За правата на жените

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Joker
Легендарен флуудър

Re: За правата на жените

Мнение от Joker »

Блъди,
По педагогиките съвсем не е така! :idea:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Хммм... може би си прав :) . Но недоумението ми след мнението й си остава :| .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Споко! То е общо... :roll:
Аватар
Antoaneta
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Antoaneta »

По принцип, няма проблем, че не ме харесвате. Сега да пазите и тишина в СУ-то и всичко ще е точно.
Притеснявам ли те?

То не е така, а е еди как си.

Не съм съгласен.

Ти какво правиш тук?

Това не е наша практика.

Ние сме в сферата на помагането.

Защо не си фотокопираш този списък?

Искам да ви подаря тези книги.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Не съм с впечатление, че жените в СУ са удовлетворени.
Хъ-хъ-хъ.... 8)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Antoaneta написа:По принцип, няма проблем, че не ме харесвате. Сега да пазите и тишина в СУ-то и всичко ще е точно.
Харесвам те/ не те харесвам.... кво ми пука? :mrgreen:
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Това според мен е бот некъв.Няма начин човек да пише толкова несвързани неща и всяко изречение да отрича казаното в предишното.
Ама по тая логика...може да е Симеон Сакскобурготски.
Но все пак подписът бие всичко.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Ники, има ли значение българка ли е или не? От всички народи се раждат... такива... чат-пат.
Но аз започвам да си мисля, че това е някой шегаджия, който просто иска да изтрепе рибата с дебилизми, преструвайки се на педагожка. Невъзможно е тази Антоанета да е истинска, най-малктото в Педагогическия има психолози, щяха да я пишат луда и да я изпратят в съответното лечебно заведение още в първи курс. Ебавка е според мене.
Crematory написа:Според мен е добре да има квоти. Иначе наистина ще има чисто женски и чисто мъжки специалности.
4 години с 30 момичета....Кошмар, само за гримове, прически, дрехи, мъже, изпити и преподаватели се говореше. Ако не бях спряла да ходя на лекции, сигурно щях да се заразя и превърна в някоя такава :roll:
Не искам това да се случи на цялото СУ :lol:
Ние сме 24 момичета и 2 момчета, от които едно не идва, а едно е мълчаливо. Нямали сме кой знае колко разговори на изброените теми, освен като си седнем на кафенце и то не винаги. В училище бяхме 16 момичета и 10 момчета и ... се говореше само за гримове. Момчетата просто се изнасяха, за да ритат :P Така че, според моя скромен опит, не е важна бройката, а какви са попълващите я.
Иначе, аз съм против квотите, защото смятам, че трябва човек да бъде приеман в университета не според пола, а според качествата си. Често има прекалено големи разлики в баловете на едните и на другите и е нечестно към тия, които с по-голям бал не са успели да влязат заради квотата. Когато човек учи, той си влиза. Един мой приятел изкара доста добра оценка по л-ра тази година и очаквам да го приемат без проблем. Мит е, че момичетата не могат да смятат, а момчетата не могат да пишат - просто трябва да се полага усилие.
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Blood Countess написа:
Antoaneta написа:Значи в СУ има много малко момчета (и недостатъчно мъже преподаватели).Просто това е голям проблем, извинявам се че го казвам по такъв начин. Жените там търсят опора в другите жени и в преподавателите, в случая и аз се явявам от потърпевшите, но поне на преподавателите им се заплаща (пак извинения за откровеното мнение и нищо лично към никого, само се опитвам да помогна.) Очаквам като се върна в СУ всички да се крият като ме видят :-) тъй като според мен има доста агресивни млади дами там. И нивото на шум е потресаващо. (Последната част може да се премести в темата "Какво не ви харесва в СУ") Не че не е прекрасно в университета.
Я дай пак! :lol: ОМГ! Ще изперкам тотално, ако прочета още едно подобно мнение :confused2: .

В СУ преподавателите са предимно мъже, драга. Пример - за цяла година да сме имали 5 преподаватели жени, но за сметка на това поне 2 пъти повече мъже :!: За какво/на кого се опитваш да помогнеш, че не разбрах? И за какво си потърпевша?
Ще изперкаш тотално или отдавна си изперкала?Като не можеш да зацепиш кво е написала,не значи че няма смисъл.Като цяло мненията са и доста смислени,ами нали такъви като тебе тряя да се изявят някъде и да се направят на селски тарикати.
И после-какво е това ОМГ?Показваме,че вероватно сме учили английски,но за сметка на тва можем да го напишем на кирилица,че да е така по-фешън ли?ц-ц-ц
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

:lol: честно казано схващам какво иска да каже Антоанета,но не го казва по правилния начин,а може би умишлено...или пък така й идват мислите...но няма смисъл да се коментира
а,и тя все пак е от ФНПП доколкото знам,а там преподавателите мъже не са много
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Шепот написа: Невъзможно е тази Антоанета да е истинска, най-малктото в Педагогическия има психолози, щяха да я пишат луда и да я изпратят в съответното лечебно заведение още в първи курс.
На това съвсем не можеш да разчиташ. Съквартирантката ми от 1 курс беше с доказани от лекар психични проблеми и най-спокойно си завърши педагогическото образование!
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Добре, очевидно не обсъждаме феминизма.
За Антоанета ви казах - обсъждайте на лични.
Заключвам.
Заключено

Обратно към “Мнения”