Относно общежитията
Re: ВСИЧКО ЗА ОБЩЕЖИТИЯТА
Появи се едно запитване, което в целия устремен поток от информация не получи (или поне на мен така ми се стори) своя отговор, а именно: Как може да се кандидатства за определен блок? Има се предвид по-добре материално устроен и пр. И ако това е възможно, кои са блоковете, прославили се като обитаеми?
ПС.: Съжалявам, ако е било отговорено някъде на този въпрос.
ППС.: Четох темата.
ПС.: Съжалявам, ако е било отговорено някъде на този въпрос.
ППС.: Четох темата.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
от модераторския "екип" и отрова не бих взел.Crematory написа:БравоЗаслужи бонбонче от модераторския екип
![]()
Копирай я и в раздела за Общежитията
Тази я правя важна.

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
@Евгени:
Не може. За ХТМУ например, може, но в молбите за СУ не съществува такава опция.
Блоковете в Студентски град са разпределени по факултети, примерно: първокурсници на ФМИ, ФЖМК и ФКНФ обикновено слагат в 42Б, на ХФ и СтФ -- 17, ФФ доскоро слагаха в 51, и т.н. Изключение е, когато кандидатстват две приятелчета от различни факултети, тогава слагат в "блока" на този с по-висок успех
Не може. За ХТМУ например, може, но в молбите за СУ не съществува такава опция.
Блоковете в Студентски град са разпределени по факултети, примерно: първокурсници на ФМИ, ФЖМК и ФКНФ обикновено слагат в 42Б, на ХФ и СтФ -- 17, ФФ доскоро слагаха в 51, и т.н. Изключение е, когато кандидатстват две приятелчета от различни факултети, тогава слагат в "блока" на този с по-висок успех
Благодаря за бързия отговор. Ами здраве да е, аз най-вероятно ще съм в ЮФ.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Друг е въпросът, че в интернет четох, че тази година всички първокурсници щели да са в 8ми
който е току-що ремонтиран и направо "луксозен", но леко отцепен от Студентски 
Така или иначе, доколкото знам, ЮФ се помещава в ректората...поправете ме ако греша...тъй че не е от жизнена важност да сме в центъра на Студентски град.
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Съгласен съм с Евгени.
А иначе MERCES_LETIFER, ти от къде казваш, че имаш тази информация. Заинтригува ме като един заек. Ако можеш да дадеш източник, ще съм ти много благодарен.

А иначе MERCES_LETIFER, ти от къде казваш, че имаш тази информация. Заинтригува ме като един заек. Ако можеш да дадеш източник, ще съм ти много благодарен.
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... Y0ODs3NA==
тук го пише;
но имайте предвид, че съвсем не е сигурна информация...
... и не се знае какво ще реши СБО
тук го пише;
но имайте предвид, че съвсем не е сигурна информация...
... и не се знае какво ще реши СБО
- VaLeNTinKa
- В началото бе словото
Искам да попитам, може ли студенти от различни факултети да бъдат настанени в една стая?
И ако може някой да даде минималните балове за всеки факултет от миналата година...
И ако може някой да даде минималните балове за всеки факултет от миналата година...
Повечето от сенките в този живот са причинени от това, че сме застанали пред своите собствени слънчеви лъчи...
http://www.myspace.com/valentinka90
http://www.myspace.com/valentinka90
-
AngelOfSorrow
- В началото бе словото
Здравейте, и аз имам няколко впроса...
1. Откъде да си взема тези документи....Трябва да ходя чак в студентски град ли? Не може ли в Ректората някъе да ги подам???
2. Някъде четох(вече не помня къде) че в тия декларации се попълва бала, с който си приет...Никъ6де не виждам такова поле в тази молба, която е прикачена тук...
3.В момента работя на временен трудов договор, като ме осигуряват на висока заплата....Договорът ми изтича декември, но мога да напусна без предизвестие когато си пожелая и имисля да го направя точно преди да започне учебната година...Това да не би да ми създаде проблеми при класиране за общежитията?
1. Откъде да си взема тези документи....Трябва да ходя чак в студентски град ли? Не може ли в Ректората някъе да ги подам???
2. Някъде четох(вече не помня къде) че в тия декларации се попълва бала, с който си приет...Никъ6де не виждам такова поле в тази молба, която е прикачена тук...
3.В момента работя на временен трудов договор, като ме осигуряват на висока заплата....Договорът ми изтича декември, но мога да напусна без предизвестие когато си пожелая и имисля да го направя точно преди да започне учебната година...Това да не би да ми създаде проблеми при класиране за общежитията?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Може.VaLeNTinKa написа:Искам да попитам, може ли студенти от различни факултети да бъдат настанени в една стая?
Първата година бяхме две от ФКНФ и едно от ФСлФ.
Втората - едно момиче ФКНФ, две ГГФ.
- porednata
- В началото бе словото
- Специалност: ФМИ - КН
- Курс: първи
Взимаш ги от любезните лелки или чичковци които ги раздават при записването и си ги подаваш с другите документи. Не е задължително да ходиш до студентски град. Иначе ако не ги подадеш при записването предполагам че пак може да отидеш да си ги подадеш на същото място ...ако ти кажат не ... ще ходиш до студентски. Срока е до 21-ви.1. Откъде да си взема тези документи....Трябва да ходя чак в студентски град ли? Не може ли в Ректората някъе да ги подам???
Изришно пише във молбата даже е с по-големи букви. СРЕДЕН УСПЕХ ОТ ПРЕДХОДНА ГОДИНА и с малак шриф отдолу е пояснено че за 1-ви курс се вписва бала с който си приет.2. Някъде четох(вече не помня къде) че в тия декларации се попълва бала, с който си приет...Никъ6де не виждам такова поле в тази молба, която е прикачена тук...
На този въпрос могат да ти отговорят само отговарчщите за общежитието. Не искам да гадая защото може да те заблудя. Виж тук : http://uni-campus.net/contacts.php обади се и попитай3.В момента работя на временен трудов договор, като ме осигуряват на висока заплата....Договорът ми изтича декември, но мога да напусна без предизвестие когато си пожелая и имисля да го направя точно преди да започне учебната година...Това да не би да ми създаде проблеми при класиране за общежитията?
Здравейте, и аз имам няколко впроса...
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Ха честитоEvgeni написа:Благодаря за бързия отговор. Ами здраве да е, аз най-вероятно ще съм в ЮФ.
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
bloody mary, не съм наясно къде се намира 8-ми блок в студентски град, а и от мнението ти не ми стана съвсем ясно. 8-ми блок се пада първа или последна спирка? 
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд