КСК-2008 Биология

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Lizichka
В началото бе словото

Re: КСК-2008 Биология

Мнение от Lizichka »

Биолози,похвалете се :) Какво сте приети :)
Аватар
nani
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nani »

Молекулярна 8) последното изпитание за нервите и мускулите на долните крайници беше 5часовото чакане. На 1ви октомври всички колеги да са на линия :wink:
real_girl
В началото бе словото

Мнение от real_girl »

Мен ме приеха биология и химия на 1во класиране .Някой може ли да ми каже каква е професионалната реализация на тази специалност(освен учител)?
ophidia
В началото бе словото
Специалност: Биология
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от ophidia »

Биология 1-во класиране.
Има ли бъдещи колеги с тази специалност във форума ?
"Some people look at things the way they are and say, 'Why?' I see things the way they never were and I say, 'Why not?'"
Robert Kennedy
Аватар
phelps
В началото бе словото

Мнение от phelps »

Мен ме приеха биомениджмънт и устойчиво развитие ама въобще нямам представа как во е това жувотно. Балът ми е 27 (момче ), та се чудех дали за 2 класиране ще ми стигне за биотехнологии.
Нищо не свършва зле,ако нещо "свърши'' така -то просто не е свършило.
nelitaank
В началото бе словото

Биотехнологии или екология

Мнение от nelitaank »

Здравейте! Мен ме приеха екология на 2-ро желание, чудя се да се записвам ли или да подавам за биотехнологии на 2-ро класиране... Не ми достигат 75 стотни, може би по-нататък ще ми стигне бала, но се чудя коя от двете да избера :roll:
Аватар
phelps
В началото бе словото

Re: Биотехнологии или екология

Мнение от phelps »

nelitaank написа:Здравейте! Мен ме приеха екология на 2-ро желание, чудя се да се записвам ли или да подавам за биотехнологии на 2-ро класиране... Не ми достигат 75 стотни, може би по-нататък ще ми стигне бала, но се чудя коя от двете да избера :roll:
Аз също съм на 0.75 от последните приети мъже в биотехнологии , а ти предполагам не си мъж? (съдя по аватара)
Нищо не свършва зле,ако нещо "свърши'' така -то просто не е свършило.
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

phelps написа:Мен ме приеха биомениджмънт и устойчиво развитие ама въобще нямам представа как во е това жувотно. Балът ми е 27 (момче ), та се чудех дали за 2 класиране ще ми стигне за биотехнологии.
nelitaank написа:Здравейте! Мен ме приеха екология на 2-ро желание, чудя се да се записвам ли или да подавам за биотехнологии на 2-ро класиране... Не ми достигат 75 стотни, може би по-нататък ще ми стигне бала, но се чудя коя от двете да избера :roll:
Момичета и момчета, ако ми позволите като възпитаник на БФ да ви дам един съвет- запазете си мястото в специалността, в която сте класирани и чакайте второ класиране. Нищо не губите, а в същото време имате реални шансове за първото си желание. Баловете ще паднат. Още повече говорим за стотни, а не за цели единици.
ИзображениеИзображение
nelitaank
В началото бе словото

Мнение от nelitaank »

Аз също съм на 0.75 от последните приети мъже в биотехнологии , а ти предполагам не си мъж? (съдя по аватара)
На прав път си,phelps, но баловете ни са различни :wink:
Някой знае ли къде мога да погледна статистиката с минималните балове на 1-вото класиране за всички специалности, търсих в Google, но нищо не открих... някой да се е ровил по-подробно в сайта :roll: ?
nelitaank
В началото бе словото

Мнение от nelitaank »

:) Бях писала във форума на БФ, но сега и тук ще питам: кога започват очните за задочниците-съответно за биотехнолозите и еколозите... Някой казва преди октомври, друг около ноември, а в действителност кога са и колко време продължават :) Питам, понеже не съм от Софето и бачкам- все пак да си направя сметката как да си подредя нещата :) А другото ми въпросче е за престоя по време на очните, става ли на общежитие или няма свободни места?
Извинете за смесицата от въпроси, които можеше да се зададат в отделните теми из форума, но за сега тази е по- посещаема и ще съм благодарна на отговорите ви :wink:
Аз още малко ще се попека на плажа и към 13-ти ще пристигна в БиоФ да се запиша или екология или биотехнологии 8) Айде и успех на всички, които са в очакване на следващите класирания!!!
normal
В началото бе словото

Мнение от normal »

срока за записване не е ли до 08.08,как ще се запишеш на 13.08 :D
real_girl
В началото бе словото

Мнение от real_girl »

Както написах по-горе съм приета биология и химия.Казаха ми,че като завърша бакалавър,мога да запиша магистратура примерно туризъм или икономика,т.е нещо което не е свързано с тези 2 предмета,при което срока на магистратурата е по-дълъг.Някой има ли информация,дали наистина нещата стоят така?Ако знаете нещо по този въпрос,моля пишете.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Да възможно е да запишеш Магистър Икономика ....Тогава обучението за Магистър ти е 2 години. ( 4 семестъра )
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
real_girl
В началото бе словото

Мнение от real_girl »

А туризъм,възможно ли е?Моля за отговор.
nelitaank
В началото бе словото

Мнение от nelitaank »

срока за записване не е ли до 08.08,как ще се запишеш на 13.08
Имах предвид за второ класиране :)
Хайде, по-опитните, споделете нещо по въпросчетата ми, не се стеснявайте :wink: :D
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”