КСК-2008 Биология
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
Lizichka
- В началото бе словото
Re: КСК-2008 Биология
Биолози,похвалете се
Какво сте приети 
- nani
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Молекулярна
последното изпитание за нервите и мускулите на долните крайници беше 5часовото чакане. На 1ви октомври всички колеги да са на линия 
Мен ме приеха биология и химия на 1во класиране .Някой може ли да ми каже каква е професионалната реализация на тази специалност(освен учител)?
-
ophidia
- В началото бе словото
- Специалност: Биология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Биология 1-во класиране.
Има ли бъдещи колеги с тази специалност във форума ?
Има ли бъдещи колеги с тази специалност във форума ?
"Some people look at things the way they are and say, 'Why?' I see things the way they never were and I say, 'Why not?'"
Robert Kennedy
Robert Kennedy
- phelps
- В началото бе словото
Мен ме приеха биомениджмънт и устойчиво развитие ама въобще нямам представа как во е това жувотно. Балът ми е 27 (момче ), та се чудех дали за 2 класиране ще ми стигне за биотехнологии.
Нищо не свършва зле,ако нещо "свърши'' така -то просто не е свършило.
Биотехнологии или екология
Здравейте! Мен ме приеха екология на 2-ро желание, чудя се да се записвам ли или да подавам за биотехнологии на 2-ро класиране... Не ми достигат 75 стотни, може би по-нататък ще ми стигне бала, но се чудя коя от двете да избера 
- phelps
- В началото бе словото
Re: Биотехнологии или екология
Аз също съм на 0.75 от последните приети мъже в биотехнологии , а ти предполагам не си мъж? (съдя по аватара)nelitaank написа:Здравейте! Мен ме приеха екология на 2-ро желание, чудя се да се записвам ли или да подавам за биотехнологии на 2-ро класиране... Не ми достигат 75 стотни, може би по-нататък ще ми стигне бала, но се чудя коя от двете да избера
Нищо не свършва зле,ако нещо "свърши'' така -то просто не е свършило.
phelps написа:Мен ме приеха биомениджмънт и устойчиво развитие ама въобще нямам представа как во е това жувотно. Балът ми е 27 (момче ), та се чудех дали за 2 класиране ще ми стигне за биотехнологии.
Момичета и момчета, ако ми позволите като възпитаник на БФ да ви дам един съвет- запазете си мястото в специалността, в която сте класирани и чакайте второ класиране. Нищо не губите, а в същото време имате реални шансове за първото си желание. Баловете ще паднат. Още повече говорим за стотни, а не за цели единици.nelitaank написа:Здравейте! Мен ме приеха екология на 2-ро желание, чудя се да се записвам ли или да подавам за биотехнологии на 2-ро класиране... Не ми достигат 75 стотни, може би по-нататък ще ми стигне бала, но се чудя коя от двете да избера

На прав път си,phelps, но баловете ни са различниАз също съм на 0.75 от последните приети мъже в биотехнологии , а ти предполагам не си мъж? (съдя по аватара)
Някой знае ли къде мога да погледна статистиката с минималните балове на 1-вото класиране за всички специалности, търсих в Google, но нищо не открих... някой да се е ровил по-подробно в сайта
Извинете за смесицата от въпроси, които можеше да се зададат в отделните теми из форума, но за сега тази е по- посещаема и ще съм благодарна на отговорите ви
Аз още малко ще се попека на плажа и към 13-ти ще пристигна в БиоФ да се запиша или екология или биотехнологии
срока за записване не е ли до 08.08,как ще се запишеш на 13.08 
Както написах по-горе съм приета биология и химия.Казаха ми,че като завърша бакалавър,мога да запиша магистратура примерно туризъм или икономика,т.е нещо което не е свързано с тези 2 предмета,при което срока на магистратурата е по-дълъг.Някой има ли информация,дали наистина нещата стоят така?Ако знаете нещо по този въпрос,моля пишете.
- Nikince
- Пишеща машина
Да възможно е да запишеш Магистър Икономика ....Тогава обучението за Магистър ти е 2 години. ( 4 семестъра )
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
А туризъм,възможно ли е?Моля за отговор.
Имах предвид за второ класиранесрока за записване не е ли до 08.08,как ще се запишеш на 13.08
Хайде, по-опитните, споделете нещо по въпросчетата ми, не се стеснявайте