Я, аз не съм се разписала тука...
Първо почвам с ника ми, тъй като породи бая чуденки. Търговецът на кристал е герой на Коелю от "Алхимикът" и, който иска да ме опознае, може просто да прочете десетината странички, посветени на него - ами, това съм аз. Толкоз.
Та заради ника ми трябваше и подходящ аватар и понеже обожавам турски ябълков чай, си сложих тая картинка. Е, сега, може и да не е кристал, вероятно е стъкло, ама е важна идеята
Подпис се мъчих да си сложа, но е много дълъг, а не ми се иска да го съкращавам. Ако можех, щях да си сложа ей тоя цитат:
"За мен ти беше като някаква благословия. А ето че днес разбрах следното: всяка отхвърлена благословия се превръща в проклятие. Аз не искам нищо повече от живота. А ти ме караш да съзирам богатства и хоризонти, за чието съществуване никога не съм подозирал. И сега, когато знам за тях, когато знам за огромните възможности, които се откриват пред мен, ще се чувствам по-зле, отколкото преди. Защото знам, че мога да имам всичко, а не го искам..."
Знам, че е дълго, знам...но са думи тъкмо на Търговеца на кристал и адски ме радват. Не ме нападайте на тема Коелю, много добре знам какъв е