSA
- Легендарен флуудър
Имаш АНАЛитично мислене.
самоцензура
Шт,не казвай на никого ... нямам толкова голям ... отивам да хапна шоколад, дано стана по- умна
Шт,не казвай на никого ... нямам толкова голям ... отивам да хапна шоколад, дано стана по- умна
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Как не го забеляза, той биеше доста на очиelimeli написа:Не съм забелязала костюмар ...но ще налучквам ... между 18 и 25 ?proUSA написа:Спомняш ли си костюмаря от устния изпит? Колко години му даваш?
:
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз сигурно ще си избера печат. За радио и TV са необходими ред качества извън чисто журналистическите, а не мисля, че ги притежавам...
Иначе considering конфликта в Южна Осетия - грузинците така си изиграха картите, че излязоха големият агресор - обстрелват град с цивилни в него с "Град" (за незапознатите: това е ракетна установка, която изстрелва голям брой неуправляеми реактивни снаряди и с 10-15 такива преспокойно може да се сравни със земята центъра на София, примерно), влизат с танкове и войници в територия, за която хем се водят преговори, а на всичкото отгоре е населена с граждани на съседна много по-мощна държава, с която имат неуредени противоречия. Русия е напълно в правото си да постъпи ала Чичо Сам и да измете грузинците чак до Тбилиси. Ако не се разберат с преговори, то ЕС и САЩ надали ще им попречат - близостта на запада с Грузия е напълно формална след засилването на Русия при Путин и повишаването на цените на петрола в световен мащаб (напомпало неимоверно руската икономика).
Иначе considering конфликта в Южна Осетия - грузинците така си изиграха картите, че излязоха големият агресор - обстрелват град с цивилни в него с "Град" (за незапознатите: това е ракетна установка, която изстрелва голям брой неуправляеми реактивни снаряди и с 10-15 такива преспокойно може да се сравни със земята центъра на София, примерно), влизат с танкове и войници в територия, за която хем се водят преговори, а на всичкото отгоре е населена с граждани на съседна много по-мощна държава, с която имат неуредени противоречия. Русия е напълно в правото си да постъпи ала Чичо Сам и да измете грузинците чак до Тбилиси. Ако не се разберат с преговори, то ЕС и САЩ надали ще им попречат - близостта на запада с Грузия е напълно формална след засилването на Русия при Путин и повишаването на цените на петрола в световен мащаб (напомпало неимоверно руската икономика).