Представете си , ще има раздел : "Как да вляза във ФЖМК"
Ще помогна с каквото мога и ще напиша как да се готвите и как да успеете на изпитите (и темите от последните 10 години)
Похвален ентусиазъм, Симо, но какво ще рече "как да успея на изпитите", ако говорим за тези по журналистика??? Изпитите по журналистика и по-точно писменият, който е по-важен, е нещо толкова творчески насочено, че всеки сам трябва да си размърда мозъка и да спретне нещо приличноalhimikat написа:Съвсем скоро ще кача подробна информация на сайта на ФЖМК
Представете си , ще има раздел : "Как да вляза във ФЖМК"
Ще помогна с каквото мога и ще напиша как да се готвите и как да успеете на изпитите (и темите от последните 10 години)
Подготовката на един сайт, и то на Факултета по журналистика и масовА комуникациЯ, изисква известно време, тъй като трябва да е прецизно изпълнен, да съдържа необходимото количество информация, която освен че трябва да е актуална, трябва да се съгласува и с администрцията на ФЖМК. Ако искаш да получиш информация можеш да я намериш в справочника за кандидат - студенти на СУ "Св. Климент Охридски" или по телефона от някой във ФЖМКmilora написа:надявам се т'ва скоро да е наистина скоро,че ...
Аз ходих на курсове по журналистика, но те не ми влязоха в сила, след като се провалих на първия изпит! А за да успееш трябва да следиш редовно пресата, да прочетеш есетата на някои есеисти ( по съвет на СУ), и разбира се се изисква оригиналност! Може да отидеш на курсове по литература, което няма да ти е никак излишноmilora написа:естествено,че видях за часа на срещата прекалено късно.аз съм си тъпо к...ле. ама ще се наложи някой ден да дойда до Ф.../тв'а сложното съкращение/ ,но за сега ме интересуваше най-вече дали сте ходили на някакви курсове за подготовка за журналистиката и/или PR-а , за да се впусна и аз...