Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Re: Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)

Мнение от z_lapa »

svetleto89 написа:z_lapa, кефи ли те това, че тя лъже и ме обижда. Евала тогава!

Разправя, че съм ходила на изпит по философия и съм обсъждала там оценки от предварителния по журналистика. Аз кандидатствах литература и журналистика, не съм опитвала философия. Абе, живейте си живота, ама не ме забърквайте в мизерии само, не ви прави чест!
Офф,и после се чудиш защо казах,че тя ми се вижда по-умна?!Стига с тези празни приказки "не ви прави чест","тя ме обижда".....ти какво?Още малко и ще ревнеш?!Ти колко имаш на устен?Ти каква журналистка искаш да станеш,след като при първата клевета започваш да ръсиш общи приказки?Ами кажи-"Не съм била на изпит по Философия,а и да съм го казала не е твоя работа",ама да се изкарваш жертва-моля,моля.....Ето затова казах,че тя ми се вижда по-умна и честно казано много повече й се изкефих-sykko ви прави криви в тоз форум,а вие си мълчите и нищо не можете да направите :D :lol:
П.С.:Вчера sykko направи забележка за снимката ти.Днес си с нова снимка.Интересно,нали?Евала тогава! :mrgreen:
Pak gluposti.....
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

з_лапа, едно ще ти кажа-не съм си сменяла профила заради въпросната госпожица. Аз често си го подновявам.Не ме интересува особено мнението й. Нито пък твоето :lol: Не ме дразни заяждането й спрямо мен и профила ми, по-скоро ме ядоса лъжата й. Ама все тая. Дейзи каза, че трябва да има повече такива хора. Евала. Дано има повече злобари, светът ще стане още по-топло място за живот :lol: Живейте си живота и не се занимавайте повече с мен. Не ме познавате.

хмм :(, права си. Обаче не мога да не обръщам внимание. Причината е, че винаги се държа добре и културно с хората и супер много ме дразни, когато някой се изцепи така. А после ми претендират, че са по-стойностни. Whatever.

Дано до обяд има някакви резултати и не забие тотално сайтът, че е голямо напрежение вече!
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

svetleto89 написа:з_лапа, едно ще ти кажа-не съм си сменяла профила заради въпросната госпожица. Аз често си го подновявам.Не ме интересува особено мнението й. Нито пък твоето :lol: Не ме дразни заяждането й спрямо мен и профила ми, по-скоро ме ядоса лъжата й. Ама все тая. Дейзи каза, че трябва да има повече такива хора. Евала. Дано има повече злобари, светът ще стане още по-топло място за живот :lol: Живейте си живота и не се занимавайте повече с мен. Не ме познавате.

хмм :(, права си. Обаче не мога да не обръщам внимание. Причината е, че винаги се държа добре и културно с хората и супер много ме дразни, когато някой се изцепи така. А после ми претендират, че са по-стойностни. Whatever.

Дано до обяд има някакви резултати и не забие тотално сайтът, че е голямо напрежение вече!
Че злобари има-права си,така е,но това,че съм се изказала против теб не ме прави такава.Аз ти казах какво мисля и защо го мисля,казах ти кое ме дразни и кое не-права си,моето мнение не те интересува и не трябва да е така,но да наричаш злобари хората,които са ти направили забележка или недай си Боже са те обидили.....тогава вече наистина светът ще е пълен със злобари,защото:
Както сама знаеш и предполагам сама си се убедила 70% от хората открито ти заявяват,че не те харесват,а от останалите 30% само 10% са ти истински приятели......
Но щом мисълта,че светът е пълен със злобари ти помага да оправдаеш собствената си неспособност да се защитиш-нека бъде така!Евала!
П.С:И мен ме изнервя това чакане+искам да разбера на 1во класиране минималният бал за PR колко е,така че ако някой може да ми каже.....ще съм му благодарна :mrgreen:
Pak gluposti.....
Аватар
svetleto89
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

з лапа, извинявай, ако съм те обидила или подразнила-не съм лош човек! :D Винаги съм мразила да се карам с хората, а се връзвам на всяка дума пак по същата причина! Иначе е така, не биваше да ми пука особено какво казва.

Мир, да сменим темата вече :bounce:
Дано всеки си влезе това, което иска. Чакането е най-гадната част :blackeye:
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

svetleto89 написа:з лапа, извинявай, ако съм те обидила или подразнила-не съм лош човек! :D Винаги съм мразила да се карам с хората, а се връзвам на всяка дума пак по същата причина! Иначе е така, не биваше да ми пука особено какво казва.

Мир, да сменим темата вече :bounce:
Дано всеки си влезе това, което иска. Чакането е най-гадната част :blackeye:
Няма нищо то с това чакане и аз изперках,а и може би съм казала неща,които не е трябвало-но така съм си,ми да,дано макар че за ПР вече губя надежда :|
Pak gluposti.....
Аватар
svetleto89
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Няма смисъл да губиш надежда, местата наистина са малко, но не всички са кандидатствали само тук и доста хора ще си освободят местата. Колко ти е балът?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

svetleto89 написа:Няма смисъл да губиш надежда, местата наистина са малко, но не всички са кандидатствали само тук и доста хора ще си освободят местата. Колко ти е балът?
Ми имам 5.92 на Матурата по БЕЛ
4.00 на Писмен
6.00 на Устен
Общо:25.92
Но е малко,защото балообразуването е много кофти(поне за мен),ами ти? :D
Pak gluposti.....
Аватар
svetleto89
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Аз имам 26.50.

5 и 50 на есето.
3 и 50 на устен

Дано ни огрее. Тъпото е, че съм приета в УНСС Журналистика и ако чакам 2ро класиране в СУ, това значи да се откажа от там. Дано ми стигне балът за първо, но едва ли.
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

svetleto89 написа:Аз имам 26.50.

5 и 50 на есето.
3 и 50 на устен

Дано ни огрее. Тъпото е, че съм приета в УНСС Журналистика и ако чакам 2ро класиране в СУ, това значи да се откажа от там. Дано ми стигне балът за първо, но едва ли.
Ми да ти кажа ти имаш по-голям шанс,мен ме дразни това,че ако не стане само дето съм се разкарвала за устния-все пак си изкарах там максимума,но 4ката много ме събаря и мн се дразня,че хора(не говоря за теб),които на писмения са били добри,но на устния са се прецакали пак имат по-висок бал от мен.Не е честно,ама ще чакаме.....дай Боже да ни огрее :D
А ти знаеш ли колко не ти достига сега от 1то класиране?Те няма ли да ги изложат,за да може човек да си прецени шансовете?! :evil:
Pak gluposti.....
Аватар
svetleto89
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Ами виж...Аз пък се дразнех, че хора, които имат ниски оценки на есето, на устен са изкарали повече от мен. Ама няма нужда да мислим по тоя начин. Едни са по-добри в едно, други-в друго. Явно ти имаш дар слово и си добре с политиката и защитаваш тезата си умело пред хората. Аз обратно-пиша добре, но не съм достатъчно запозната с политиката(особено що се касае за другите страни). Аз първия и третия въпрос си ги развих добре, вторият ми беше много зле...Затова и имам такава оценка на устния. Но не се оплаквам. Пак имаме шансове.
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Аз какво да кажа като с 5.00 на писмен,Великата Лисабонска тройка на устен и 6.00 на матурата по БЕЛ балът ми е 25?Даже за задочно не знам дали имам шанс :cry:
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Аватар
svetleto89
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

simona, имаш шанс. А и има второ класиране. Стискам палци да успееш. Имаш висока оценка на есето, това значи, че си добра в тая област.
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Абе вие кандидат-студентите във всяка тема ли ще се плюете и заяждате?!!?!?!?!?

Предупреждавам ви, че ако искате да си спамите спокойно и да си обсъждате журналистиката, то спазвайте добрия тон и не се карайте, обиждайте и т.н. :)

Иначе успех ви пожелавам - след няколко дни ще се похвалите кой какво. :")
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Troublemaker_
В началото бе словото

Мнение от Troublemaker_ »

в колко часа трябва да излезе проклетото класиране??? :|
Waiting...
Аватар
svetleto89