КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Victoria
Писаружяк

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от Victoria »

В СУ винаги режат, но все пак не режат само теб, режат и всички останали.

mimolinkata, за ФМИ може на касата във факултета, може и по банков път. За втория начин мисля, че трябва да е обяснено някъде на сайта.
На един мой приятел най-високата му оценка е от предварителен,мойта е от мат1, а всички казват, че мат2 е била най-лесна :lol: Според мен няма закономерности :wink:
Всеки може да се издъни на лесното, но да компенсира на по-трудното.
И аз на лесния предварителен 2006-та не изкарах най-високата си оценка. На математика едно можех да компенсирам, но омазах стереометрията... дето цяла година само такива задачи решавах. И в крайна сметка изкарах най-висока оценка на математика две, дето май повечето я сметнаха за най-труден изпит.
Иначе и на трите изпита си ме бяха оценили съвсем справедливо. Нормално е, когато една задача носи 0,4 , всяка една грешка да намаля с доста или непълно решение да носи малко точки.
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

И аз 2006 на предварителния се издъних - 4,20 а доста хора казваха, че той бил най-лесния. На мат.1 компенсирах с 5.20 - велик съм, а на мат.2 ме е яд, че оплесках малко една задача, не беше много труден, въпреки че наистина всички смятаха него за най-трудния - 4,70 на него. Просто за всеки си е различно. А за оценките - не режат. Обстойно прегледах решенията и ..за всеки от трита изпита си бях сметнал предварително оценката...и на всеки от тях имаше разминаване с максимум 20 стотни.
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

quanchi написа:
tru_ написа:не вярвам да съществува човек, който да има по-висока оценка отколкото е очаквал в СУ. Ако има такива да се обадят :lol:
Чак по-висока не,но на математика1 като излезнах, си казах,че ще имам 5 и толкова си имах,а това 4:30 беше доста под очакванията ми :x
Има има, очаквах точно 4.30 :) Бях решил точно 6 задачи, просто не ми стигна времето въобще да погледна другите. Но понеже едно от 4-те решенията на една от задачите не го бях довършил и мислех че няма да ми го признаят и ще ми отнемат поне 10 точки затова, дори ме хвана параноята че може да не ми признаят нещо от доказателствата по геометричните, абе просто не мжоех да повярвам че е възможно да имам над 4 :) Та се оцених максимум на 4.30 и като видях 4.40 направо полудях от кеф. Не че тея 10 стотни са от значения, но евала на проверяващите :) Не че не съм си заслужил оценката, просто не вярвах че ще са толкова благосклонни. Но пък защо да не отида да си погледна работата, даже ще питам може ли да си я снимам за спомен :) И какво правят в ректората, предварителните си бяха във ФМИ... Не ме кефи ректората...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи

Мнение от quanchi »

Аз на всички им имах отговорите, но на 3 от задачите ми бяха писали "От къде си го доказал? " , а на онази с f(x) и g(x) с общата им точка ми бяха писали - "Ааа,не така!!!" :lol: :lol: :lol:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

stalin написа:И на мен ми се стори ,че много занижават оценките в СУ.НА предварителния очаквах 5.20 ,а имах 4.70 .Ама от мат1 съм доволен.Мисля че нестига че дадоха трудни задачи на предварителния ,ами и режеха оценките ,за ga имат хора на редовните. :evil: :evil: :evil:
Няма такова нещо, просто задачите бяха по трудни на предварителния, а ти и без това си плащаш след него още една такса, дори да не ходиш на редовния, така че няма как да те срежат заради това, а и е доста несериозно да го твърдиш, не мислиш ли :) Те ще ти лапнат паричките по много по разумни начини, споко :)

Иначе Бавария е прав - няма мой твой начин. Аз си имам пълно решение на 6 задачи, само с знания от седми клас пък и по надолу и всичко са ми признали :lol: Просто който има по малко я нещо е усрал, я техническа грешка... А грознопис или някой го е домързяло да провери черновата, макар че на мен на предварителния ми я бяха гледали! А и може просто вашите критерий да не свъпадат с техните :) Но не мисля че ако сте били изрядни има как да ви резнат, просто не можеш да кажеш на черното бяло. Или е решено или не. Това не е тема по литература...

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

FMI написа:Иначе Бавария
Бавареца няма нищо общо с математика. Аз бях в оня пост.
Изображение
Аватар
moony
В началото бе словото

Мнение от moony »

Quanchi а ти от къде си купи комплекта с документите? От ректората ли?
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Да,още от сергията на входа почва една баба да ги пробутва,но вътре в книжарничките също ги продават :)
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Ма на същата цена ли? Или ела баби на топлите евтини комплекти и после в книжарницата с левче по малко :)

Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

като отидете в фми и ще си купите..в книжарницата има, всичко в едно пликче и готово :) няма кво да си играете от баби, от незнам си какво..
Изображение
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

J`E`K`O написа:като отидете в фми и ще си купите..в книжарницата има, всичко в едно пликче и готово :) няма кво да си играете от баби, от незнам си какво..
Като отвори темата за книжарницата, къде горе-долу се намира тя?
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Като влезнеш през входа откъм спирката на рейсовете,веднага вляво. Аз от там си ги взех :)
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

quanchi написа:Като влезнеш през входа откъм спирката на рейсовете,веднага вляво. Аз от там си ги взех :)
Имах предвид книжарницата на ФМИ. Все пак благодаря и за този отговор.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

shayne написа:
quanchi написа:Като влезнеш през входа откъм спирката на рейсовете,веднага вляво. Аз от там си ги взех :)
Е тя пак е от централния вход наляво и веднага е книжарницата :) Ама първо качваш два реда стълби. Че има между тях едно заведение, дето щом гладниците не го споменаха, може да не работи и да помислиш че е затворена книжарница :)

Само малка поправка че там срещу входа не минават автобуси, само трамвай :")

Иначе защо да не си купим от бабето, тя иначе как ще си купи хляб да нахрани внуците?!

Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

shayne написа:
то в ректората има няколко книжарници. А тази в ФМИ е ..влизаш през централния вход, изкачваш следващите 4 стъпала и на кръстовището - напред се намират табла със съобщения, вдясно обикновено слагат програмите, в ляво ще има списък на всяка една група от първокурсниците, може да видите кой къде е, та на кръстовището свиваш в ляво и веднага първата врата в дясно. То даже си пише Книжарница, работното време и т.н. :)

Едит: ФМИ, ти май отдавна не си идвал в ФМИ? Това заведение от зимата на 2006 някъде го няма. Сега вътре фоайето е по-широко и има машини за кафе и безалкохолни напитки (ей не сложиха една и за бира). А за ядене..мен питайте :)
Последно промяна от J`E`K`O на 04 Авг 2008, 22:21, променено общо 1 път.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”