А някой знае ли, във формуляра за общежитие дали може да пишем повече от 1 човек за желан съквартирант и има ли значение, като посочим някой, дали сме се писали един друг?
ЗАПИСВАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: ЗАПИСВАНЕ
Мисля, че вече е коментирано.
Трябва да подаде документи и да остави диплома във факултета, в който е приет, доколкото разбрах.
А някой знае ли, във формуляра за общежитие дали може да пишем повече от 1 човек за желан съквартирант и има ли значение, като посочим някой, дали сме се писали един друг?
Може да пишеш двама.
Желателно е и те да те пишат.
Но накрая пак няма гаранция, че всички ще сте заедно.
Желателно е и те да те пишат.
Но накрая пак няма гаранция, че всички ще сте заедно.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Добре, женско си, разбрахSilmarien написа:Момиче съм, не се ли разбра досега![]()
![]()
А относно специалността, тя пък се разбира от подписа ми - МСЮЕ (ураааа!!!) Приятно изкарване на двойния празник и... милионер в зелено и всички екстри
(и аз не съм съвсем незапозната с твоята музика все пак!)
ЮФ, аха значи там ще се редиш по опашките.
Браво, поздравявам те за познанията.
Аз по една случайност се озовах в София и във ФМИ опашката сега сутринта е култова.
Ама цялото множество докато се усети, че мацката от книжарницата отвори в 8:25, аз бях първи като виден кандидат-студент, обслужи ме
Сега сестра ми попълва тоя куп документацийка, а аз цъкам из форумите

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Продължавам с прякото предаване от ФМИ
До 9:20 нямаше гръмнат човек при г-жа Тодорова /касиерката/
Народът не се беше сетил, че може да се попълни най-напред книжката и да отиде да се плати таксата за обучение
И чак тогава другите глупости.
Иначе обстановката всъщност не е толкова култова, нормална като за подобна кампания, семейни козички и всички екстри.
Ние не сме с козичката.
Трябваше да ме снимат за рубриката "Без багаж". Дори на дискотека не мога да отида, защото съм по фанелка къс ръкав и къси гащета. Снощи ми хрумна да пътувам. Цяла нощ изтрезнявах и слушалките ми гърмяха да поддържам купона
Обаче един дядо как си спеше, не е истина. Бях си заредил 8 часова плейлиста 
До 9:20 нямаше гръмнат човек при г-жа Тодорова /касиерката/
Народът не се беше сетил, че може да се попълни най-напред книжката и да отиде да се плати таксата за обучение
Иначе обстановката всъщност не е толкова култова, нормална като за подобна кампания, семейни козички и всички екстри.
Ние не сме с козичката.
Трябваше да ме снимат за рубриката "Без багаж". Дори на дискотека не мога да отида, защото съм по фанелка къс ръкав и къси гащета. Снощи ми хрумна да пътувам. Цяла нощ изтрезнявах и слушалките ми гърмяха да поддържам купона

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ей сега /9:55/ става якото задръстване пред Ирен Ватева и Бонка Христова инспекторките.
Ами успешен и спорен ден на всички и да се запишете безаварийно, т.е. без дабъл и трипъл дестилейшън
Имам предвид, че комплекта е 5.50 лв. 
Ами успешен и спорен ден на всички и да се запишете безаварийно, т.е. без дабъл и трипъл дестилейшън

- HecTaHgapTHa
- В началото бе словото
малко офф-топик, извинявам се
Бeтон, защо не минеш в кск- метематика
нас повече ни интересува
даже някой спомена, че те е видял 
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Добре де,значи специалността в която съм приет на 1-во класиране се пази ,в случай че на 2-ро класиране не ме приемат нещо друго,така ли ?
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
- DeRiL
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Дайте малко информация за това как, какво и защо се попълва в цялата тая документация. На повече от половината графи за попълване съдържанието е неясно. Най-лесни са тези с трите имена
, на останалите нямам идея кво тряа да пиша. Кое трябва да попълня аз, кое служителя на СУ при който се записвам и т.н. ?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Колега, кажи си първо факултета. Иначе ако следваш простата логика - което не го знаеш, се попълва от длъжностното лице 

- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Добре де, логично е, замислете се, стига сте питали едно и също.Yazo написа:Добре де,значи специалността в която съм приет на 1-во класиране се пази ,в случай че на 2-ро класиране не ме приемат нещо друго,така ли ?
Да кажем, че си приет по 2-ро желание, но искаш да влезеш в първото си подред. Подаваш молба и чакаш. Какво значение има дали ти се пази мястото или не? Не знам за специалност, при която балът след 1-во класиране да се повиши [по принцип или остава еднакъв (както е при специалностите с малко приемни бройки) или се понижава]. Тогава следва, че ако не успееш да се класираш за 1-вото си желание след 2-ро класиране, то със сигурност ще успееш да влезеш отново в предишното си, тъй като балът ти си остава същият, а минималният бал за специалността се понижава.
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
Днес записах право редовно в група 12.Такъв гъч никога не е бил през живота ми 
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
И аз се записах, ама в ИФ не беше гъч, щото повечето просто подадоха за второ класиране. 
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Дай Боже ,всички от моя факултет, да са се записали за второ класиране,че само 25 стотни ме делят от Историята и 15 от етнология 
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА