офф и при мен е такаAngel написа:и аз гоооооооо имам тоя квадрат, и пише само "Специалности, за които кандидатът ще се състезава при следващи класирания." и ми няма половината специалности ;(
ЗАПИСВАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: ЗАПИСВАНЕ
Каквито са делата ,такава и съдбата 
-
simona_vidinova
- В началото бе словото
на мен са ми останали само философия и соц педагогика ама дано да не са ме в това приели пише само това нищо друго
- gugitopng
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Задрвейте и аз тъкмо ствам да видя дали съм приет и както винаги пречка,немога да си отворя персоналната информация,някои случайно да има инфо горе- долу към колко часа можем да видим дали сме приети?
www.flirt4e.com/gugito
Бори се до последно!
Бори се до последно!
-
tinglit
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: втори
След 14:30 казахаgugitopng написа:Задрвейте и аз тъкмо ствам да видя дали съм приет и както винаги пречка,немога да си отворя персоналната информация,някои случайно да има инфо горе- долу към колко часа можем да видим дали сме приети?
...Work smart, not hard!...
- gugitopng
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
благодяр ти много за инфотоtinglit написа:След 14:30 казахаgugitopng написа:Задрвейте и аз тъкмо ствам да видя дали съм приет и както винаги пречка,немога да си отворя персоналната информация,някои случайно да има инфо горе- долу към колко часа можем да видим дали сме приети?
www.flirt4e.com/gugito
Бори се до последно!
Бори се до последно!
Успокойте се, бе хора! Вземете един валериан! Резултати ще има! Изписахте толкова постове и пак нищо не написахте! Дразнещо е всеки да повтаря едно и също до втръсване!gugitopng написа:tinglit написа:gugitopng написа:След 14:30 казаха
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!
искам да питам нещо,че не ми я ясно.ще се записвам за друг университет,но искам да изчакам класиранията от СУ и ако са ме приели нещо,което искам повече,ще се отпиша от другото място и ще се запиша тук.но сега в СУ ,ако съм приета в нещо,което не искам и какви документи трябва да нося ,за да потвърдя ,че ще чакам 2ро класиране?мисълта ми е да не ми искат оригинала на дипломата
,защото няма да е у мен
- Bushmen
- Драскач
- Обратна връзка:
Ферги - точно оригинал от дипломата ти искат. В гадна ситуация си. В общи линии до 3 дена трябва да пресметнеш докъде ще стигнеш в СУ, защото ако дотогава не депозираш дипломата си губиш право на участие.
Относно снимките - звъннах им днес - искат само 3 снимки за документите, които са в комплекта. Никакви допълнителни, никакви досиета. А и размерът няма значение (
). Тук някакви разбирачи като се изредиха да говорят, че щяло да е проблем..
Относно снимките - звъннах им днес - искат само 3 снимки за документите, които са в комплекта. Никакви допълнителни, никакви досиета. А и размерът няма значение (
с риск да ядосам някои от по-редовните и опитни форумци, тр да задам един въпрос:
ако не си приет на 1 клас. никъде, тр ли все пак да идеш до унито да подадеш молба за 2 клас. и да депозираш диплома?
знам, че някъде в началото пишеше, че автоматично отиваш на 2, но аз това не го намерих никъде из интернет страницата на суто, а не съм от софия и ми е мн важно някой да отг на въпроса ми плс плс плс.....
предварително благодаря на тоя дето ще се смили на бедната ми душа
ако не си приет на 1 клас. никъде, тр ли все пак да идеш до унито да подадеш молба за 2 клас. и да депозираш диплома?
знам, че някъде в началото пишеше, че автоматично отиваш на 2, но аз това не го намерих никъде из интернет страницата на суто, а не съм от софия и ми е мн важно някой да отг на въпроса ми плс плс плс.....
предварително благодаря на тоя дето ще се смили на бедната ми душа
I don't believe in violence so don't make me kill you
-
tinglit
- Пишете, о, братя
Не знам това дали ще ти помогне:
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 12 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 13 до 15 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.
Най-добре звънни на телефоните за инфо:
Телефони за кандидатстудентска информация: 846 74 29
9308 380
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 12 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 13 до 15 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.
Най-добре звънни на телефоните за инфо:
Телефони за кандидатстудентска информация: 846 74 29
9308 380
...Work smart, not hard!...
Здравейте имам 1 въпрос - вчера си купих документи и сега видях, че са различни от това което сте сканирали - примерно на именника липсват някои неща а и е само 1страница, общо взето изглежа по съвсем различен начин. Идеи дали и двата варианта са приемливи?
-
tedi_ZLOTO
- В началото бе словото
Успокойте се, бе хора! Вземете един валериан! Резултати ще има! Изписахте толкова постове и пак нищо не написахте! Дразнещо е всеки да повтаря едно и също до втръсване!
[/quote]
Ще го повтаря,защото отново СУ се прояви като "най-точния" университет.Значи всички останали вузове можаха да си направят класиранията по-рано от очакваното,а в СУ трябва до последно да си клатят........шапките!
Ще го повтаря,защото отново СУ се прояви като "най-точния" университет.Значи всички останали вузове можаха да си направят класиранията по-рано от очакваното,а в СУ трябва до последно да си клатят........шапките!
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Аз не знам за друг университет с толкова много специалности и приемни изпити.tedi_ZLOTO написа: Ще го повтаря,защото отново СУ се прояви като "най-точния" университет.Значи всички останали вузове можаха да си направят класиранията по-рано от очакваното,а в СУ трябва до последно да си клатят........шапките!
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ