Привличал/а ли ви е някой/я преподавател/ка ?:)

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Re: Привличал/а ли ви е някой/я преподавател/ка ?:)

Мнение от HeyGod »

Асистентките на Даниел Вълчев са яки мадами. :mrgreen:
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Има една младичка в МОН, там където легализират дипломи, само да ми падне... :twisted:
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Имаше една, дори се постарах курсовата ми работа при нея да изглежда безупречна, за да й направя впечатление :mrgreen:
Ibiza DJ
Jenna
От дъжд на вятър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Jenna »

Как успя да се съсредоточиш да напишеш и курсова работа при това положение :-) Аз все по преподаватели си падам ... и по-възрастни студенти. От които има какво да науча. Един работеше като гардеробиер в театър, не е шега работа това. Трябва да не объркаш палтата ... трудно ... :-) :bounce:

Като цяло съм била влюбена в:
2 преподавателки от бакалав. прог. (по литература и двете)
2 преподаватели от бакалав. прог. (по френска фонетика или литература !!???, беше отдавна и един по електронни медии)
3 преподаватели от курсове (по уеб дизайн, по англ. език и по акт. майсторство)
и
4 преподаватели от магист. програма (по изобраз. изкуство - аз се надявам че те са в отпуска и не четат такива форуми :-), че и без това съм срамежлива - наистина :bounce: ) - an all time record

------
С двама от тях имах връзка, едната по-кратичка, другата повече време, но всичко това беше сравнително отдавна :-) Други са се оженили от курсове ...
Ми то пробваш нещо да научиш - не става и ...
Последно промяна от Jenna на 07 Авг 2008, 09:37, променено общо 17 пъти.
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. :-)

Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04

http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

да
Последно промяна от charming на 08 Авг 2008, 22:18, променено общо 1 път.
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

В гимназията имахме един учител, по физическо, мале... :drunken: Беше си супер невинно заплесване, е, минаваха ми порочни идеи през главата, но знаех, че няма как да ги осъществя. :mrgreen:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Jenna
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Jenna »

А, и един по психология от гимназията, но май аз го привличах. Хайде двама. Вторият по живопис, класен ръководител. Знам, не е нужно да казвам всичко. Пловдивски художник. Благодаря че ме върнахте там в мислите ми. Тринадесет общо, но съм готова да почна наново. То май нямаш много контрол над това. Задействат се някакви необясними механизми ...
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. :-)

Ейми

Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

бих праснал само 10-тина стажантки от даскалото, по-дръто не
Jenna
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Jenna »

ако знаех какво е стажантки бих била про тази идея май като че ли плахо казвам аз

Ейми

Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

feichka написа:В гимназията имахме един учител, по физическо, мале... :drunken: Беше си супер невинно заплесване, е, минаваха ми порочни идеи през главата, но знаех, че няма как да ги осъществя. :mrgreen:
ах, да не сме били в една гимназия :D
нашия също беше по физическо, син на заместник-директора =))) ох, сега е униформено полицайче и още е млад :mrgreen:
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Jenna
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Jenna »

Нашият по физкултура от гимназията го уволниха почти веднага след като удари шамар на една колежка. Писахме там едни доклади за това какво сме видели. Беше неприятно. След това (бакалавърска степен да кажем) нямаше физкултура и проблема решен :cry:

Ейми

L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ех имах една учителка по биология... :twisted:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:P ...а аз по химия, с една предизвикателна рокля с декоративни копчета на..... ох!
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Още в основното каква готина химичка имах... Ама един даскал по биология и напълни коремчето!

После чак предпоследната година, на сестра ми новата класна тъкмо беше завършила, а може дори да е била на стаж или там както се води, но беше доста младичка и определено беше доста привлекателна, иначе май беше и по английски но не съм сигурен. Обаче тя направо омъжена си дойде :)

P.S. Ако не бях толкова малък Химичката щеше да ми пусне. То ако беше сега, направо съм се оредил, но тогава бяха други времена, доста по консервативни... Определено и аз и допадах(само не знам в какъв аспект, но си ме харесваше и тя). Аз на колко да съм бил тогава. Най много да съм бил на 12, но щях да си я прасна, обаче тогава не знаех как да и го по/кажа :)

P.S. Много са глупави жените с тея предрасъдъци. Кой луд може да откаже по младо гадже - само жена може да го направи това. Аз поне младо не отказвам :) Най малкото тогава можех да я ***** по цели нощи, не че сега зле се справям, поне гаджето не се оплаква :) Ама тогава бях някаква машина за **** направо :) И то още на 12-13 вече си бях напълно развит. Кеф ти мускули, кеф ти ***, кеф ти брада. Всичко си беше пораснало :) Даже се чудех какво правя сред тея бавноразвиващи се...

*Променено от ^PrincessA^* Съобразявай езика си, ако обичаш!Така добре ли е? То всъщност нали тук всички трябва да са пълнолетни?!

Може ли да съм най малък на години и да изглеждам най голям... Тея мойте връснички си бяха дечица още, педофилия щеше да е, нищо че всичките бяха малко по големи от мен :) А каки от горните класове доста се заглеждаха. Всъщност се е случвало и да ме свалят още тогава, но като ми разберат възраста и бягаха доста бързо... Пък аз бях достатъчно глупав да съм искрен с тях, те ако не им кажа никога не можеха да ми разберат реалната възраст. Интересно че с времето не поумнях и си останах искрен, но момичетата почнаха да поумняват и това започна да им харесва, та отдавна вече няма от какво да се оплача, но ще ми остане спомена че ако не си бавноразвиващ се трудно можеш да се уредиш, баш в годините в които 99.99% от времето само секс ти е в главата :) В смисъл че за връстничките ми съм голям, ама големите ЕГН-то ми гледат, а даже и на някоя кака педофилка не може да случа че вече си го докарвах мъжествения вид, а те дечица търсят... Добре че хващах TV1000 filmnet+ и XXL и то само като подсилих малко една обикновенна антена и я насочих към сателитната на съседа :) Поне 10-20 програми хващах на аванта, а горкия телевизор беше с максимум 8 и се сменяше от XXL на cartoonnetwork само с един шамар или ако метнеш нещо по него, много удобно ако някой влезе неочаквано :)
Последно промяна от FMI на 07 Авг 2008, 21:07, променено общо 1 път.
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

FMI- :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”