КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
MyGhostInTheFog
В началото бе словото

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от MyGhostInTheFog »

това чакане мен ме убива обаче..само дано не се моткат много и да оправят цялата бъркотия колкото се може по-бързо :bom:
Гарванът грачи,безмилостно крещи,
напомня идването на тоз съдбовен час.
Никого не обвинявай ти за твоите грешки,
ангели и демони,всички те са в нас!
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

ми сигурен съм, защото ми е нисък бала...26.40..имам 4.80 на мат 2 и 6 по мат и физика от дипломата но е ниско за комп.науки дори и за второто ми желание е ниско, което е софт.инж. така 4е аз се надявам за трето желание Информационни системи..а твоя бал колко е?и кое ти е парвото желание?стопанско управление ли?
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Тези които ви излизат са тези за които не сте приети(за които ще се състезавате на следващи класирания). И точно КН е най нормално да ти излиза като нямаш бал :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Аз с 4.40 на мат2, 4.33 по физика и 5 по мат, ми остава само да се надявам за Информатика от трето класиране :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

е това КН ми е първо и нямам бал за там както казваш това е ясно и искаш да ми кажеш, че остава на второ желание да съм приет така ли?
BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeckhamStZ »

абе потрайте още 2-3 часа да излезе и ще разберете :)
Аватар
MyGhostInTheFog
В началото бе словото

Miro_DD написа:а твоя бал колко е?и кое ти е парвото желание?стопанско управление ли?
да - 1. Стоп. упр. ; 2. Икономика .. бала ми за тях двете е 30.06 .. а за математическите ми е 25.80 (имам 4.60 на Математика 1)..момиче съм и мисля,че за някоя от математическите трябва да ми стигне,но пък трябва и за икономика да ми стигне..всъщност искрено се надявам :alien: но вече не издържам :bom:
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

MyGhostInTheFog написа:
Miro_DD написа:а твоя бал колко е?и кое ти е парвото желание?стопанско управление ли?
да - 1. Стоп. упр. ; 2. Икономика .. бала ми за тях двете е 30.06 .. а за математическите ми е 25.80 (имам 4.60 на Математика 1)..момиче съм и мисля,че за някоя от математическите трябва да ми стигне,но пък трябва и за икономика да ми стигне..всъщност искрено се надявам :alien: но вече не издържам :bom:
надявам се да ти стигне за първо желание!А ти с какъв език стоп.управление си?незнам аз искам най-много второто ми желание софтуерно инженерство тъй като за парво нямам шанс, но и за второ мисля, че почти нямам..още 2-3 часа незнам какво ще правя... :wink:
Аватар
MyGhostInTheFog
В началото бе словото

с английски съм..и до сега винаги там са били най-високи баловете,но нали ти казвам и аз не се надявам на първо желание,но ще подскачам от радост ако стане второ :bounce: щото ако не стане и тва..отивам в унсс,а хич не ми се ходи там :x
BeckhamStZ
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeckhamStZ »

ама нали знаеш, че за да идеш на второ трябва да си оставиш дипломата в СУ и УНСС направо отпада като вариант
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

MyGhostInTheFog написа:с английски съм..и до сега винаги там са били най-високи баловете,но нали ти казвам и аз не се надявам на първо желание,но ще подскачам от радост ако стане второ :bounce: щото ако не стане и тва..отивам в унсс,а хич не ми се ходи там :x
да ти кажа честно нямам представа какви са били баловете за стопанския факултет досега, но и аз съм така ако стане второ желание ще подскачам от радост като теб :bounce: но незнам кога ще пуснат нещата както трябва да са..значи да разбирам, че не искаш във ФМИ ако не стане парвите две желания и отиваш в УНСС..
Аватар
MyGhostInTheFog
В началото бе словото

да това ми е ясно .. ако ме приемат на първо класиране 1'во или 2'ро желание..оставам,ако ли не..записвам квото са ме приели в унсс,без да рискувам..за да не падна от два стола по средата.. :blackeye:
Аватар
MyGhostInTheFog
В началото бе словото

Miro_DD написа:
MyGhostInTheFog написа:значи да разбирам, че не искаш във ФМИ ако не стане парвите две желания и отиваш в УНСС..
не че не искам фми..там КН и СИ наистина много ми харесват,но честно казано компютърни истории не ме влекат особено и мисля,че ако ме приемат там бая зор ще видя и особено ако ме накарат да програмирам..малее тъмна индия ми е там :shock: :mrgreen:
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

MyGhostInTheFog написа:
Miro_DD написа:
MyGhostInTheFog написа:значи да разбирам, че не искаш във ФМИ ако не стане парвите две желания и отиваш в УНСС..
не че не искам фми..там КН и СИ наистина много ми харесват,но честно казано компютърни истории не ме влекат особено и мисля,че ако ме приемат там бая зор ще видя и особено ако ме накарат да програмирам..малее тъмна индия ми е там :shock: :mrgreen:
да разбирам :wink: то на почти всички ще им е трудно малко или много няма как..а в УНСС какво си приета?Мисля, че там вече излязоха първите класирания
Miro_DD
В началото бе словото

Мнение от Miro_DD »

BeckhamStZ ти как си подредил специалностите?
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”