Офф,и после се чудиш защо казах,че тя ми се вижда по-умна?!Стига с тези празни приказки "не ви прави чест","тя ме обижда".....ти какво?Още малко и ще ревнеш?!Ти колко имаш на устен?Ти каква журналистка искаш да станеш,след като при първата клевета започваш да ръсиш общи приказки?Ами кажи-"Не съм била на изпит по Философия,а и да съм го казала не е твоя работа",ама да се изкарваш жертва-моля,моля.....Ето затова казах,че тя ми се вижда по-умна и честно казано много повече й се изкефих-sykko ви прави криви в тоз форум,а вие си мълчите и нищо не можете да направитеsvetleto89 написа:z_lapa, кефи ли те това, че тя лъже и ме обижда. Евала тогава!
Разправя, че съм ходила на изпит по философия и съм обсъждала там оценки от предварителния по журналистика. Аз кандидатствах литература и журналистика, не съм опитвала философия. Абе, живейте си живота, ама не ме забърквайте в мизерии само, не ви прави чест!
П.С.:Вчера sykko направи забележка за снимката ти.Днес си с нова снимка.Интересно,нали?Евала тогава!