Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
babangida написа:Какво ще рече това Първи поток, Втори поток
1-8 група = 1 поток
9-16 група = 2 поток...
Всеки поток си има отделни лекции по разни предмети, а даже групите карат по 2 упражнения - примерно аз съм 13гр. и карам упр с 14... и тем подобни... принципно на нашите групи се паднаха по-добрите асистенти за упражненията от възможните 2ма за тези упражнения - Конджов, Шопов, Пиперков... скоро ще ги научите...
пс: аз като се записвах - бях първия ден и сам си избрах групата... моята беше свободна и се регнах там...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Най-голямата тъпотия на хаотичната опашка беше, че сигурно 70% се състоеше от роднини (мама, тате, баба, дядо, кака, леля)....Направо щях да полудея...И се наредили целата рода на опашката и вкарват лакти и се бутат.
Не знам, но поне на мен ми се струва тъпо да ходя да се записвам с родата.....
tinglit написа:Най-голямата тъпотия на хаотичната опашка беше, че сигурно 70% се състоеше от роднини (мама, тате, баба, дядо, кака, леля)....Направо щях да полудея...И се наредили целата рода на опашката и вкарват лакти и се бутат.
Не знам, но поне на мен ми се струва тъпо да ходя да се записвам с родата.....
E, да -
аз миналата година звънях на наще д аидват за поткрепление - ама нещо не се навиха
имаше една дето мн хвалеше детето си, че било мн умно
- е такива деца как да не намразиш
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Аз отидох в 7 сутринта да се записвам (при положение, че записването почваше в 8:30 сутринта) и викам на баща ми - ей ся идвам, за 10 мин. съм готов, той седна на кафето отвънка и уж да ме чака... излязох към 13:00... човека се притеснил, че съм се загубил...
А вътре видях повече родителите/пра-родители и гаджета, отколкото реални студенти... от всички колеги, само 2 момичета от Добрич си спомням, останало са ми възрастни хора, редящи се пред/след/рамо-в-глава - мен...
И точно след като влязох - казаха "Не пускайте никой - излизаме в обедна почивка" а бяха закъсняли с 1 час да отворят кабинетчето... и как ме изгледа тълпата като излязох последния записан преди обедната....
Беше диво попълване, тичкане, обикаляне и лутане в като катакомби...
И накрая дори имах време да си видя двойката на есето по журналистика... беше емоционален момент, човека, който ми я даваше едва не заплака...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аз отидох към 9 и 30 и успях да влезна към 12 без 10 точно преди обедната почивка на секретарките. Зверска опашка, едни "интелигенти" се опитаха да се предредят, което показва само, че трябва да се намали тая бройка за Право и т.н. 9та група съм.