Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
deizy
- В началото бе словото
Re: Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
Art[less] , защо просто не замълчиш вместо да се хвалиш с тоталното си затъмнение?
- automobiliste
- От дъжд на вятър
Ей,недейте така с лошото.Нека да спазваме добрия тон на разговора.Все пак не може всеки да е запознат със всичко,понякога има и пропуски,но те не са фатални и непоправими.А и освен това няма гаранция за нищо.Утре може тези,които до вчера не бяха чували за Лозано-да го надминат.Никога не знаеш кой стои пред теб и как може да се завърти съдбата,така че недейте да нападате хората така.
Видях си работата. Много оригинален подход, но хаотично написано...аз си го знаех
и пак съм доволна от себе си, защото отидох на истинския изпит със зверски махмурлук... изненадвам се, че съм написала нещо
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
Аз мога ли да ида някак...И да си взема есето,щото много си го харесвам 
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Не се дават... само можеш да го видиш...Mermay написа:Аз мога ли да ида някак...И да си взема есето,щото много си го харесвам
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Ако си го открадна...и в шумотевицата го подменя 
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Зная, че момчето с най-висок бал е изкарало много високи оценки на литература и история, но тук спомена, че журналистиката му е на първо място. Всичко това го "скивах" на "Стената на плача", а и въпросното момче се похвали тук, че балът му е 30.00!
Тоя или е е*ати геният или е*ати богаташът 
- proUSA
- Легендарен флуудър
По скоро е доста интелигентно момче и си признавам, че му се възхищавам. Ще се радвам да бъда колега с него.
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
[quote="skipra"]Мила, нека ти кажа нещо.
26 пълно 6 на устния.
26 човека с равна или по-висока оценка от моята на писмен (предварителен и редовен).
20 човека от моя пол ще бъдат приети. Сещаш се вече, че докато не си видя името класирано няма как да съм 100% сигурна, нали?[/quo
Neka te svetna-az imam 4.00 na pismen i 6.00 na usten,no za sagalenie pismeniqt go udvoqvat,e,az sam 1 ot 26te momi4eta s 6.00 i kakvo ot tova?Balat mi e 25.92,1vo gelanie PR-misli6 li,4e 6te uspeq da vlqza?Otgovor-mnogo trudno i s golqm kasmet,no ti sas sigurnost si vatre,taka 4e.....dai Boge kolegki

Редактирано от Крематори : Пиши на кирилица!
26 пълно 6 на устния.
26 човека с равна или по-висока оценка от моята на писмен (предварителен и редовен).
20 човека от моя пол ще бъдат приети. Сещаш се вече, че докато не си видя името класирано няма как да съм 100% сигурна, нали?[/quo
Neka te svetna-az imam 4.00 na pismen i 6.00 na usten,no za sagalenie pismeniqt go udvoqvat,e,az sam 1 ot 26te momi4eta s 6.00 i kakvo ot tova?Balat mi e 25.92,1vo gelanie PR-misli6 li,4e 6te uspeq da vlqza?Otgovor-mnogo trudno i s golqm kasmet,no ti sas sigurnost si vatre,taka 4e.....dai Boge kolegki
Редактирано от Крематори : Пиши на кирилица!
Pak gluposti.....
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Mm,mai ne e podpisan Lisabonskiqt dogovor 6tom Irlandiq nalogi veto predi nqkolko meseca,ama nz mn mn ne sam zapoznatasimona_baby написа:И аз бях при тази прословута 4-та комисия,която не знаеше,че Лисабонският договор е подписан и то на 13.12.2007г.Затова след 5.00 на писмен получих 3.00 на устен!Аз за разлика от момичето,получило 2.00 съм убедена в знанията си.Сигурна бях,че е подписан,казах го,а те с цялото си неинформирано нахалство ми казаха ,че не бил подписан!А това им е работата!!!Като не могат да си я вършат,да не се занимават с това!Освен това си развих изключително добре останалите два въпроса и явно това им е попречило да ми пишат 2.00,въпреки,че с тази тройка все едно,че съм с двойка!Разочарована съм.Знам,че заради няколко човека не трябва да си изграждам представа за целия университет,но след този устен изпит СУ умря в представите ми като 1 от най-добрите висши учебни заведения у нас!
Писането на кирилица е задължително.Следващите мнения на латиница ще бъдат директно изтривани. От Pisobella
Pak gluposti.....
- proUSA
- Легендарен флуудър
Подписан, но не е ратифициран. Но все още недоумявам защо те твърдят, че не е подписан. Това е абсурдно.
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Gluposti,i moite specialnosti PR,Gurnalistika i Knigoizdavane sa sivi,no nqmam 2 na tqh,ne 4e 6te vlqza,no prodalgavam da se borqNikince написа:Тъй като и брат ми в момента кандидатства, и на единия изпит има 2 .. забелязах,че специалностите, които е писал в личната му информация...в които се кандидатства с изпита по който беше скъсан са станали..сиви..тоест стоят си...но са с едно светлосиво написани...а тези, за които в момента се бори са си в черен цвят. Което ме навежда на мисълта,че в Персоналната информация за въведени специалностите, които сте писали... а с черен са написани тези, за които кандидатсвате...виж си в инфото ...ако са ти черни значи продължаваш..ако са едни сивкави надписи...значи си вън от играта:( А то даже отстрани,трябва да ти пише бала с който кандидатстваш...ако го няма...няма шанс
Писането на кирилица е задължително.Следващите мнения на латиница ще бъдат директно изтривани. От Pisobella
Pak gluposti.....
Снимай го с телефон.Mermay написа:Аз мога ли да ида някак...И да си взема есето,щото много си го харесвам

- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Moge da ne sa te razbrali ili i az nz,pri men vsi4ko si be6e 4ist blaf,ni6to ne znaeh,no govorih uvereno,taka 4e az ne moga da davam kompetentni mneniq po tezi vaprosiproUSA написа:Подписан, но не е ратифициран. Но все още недоумявам защо те твърдят, че не е подписан. Това е абсурдно.
Pak gluposti.....