Е аз ги познавам, те са винаги много грозни и се набиват на очи

А линиите които позволяват засади ги избягвам и просто като видя контрола на спирката и си слизам, давам един спринт до следващата и почти няма спирки на които да не мога да надбягам автобуса, а да не говорим за трамвая

Е изключваме такива като моста на захарна фабрика... И по същата логика, те като слязат на следващата или най много след още една и аз се качвам след тях и така си минавам

Без разправий, без проблеми

Всъщност доста рядко ме хващат, но пак избирам да си сляза доброволно и спринт. Дори да са ме хванали няма нищо по лестно от това да се освободиш от захват

Ако някой е толкова тъп да ме подгони, което май не е ставало, защото не се обръщам, но ако все пак успее да ме хване, значи трябва да е много гърчав и ще допусне голяма грешка

Т.е. или не може да ме стигне или ще яде бой

Пък и не приличам на човек който има 10 лева, какво да се занимават с мен. А и те са страхливи когато останат сами

Само от трима нагоре се отварят

Само един път много се изкуших да се върна да пребия един защото прекали с псувните след мен, ама тогава беше точно със засада и имаше патрулка и му простих

Сега вярно че съм в нарушение, ама чак да ме псува... Но май само на бабички и малки деца смеят да налитат, колко такива историй има, що на мен не ми скочат