КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Victoria
Писаружяк

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от Victoria »

BeckhamStZ написа: зора е по отцепено.. да тръгнеш пеш трябва да минеш 1 пустош и да стигнеш до центъра.
Е те затова се дразня на София - понякога и да искаш да си пеш, ще вървиш по някакви много противни места. :(
А на тебе браво за маршрута. Ако вървенето ми беше чак 50 минути, сигурно щях да си карам на рейсове до 12-ти клас. :)
Изображение
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Е кво е това пеш. Дядо ти няма ли колело :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

@Кай, аз задължително ще пробвам първо гратис. Щом и в 10 са рядкост. Значи 8-10 ще ми е маршрута. То до трамвая ми е 10-15 мин пеша, и до метрото ми е толкова :) А тук наблизо има разни маршрутки, но и те са ми на толкова. Абе колелцето си е истината, ама... Вече най големите боклуци които все пак стават за каране са по 400, а свястно колело е от 1000 нагоре, не е като преди едно менте за 50 лева, ама си го караш една година и ако не го блъскаш и повече. Сега боклуците са по 200-300 и в най добрия случай няколко месеца...

BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeckhamStZ »

и аз от време на време ползвах автобуса ама и компания като си намирах за път е супер... вървял съм с 5-6 момичета :)
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Можех да си позволя лукса да стана в 7:27 и да не закъснея за училище, смятай колко далече е било :) Само дето аз ставах в 9 и отивах за 3-тия час :)

Аватар
n@sko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от n@sko »

Абе естествено, че ще се минава гратис - особено пък сутрин, когато са големите бутаници - то контролата не може да мине, такава тъпканица е само - не знам дали за всички линии е така, но скоро ще науча. А между другото днеска както си вървеше автобуса взе че спря на 1 място и се качи контрола - бяха ни устроили засада. Добре че си бях купил карта, та не се наложи да се разправяме. Иначе ще ви кажа един трик - като ви спипат без билет не слизайте на следващата спирка, ако ще да ви дърпат - те си имат също график и трябва да слезнат на следващата спирка, от която са се качили. Като видят че няма да слизаш, ще задържат автобуса най-много до минутка и ще те зарежат. Тоя номер съм го правил няколко пъти и винаги е минавал. Малко става сеир за другите пътници, но к'во да правиш. Другият номер е да му платиш наръка 1 лв - колкото е билетчето, но без да те видят пътниците.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

хехе ми като ходех в СТЗ никакъв брояч не пускаха такситата :) А да вървиш с 5-6 старозагорки...все едно си в рая :) Зора иначе е на майната си чак (Аз съм от нова загора). А в София..студенткса карта за 1 месец за:
1 линия - 7лв.
2 линии - 10лв.
всички линии - 17лв. :) (което ми напомня да им видя работното време да си извадя една от тези, че ми свърши)

Бетон..тва срещу химическия..онова малкото, бялото, точно до ресторанта - не съм ги пробвал там, само на спирката кадето е това за дюнери. Но друго си е 4 кюфтенца, порция картофки, биричка, 2 питки хляб и много горчица :)

Хм 2 години в София и нищо кой знае колко интересно не ми се е случвало в градския - все обичайните проверки, ужасна миризма и жега. (Ако на някое момиче му се ходи на сауна..102, 413, 84 са добър избор). Иначе сега нали правят ремонт на релсите при моста на влюбените, вече не би трябвало да ти дерайлира :)

наско - тоя номер наскоро го направиха 2 мацки...стана :) хаха иначе аз редовно съм с карта за всички линии и нямам проблеми с контрола, освен че трябва да ме бутат по 2-3 пъти, че не винаги ги чувам със слушалките в уши
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

n@sko, само дето не винаги слизат на следващата. Поне на няклко пъти ми се е случвало да останат зза следващи спирки.
Изображение
BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeckhamStZ »

n@sko: вчера гледах по нова че сега с новите карти щели да махат гратисчиите... като се качили контролата щяла да блокира устройствата и да проверява кой е нередовен. ама това да си платиш 1 левче ще си продължи, а и другото най вероятно...
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Е аз ги познавам, те са винаги много грозни и се набиват на очи :) А линиите които позволяват засади ги избягвам и просто като видя контрола на спирката и си слизам, давам един спринт до следващата и почти няма спирки на които да не мога да надбягам автобуса, а да не говорим за трамвая :) Е изключваме такива като моста на захарна фабрика... И по същата логика, те като слязат на следващата или най много след още една и аз се качвам след тях и така си минавам :) Без разправий, без проблеми :) Всъщност доста рядко ме хващат, но пак избирам да си сляза доброволно и спринт. Дори да са ме хванали няма нищо по лестно от това да се освободиш от захват :) Ако някой е толкова тъп да ме подгони, което май не е ставало, защото не се обръщам, но ако все пак успее да ме хване, значи трябва да е много гърчав и ще допусне голяма грешка :) Т.е. или не може да ме стигне или ще яде бой :) Пък и не приличам на човек който има 10 лева, какво да се занимават с мен. А и те са страхливи когато останат сами :) Само от трима нагоре се отварят :) Само един път много се изкуших да се върна да пребия един защото прекали с псувните след мен, ама тогава беше точно със засада и имаше патрулка и му простих :) Сега вярно че съм в нарушение, ама чак да ме псува... Но май само на бабички и малки деца смеят да налитат, колко такива историй има, що на мен не ми скочат :)

Аватар
n@sko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от n@sko »

Това за новите карти не го бях чувал, но и на него ще му намерят цаката.
Victoria, в такъв случай прилагам следните 2 метода: или не му казвам думичка и се правя, че не го виждам и не го чувам (даже веднъж едни пътници помислиха че съм глух, бива си ме :) ) или пък се заяждам и им казвам, че хич не ми пука, което си е и така де.
FMI, веднъж ме подгони една като слязох, настигна си ме и ме хвана за ръката... и така и отпрах един, че тая се чудеше къде е (бях в гръб, а пък и бързах)
Последно промяна от n@sko на 07 Авг 2008, 23:19, променено общо 2 пъти.
BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeckhamStZ »

FMI недей ги би горките.. това им е работата :)
нас 1 път ни сбараха 13 парчета без билет 11 вечерта.. искаха ни 65 лева глоба и те онея викат имате ли лични карти ний им казваме не и в същия момент гледам как 1 съученик си дава неговата. и гледай как не можем да се освободим... ама накрая платихме 5 лева глоба дадоха ни билети и се качихме и си продължихме
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Да бе, ще ме блокират :) По ДНК-то ще ме засичат и ще ме отблъскват от превозното средство със силово поле :) Не могат да им намерят цаката на гратисчийте, освен ако не пуснат по един контрольор за абсолютно всяко превозно средство, т.е. да не слиза, кондуктор направо :) И сигурно пак ще му намерят цаката и на него :lol:

Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Те сега са задължени да са с униформа - светлосиня ризка и тъмносини панталони/поли. А и като постоиш няколко месеца в София и им научаваш и мутрите даже :) Аа има един много дебел и ужасно мирише..ужас. Има една блондинка, на 50 някъде, тя често се качва в 84/284.
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Ми не са ми посягали, затова не съм ги бил :) Иначе все по често чувам за разни наритани старци и деца, даже една лелка по някакви стълби я бутнали и се натрошила, чух преди 1-2 години. Само да го разбера кой е, всеки ден ще минавам по неговата линия да го пребивам по един път профилактично, долното копеле... Чух и един път обаче една каратистка(колежка) как наритала един :) А гледах и един път някаква лелка как преби един. Като го натисна с тея цици като дини и почна да го млати баш с тупалки, докато я махнат от него той май в бесъзнание остана да лежи :) Ама щеше да и счупи порцелана на жената, тя иначе нямаше да полудее, даже май глобата беше решила да си плати, ама оня даваше зор нещо и го изяде :)

Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”