Хах, е аз на Харизан кон зъбите не гледам,slvn написа:Ааа,тебе те знам,че пиеш скъп алкохол,ако всички са като теб - трябва да тегля кредитБавария написа:;-] Дам, ако ако ще черпиш - цялото СУ,
да няма обидени.
така че не се притеснявай
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Хах, е аз на Харизан кон зъбите не гледам,slvn написа:Ааа,тебе те знам,че пиеш скъп алкохол,ако всички са като теб - трябва да тегля кредитБавария написа:;-] Дам, ако ако ще черпиш - цялото СУ,
да няма обидени.
здравейте бъдещи колегиJohn Q написа:Здр!killah_ написа: все едно аз съм го написала това:)) здравей, колегаАйде ако и ти си с немски език, драсни някой ред(ЛС). Понеже аз съм от прованса и още никого не познавам от бъдещите си колеги.
![]()
На мен също не сЪ ми дали такова номерче...какво следва...?squadron написа: Аз, таквозинката...Защо не са ми дали номерче?...Дали е много важно?...![]()
То и 19-то желание е по добре от нищоБавария написа:Едно е да си приет на 6-то желание, друго е нищо да не си приет.
С вземането на дипломата ти се отказваш от СУ.hernan написа:да питам..подадох документи за второ класиране, но се отказах и понеделник ще ходя да си взимам дипломата...нали няма да има проблем да си я взема?
Особено ако е бил ИнформатикаБавария написа:С вземането на дипломата ти се отказваш от СУ.hernan написа:да питам..подадох документи за второ класиране, но се отказах и понеделник ще ходя да си взимам дипломата...нали няма да има проблем да си я взема?
Не, няма проблем - даже някой кандидат-студент ще ти бъде благодарен, че му отстъпваш място ;-]=
Въпрос на избор,hernan написа:хаха...и аз не искам много ама няма как в случая клоня кум специалността отколкото към университета
арабистикаsilvyyyyy написа:hernan от каква специалност се отказваш?
а в коя искаш да отидешhernan написа:арабистикаsilvyyyyy написа:hernan от каква специалност се отказваш?