КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от Sla-Mori »

Изкрарахме ги до 100 :D А как ми трябва да ги видя до 3... :( Тогава тръгвам към София, пък стената на плача би ми усложнила сериозно маршрута...1 час по трамваи в повече... Ще оставя хора на пост пред компютрите :D
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

Annito написа:За белото - нямам против да го науча :P , а иначе аз съм от Кюстендил, та ако реше да отскоча да Сф за по биричка, поне по-бързо ще ми мине времето :D
Ела за биричката,научаваш белота,вечерта барче и на сутринта направо отиваш да се запишеш :wink: Не е ли най-добрия план :D
Аватар
Nona
В началото бе словото

Мнение от Nona »

FMI написа:
Nona написа:
quanchi написа:Аз лично разцъквам conquiztador :lol:
Добра идея (:
Там още ли раздават пилета?
:lol: Вече не. Само звездички и черепчета.
Изображение

PEOPLE ARE NOT PERFECT (EXCEPT WHEN THEY SMILE)!
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Nona написа::lol: Вече не. Само звездички и черепчета.
Да! Днес имам 3 от вторите и си изгубих кръста,но това е друг въпрос :lol: :lol: :lol:
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Sla-Mori написа:Изкрарахме ги до 100
Минахме и темата по английски, а те се бяха надъхали да са с най-много страници.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

quanchi написа:
Annito написа:За белото - нямам против да го науча :P , а иначе аз съм от Кюстендил, та ако реше да отскоча да Сф за по биричка, поне по-бързо ще ми мине времето :D
Ела за биричката,научаваш белота,вечерта барче и на сутринта направо отиваш да се запишеш :wink: Не е ли най-добрия план :D
Плана е добър, но сложи няколко редбула и кафета за този човек, че при записването опашките са километрични :)

А относно това, коя специалност е най-добра - наистина всеки сам си решава. Информатика е най-добре ако искаш да се научиш на програмиране! СИ не учат много програмиране, те примерно учат самия процес при създаването на програмен продукт. КН е..абе уж програмиране, ама е по-малко от информатика. ИС не ги знам..някакви глупости учат (това човек от ИС го е казвал :D ). И сега като се замисля..всичките специалности от ФМИ могат да се съкратят до 4 - информатика, СИ, Приложна математика, Статистика! Другите са някакви хибридни...учат по малко от едното, от другото и накрая един голям.... :)
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
shayne
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

J`E`K`O написа: И сега като се замисля..всичките специалности от ФМИ могат да се съкратят до 4 - информатика, СИ, Приложна математика, Статистика! Другите са някакви хибридни...учат по малко от едното, от другото и накрая един голям.... :)
Ще се караме с теб.
Цветелин Биков
Аватар
Nona
В началото бе словото

Мнение от Nona »

quanchi написа:
Nona написа::lol: Вече не. Само звездички и черепчета.
Да! Днес имам 3 от вторите и си изгубих кръста,но това е друг въпрос :lol: :lol: :lol:
Водиш ме с едно черепче, но скоро ще те настигна :P Може би не трябва да играем, когато се намираме в такова състояние.

Остават още 2 часа до 14:30 :bounce:
Изображение

PEOPLE ARE NOT PERFECT (EXCEPT WHEN THEY SMILE)!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

shayne написа:
J`E`K`O написа: И сега като се замисля..всичките специалности от ФМИ могат да се съкратят до 4 - информатика, СИ, Приложна математика, Статистика! Другите са някакви хибридни...учат по малко от едното, от другото и накрая един голям.... :)
Ще се караме с теб.
Е да оставим Математика или Приложна математика..да намалее броят на задължителните предмети и да се сложат някои от сегашните задължителни като избираеми. Така вече всеки ще се насочи към тази част от математиката, която го интересува и му е приятна. :)
Изображение
Аватар
Annito
В началото бе словото

Мнение от Annito »

Най-накрая ми зареди личните данни ииии .....там ВСЕ ОЩЕ НЯМА НИЩО! :bounce:
А за специалностите, аз най-много искам ИС, но мисля , че няма да ми се усмихне щастието на първо класиране, а второ няма да чакам.... :roll: :(
Close your EYES, Quiet your MIND and Open your HEART!
Аватар
moony
В началото бе словото

Мнение от moony »

Хей хора, здравейте и от мен Аз съм вече в София. И направо ще си отскоча до химическия да поогледам. Тука ще има да си чакате до утре да ги качат. Айде късмет на всички и ще се засечем утре по опашките за записване :P
Аватар
shayne
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

J`E`K`O написа: Е да оставим Математика или Приложна математика..да намалее броят на задължителните предмети и да се сложат някои от сегашните задължителни като избираеми. Така вече всеки ще се насочи към тази част от математиката, която го интересува и му е приятна. :)
Според мен задължителните дисциплини в "Математика" са наистина задължителни за един бъдещ математик. Не ми харесва това, че задължават тези от "Приложна математика" да учат само икономика. Ами ако искат да се специализират не в тази област, ами в биологията или физиката.
Цветелин Биков
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Че те излезнаха ли на Химическия :?: :)
Chocolate
В началото бе словото

Мнение от Chocolate »

Не са все още :|
Take a look to the sky just before you die
it's the last time you will
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

а тази стена на плача..видях си аз резултата в интернет и ще ходя да подавам документи за второ класиране и си викам "чакай да мина да я видя, това култуво място" - сигурно 20мин. се въртях край химическия докато я намеря къде е :D Интересно е, че тя не се намира в ректората, а са я сложили на химическият. Според мен това е породено от факта, че сървъри и т.н. са в ФМИ, от фми печатат резултатите и поради липса на удобно място за разлепването им са ги лепнали отзад на химическия...само внимавайте някой майстор да не ви боядиса в оранжево :))
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”