Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Ба, целия форум е кофа
Така че всяко място е подходящо
Честито на класиралите се.
И който е приет на по-долното си желание, търпеливо да изчака за по-горно. Калабалък да става до края на август. Ама от много калабалък се виждат последствията
Честит Рожден Ден и поздрави на сестра ти =))) за постигнатото
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Бeтон написа:Мерси! Ти в коя специалност си приет?
Момиче съм, не се ли разбра досега
А относно специалността, тя пък се разбира от подписа ми - МСЮЕ (ураааа!!! ) Приятно изкарване на двойния празник и... милионер в зелено и всички екстри (и аз не съм съвсем незапозната с твоята музика все пак!)
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
CellarDoor написа:
И искам да питам кога трябва да си вземем студентските книжки, че забравих да питам жената
На мен жената ми каза , че в началото на учебната година ще трябва да минем да си ги вземем и както се досещаш опашките щели да са многократно по- големи от тези при записването .
Имам един въпрос, мисля, че досега не е коментирано точно това. Ако е коментирано, извинете ме.
Ако на първо класиране си приет в нежелана специалност и искаш да се запишеш на второ класиране, има ли значение в кой факултет ще се запишеш за второ класиране. Става въпрос за един приятел, който ще се бори за икономика или стопанско управление, а е приет информационни системи. Къде трябва да даде дипломата си и да заяви участие във второ класиране? Благодаря предварително.