РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
_vVv_
В началото бе словото

Re: РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ

Мнение от _vVv_ »

4.70 математика1,желание - информатика, но едва ли имам шансове за общежитие, така че най - вероятно ще освободя мястото за друг и ще се запиша в ТУ...
П.С. Не е ли абсурдно положението с общежитията?
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Аз мисля, че не е, при положение, че в СУ учат страшно много студенти - не може да се намери за всеки - затова трябва да се отсяват хората...Неприятно е - да, но...необходимо...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Още водя преговори с наще, но може и да пусна хола и или още една малка стая под наем. Ако въобще има някой който го устройва Люлин :) Ако няма, ще набарам някой дошъл да бачка тук, общи работници бол, но все пак колегите са с предимство :) Ако има желаещи да драснат по едно ЛС, да ги имам предвид. Кандидатите се класират главно по реда в който са ми писали :) Но непушачите и незлоупотребяващите с алкохол имат предимство :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Lin
В началото бе словото

Мнение от Lin »

С БАЛ 25.58 /ОТ МАТУРАТА ПО ФИЛОСОФИЯ/ДАЛИ ИМАМ ШАНС ЗА ФИЛОСОФИЯ? ПИСАЛА СЪМ Я НА ВТОРО МЯСТО. С ПСИХОЛОГИЯТА ВЕЧЕ СЕ ПРОСТИХ....ЗАСЕГА!:)))))
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Ох това с матурите как ме нервира, че ги приемат само държаните през тази година... Иначе трудно с този бал, но има вероятност :)

axinora
Пишете, о, братя
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти

Мнение от axinora »

че то предишни години матури не е имало!!!!!
освен ако баба ми не реши да кандидатства, но и тогава пак няма да стане, защото форматът е бил различен.
цяла година обеснявам едно и също и не мога да разбера какъв е проблемът да бъдат признати САМО матурите от тази година. особено след като (повтарям) преди такива не е имало. ако не греша матури в Полша има малко по- отдавна, но 2002 година правят реформа във формата и започват да приемат в университети САМО с тези нови матури. и някак поляците оцеляват.
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология ;)
Аватар
gothwolf
В началото бе словото
Специалност: унгарска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от gothwolf »

Добрем, аз изкарах по немски 3.99 и като цяло балът ми става 23.97 (и има 43-а кандидати с по-висока оценка от изпита)

Първото ми желание е немска филология, а второто - унгарска... Първото - по желание на моите родители (е, и от части мое), а второто - лично моя прищявка. Та се чудих и гледах, и накрая осъзнах, че балът вероятно ще ми стигне за немската филология, но мога ли да се надявам, че ще има много желаещи (поне 22-а от тези 43) за тази специалност, та да уча унгарска филология, вместо немски? А и има ли вероятност да се откажа от първото си желание или да съм мислил по-напред :P
Тованакт сунсэгум, сунсэгум и сунсим ат пойтэгум – ам такем эруптэгум, таса латдыл лавуӈкве ат вермегум.
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

трябвало е да си мислил по-напред...мале колко е часът?!?!!!
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

@axinora, Е аз не съм баба ти, но точно задължителната матурата по литература ми отложи завършването до 2002, въпреки че завърших 2001 и смея да твърдя че тогава всички матури бяха много по трудни! Вярно че после май ги махнаха за няколко години и после пак ги направиха задължителни, но това въобще не ме интересува, а и е без значение! Въпроса е в дискриминацията! Иначе нямам претенции да ми признаят матурата по литература, тя е 3.25 а в дипломата ми оценката е 3.67, но с този предмет няма да кандидатствам никога през живота си... Имам претенции за ДЗИ по Биология където оценката е 5.67, но изрично е подчертано в документите за кандидатстване че приемат само матури държани през 2008-ма година. А по лесни от тези матури не е имало от основаването на българската държава та чак до сега...

@gothwolf, Единствения ти шанс е на първо класиране да не се класираш за немска и веднага записваш унгарска, вече ебаното е ако и унгарска не се класираш тогава :) И така и за другите класирания :)

Аватар
puhtso
В началото бе словото

Мнение от puhtso »

Дали има вероятност да си видим класирането още днес....... :?: :?: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Аватар
candice
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от candice »

puhtso написа:Дали има вероятност да си видим класирането още днес....... :?: :?: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Много силно се съмнявам. СУ държи на думата си. Утре ще бъдат налице. Потърпи.
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!
alabalistika
В началото бе словото

Мнение от alabalistika »

И аз мисля,че няма никакъв шанс да ги пуснат по-рано........жалко :( Вече полудях и предполагам не само аз :bom:
cherry
В началото бе словото

Мнение от cherry »

може би някой от миналогодишните кандидат-студенти може да ни каже дали да се надяваме :lol:
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Добре,де какви хора сте вие?Как може с бал над 27 да питате само "дали ще влезна"?Извинявайте,но мисля,че просто искате да ви се повтаря и повтаря колко отлично сте се справили.Не мисля,че има толкова сдухани и паникьосани хора,че да се излагате така.Вътре сте хора,разберете!Вътре сте и с бал-22 за някои специалности(разбира се,нежелани)!Престанете вече.Аз съм с ужасно нисък бал и огромно спокойствие.Утре излиза това класиране и ще разберете.Аз съм човек с опит казвам ви-вътре сте!
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Ей, тва последното мнение много ми хареса
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”