КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от BeckhamStZ »

17 лева за всички линии е месечната... чак се учудих като ги видях... че тука в Стара Загора 1 карта е горе долу толкова, а в Сф където градският транспорт е много по-добър ( само 1 път чаках 30 мин за 94...) пак 17 лева...
ама като гледам са валидни от 2004 може и да са ги дигнали пък да не са го отразили в сайта си
http://www.skgt-bg.com/TransportationDo ... ards_4.htm
Последно промяна от BeckhamStZ на 07 Авг 2008, 21:43, променено общо 1 път.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

kriskata...сещам се за кой ми говориш..май Сашо се казваше, от втора група :) А групите - могат да се сменят, но не знам какви точноса условията. Май трябва да има навити от другата група да дойдат във вашата, или другата група да не е с много хора..трябва да питате в канцеларията като му дойде времето :)

Бекъм..то в СТЗ няма ли малко линии ? Само 12 клас съм идвал около 70-80 пъти в стара загора и така не съм ползвал градския, ако се налагаше с такси - 1 левче беше до където и да е, зимата 1,5-2лв :)
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Kai написа:Ммм~ ами за две линии студентска карта беше... 35? лева. Не си спомням вече. Това за 3 месеца. А за всички линии за 3 месеца... 70? лева... хмм...
Е нещо си в грешка. До съвсем скоро беше 37 лева без никакви преференции и то за всички линии. Майка ми наскоро изрева че вече е 50... За студентите трябва да е поне на половина иначе ще си пътувам пак гратис. Длъжни са да ми осигурят директна линия. Няма да им дам толкова пари. Реалната цена на услугата която предлагат е много по малка - много са нагли обаче. Значи пак съм гратис, освен ако не направят билета 20 стотинки или картата 10 лева! Не знам защо не могат да разберат че докато вдигат цените ще са на загуба!

Иначе нали ги осъдиха, че глобата им е незаконна, оправиха ли го това вече или? :lol:
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeckhamStZ »

ами едно 30 линии има ... ее то тогава такситата с 1 левче добре беше :) сега с тези задръствания дето взеха да ни се навъждат тука .... сметките вървят от 3 нагоре :) а пък в пиково време 8 лева съм давал чак...

П.С. btw след завършване на СИ водим ли се инж. ?
Последно промяна от BeckhamStZ на 07 Авг 2008, 21:52, променено общо 1 път.
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

ФМИ, 10 от Стамболийски, минава нагоре по Христо Ботев, после на Македония тръгва нагоре по Алабин, по Графа, покрай УАСГ, по Журналистическа, през горичката и излиза горе на Баучър.

Ааа~ може, аз съм зле с паметта по принцип, когато се отнася до разни цифри >=<
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи

Мнение от quanchi »

BeckhamStZ написа:а в Сф където градският транспорт е много по-добър
Чакай да поостанеш за по-дълго да видиш :lol: Вече 2 пъти попадам на шестица, която дерайлира точно срещу моста на НДК, друг път пък чакаш 102 и 94 1 час и накрая идват 11 заедно :lol: А пък един хахо веднъж извади нож и заплаши, че ще отвлече рейса (не помня номера кой беше) :mrgreen: Беше укротен от един "мъсълмен" за отрицателно време :) Абе случки много :P
BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeckhamStZ »

ох аз за първи път като бях в Сф просто беше незабравимо.. проблем със СОТ проблем с контролата и накрая и Пирогов...
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

BeckhamStZ написа:17 лева за всички линии е месечната... чак се учудих като ги видях... че тука в Стара Загора 1 карта е горе долу толкова, а в Сф където градският транспорт е много по-добър ( само 1 път чаках 30 мин за 94...) пак 17 лева...
ама като гледам са валидни от 2004 може и да са ги дигнали пък да не са го отразили в сайта си
Хех, гледай ги как веднага се съгласиха с мен - 10 лева за две линии. Както се казва: внимавай какво си пожелаваш - сега как да им отгажеш :) И все пак много се дразня че няма нищо директно... А колелото така не ми е по евтино. Но ако бяха повече в дългосрочен план колелото е истината :)

Аватар
Kai
Форумозавър Рекс

Мнение от Kai »

Ето ви официалните цени http://www.skgt-bg.com/ -> Тарифа и превозни документи -> Тарифа
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи

Мнение от quanchi »

FMI, ти днес нямаше ли да ходиш на някаква среща на форумците :roll:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Абе в кви филми се вкарахте бе... Аз пък как съм пътувал толкова много време и нищо не се е случвало... Само един път една лека катастрофа с 85/86 като излезе от моста и точно преди голямото кръгово на сточна гара, някакъв малоумник нещо наби яко спирачка и тоя с автобуса и той наби, ама все пак го шибна леко, а на всички пътници им се еба майката. Само аз по някакво чудо не паднах, защото се гепих за някакъв лост, но само една ми ръка беше свободна, та застанах в хоризонтално положение и тъкмо да се пусна за да не ми се откъсне ръката и силата ми стигна за да поема инерцията :) Всички други на кълбета в предната част :) Седналите се и те се изпоразмазаха в предните седалки, но нямаше пострадали, само натъртвания и охлузвания :)

Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Kai написа:Ето ви официалните цени http://www.skgt-bg.com/ -> Тарифа и превозни документи -> Тарифа
Е нали го дадоха вече. Мерси и за инфото за 10. Мен то каточели ще ми е най удобно. Тук с 8 за няколко спирки, а тук контрола няма никога, а и да има в западен парк и люлин не смеят да глобяват :) После 10 от красна поляна или там как се води този квартал... Там вече с карта и така :) За повече от една линия няма да им плашам! Длъжни са да имат директна линия за навсякъде!
quanchi написа:FMI, ти днес нямаше ли да ходиш на някаква среща на форумците :roll:
Абе щях да ходя, ама нещо ми се отвори друга работа :)

Аватар
Kai
Форумозавър Рекс

Мнение от Kai »

И в 10 рядко проверяват. Ама виж в трамвай 5 или пък в 102 -.-" То това са и трите линии, които използвам - за навсякъде другаде ми е по-удобно и по-евтино с маршрутки - а те са сто от овча купел~
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

BeckhamStZ написа:17 лева за всички линии е месечната... чак се учудих като ги видях... че тука в Стара Загора 1 карта е горе долу толкова, а в Сф където градският транспорт е много по-добър ( само 1 път чаках 30 мин за 94...) пак 17 лева...
То ако не си от Зора, Железник или Кольо Ганчево, градският транспорт няма много смисъл. :)
Аз от вкъщи до училище пеш стигах за 30 минути, а с рейс - за около 20, а си имаше и вървене. И за тия 10 минути да давам пари, за да се тъпча... :)
Виж, в Сф без градски транспорт си загубен.
Изображение
BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeckhamStZ »

Victoria написа:
То ако не си от Зора,Железник или Колю Ганчево, градският транспорт няма много смисъл. :)
Аз от вкъщи до училище пеш стигах за 30 минути, а с рейс - за около 20, а си имаше и вървене. И за тия 10 минути да давам пари, за да се тъпча... :)
Виж, в Сф без градски транспорт си загубен.
аз съм в Железник и редовно си ходех до ПМГ-то пеш :) 50 минути ама като имам да слушам музика и влезна в някакви мои си фантазии просто времето си лети :) зора е по отцепено.. да тръгнеш пеш трябва да минеш 1 пустош и да стигнеш до центъра.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”